Måndagsbarn


I dag har jeg vært med Sahra til frisøren, og masse sånt. Frisøren puttet ett slags hvitt pulver i håret hennes, og hvis noen vet hva det er godt for, kan dere værsåsnill å opplyse meg? Etter det surret vi rundt, som vi så ofte gjør. Og jeg har drukket milkshake på McDonalds for første gang, tror jeg. Jeg liker det.
Er det ikke litt for kaldt for milkshake nå?
Jo. Jo det er det. Men i går spiste jeg is, så milkshake er ingenting. Er bad ass skjønner du.

Så når jeg kom hjem sånn i elleve tiden i kveld, så tenkte jeg en stund på om jeg skulle rydde rommet mitt i dag eller i morgen. Og jeg kom frem til at jeg gjør det i morgen.
Dette er riktig så spennende ikke sant?
Jeg beklager, jeg bare prøver å fylle opp bloggen med litt tekst også! Føler det bare blir bilder, bilder, bilder hele tiden. Men du skjønner, det går ikke så bra. I to år har jeg lidd av skrivesperre, og alt jeg putter ned blir kjedelig og langt. Veldig frustrerende. Jeg som skal skrive bok og alt.Hva synes du om de som er emoer - eller "alternative" hvis du skal være fin på det - etter at de har gått ut av ungdomsskolen? Jeg synes at når man har passert femten så er man liksom for gammel til striper og svampebob. Og det blir bare tragisk. En eller annen gang må man vokse opp, ikke sant? Jaja. Du vet jeg bare skriver om dette for å fylle ut ikke sant?
Å, jeg hater at det forventes at du skal skrive når du har blogg!KAN DU SNAKKE/SKRIVE SVENSK?

den filmen er kjekk
jeg skulle ønske jeg kunne snakke/skrive svensk. det er så fint og jeg blir så misunnelig når jeg leser svenske blogger ))):
Er ikke så alt for begeistret for emoer (de ser for deppa ut), men beundrer dem for at de tør å kle seg annerledes enn mengden. Her i byen er det nesten ingen av dem, og de blir som oftest sett på med avsky og får rykter om seg versert rundt, sånn som f.eks. at de er narkomane. Ganske teit, egentlig.

Folk som liker Svampebob derimot... Nja.
SV: Er på mange måter enig i det du skrev, men har dessverre ikke sett True Blood serien - for føler jeg må lese boken først ellers blir boken ødelagt når jeg ser serien.
SV: Det gjør jeg virkelig! Tenkte jeg skulle kjøpe den når jeg har lest ferdig bok 1 og 2, så tar jeg det derifra.
Tupéringspulver, om jeg ikke tar feil pulver. Som en slags tørrvoks, som gjør til at du gir håret nærmest hodebunnen volum, uten at du trenger å buste til det.


Forside Profil Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits