Let's All Kill Constance!



Jeg viser dere alltid masse teite bilder av ulver og blod og annet tull, men jeg fant ut jeg ikke en eneste gang har vist dere hvordan JEG ser ut. Bortsett fra på profilbildet mitt, men det bildet er snart tre måneder gammelt. Dere må tro jeg er kjempe stygg! Neida, jeg har bare ikke ett ordentlig kamera. Eller, jeg har ett veldig gammelt digitalkamera som så vidt klarer å ta klare bilder. Og jeg pleier ikke gidde å gå gjennom stresset med å ta hundre bilder av megselv bare for bloggen. Men her ser dere altså. Det er tatt for omtrent ti minutter siden (bilde nummer to, haha):


Er ikke så emo som dere trodde allikevel.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Jeg har vært på jobb, og gjett hva!? Vi har endelig fått varme der! Det er utrolig deilig, for jeg ble helt syk av å jobbe i bare ti-tolv grader.
Nå hører jeg på de samme sangene av Rilo Kiley om og om igjen, men jeg vil egentlig høre på Taylor Swift. Jeg liker Taylor Swift veldig godt. Jeg pleier alltid å like litt sånn teite ting. Jeg elsker Alexander Rybak, forresten. Hva er du aller mest flau over å like når det kommer til musikk?
Du var sykt pen !:o Og bloggen din var dritkul! stå på <3

Men btw, hadde blitt utrolig glad om du kommenterte det siste inlegget mitt :-D !

Janne

Chris Brown, kanskje. hahaha.
Er ikke så flau over hva jeg hører på. Det er min musikksmak!

Og Taylor Swift er nam nam <3
Alexander Rybak <333
pent bilde av deg!

Jeg er egentlig ikke flau over musikksmaken min jeg. Musikken viser hvem jeg er som person. Og jeg elsker også Alexander Rybak btw <33 (litt fjortis med de hjertene lol.)
Jeg er ikke fan av Alexander Rybak, men jeg tørr å innrømme at Fairytale er fengende :P Ellers så liker jeg noen av sangen til Taylor Swift, og det er egentlig en smule flaut, men det går bra :-) Jeg digger foresten Aqua, og det er kanskje litt flaut, men jeg driter i det! :-)
Alexander Rybak og Taylor Swift. fint å vite at jeg ikke er den eneste, da.


Forside Profil Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits