Laura Laurent

Hei, jeg er veldig stolte av dere alle sammen, dere er kjempe flinke til å kommentere! Vet at jeg ikke får like mange kommentarer som Voe, liksom, men jeg er egentlig ganske fornøyd allikevel. 5-7 kommentarer er stort for meg, liksom. Og dessuten - jeg hadde hatet å være en toppliste blogger. Jeg takler ikke stygge kommentarer, og jeg hadde fått mange av dem. Jeg har aldri fått en stygg kommentar på denne bloggen før. Dere er veldig flinke. Hvor mange kommentarer trenger du før du er fornøyd?Jeg tok bilder av megselv på Mollys rom i går. Molly har veldig mange bra steder å sette kameraet på, så det er fint. Dere får ikke se dem, fordi jeg drev og tullet på alle sammen. Det eneste bildet som ble bra ba Molly meg om å slette fordi hun var i bakgrunnen. Skuffet.


Molly var på nettby.
Molly er forresten lillesøsteren min, men hun er ganske kul. Bortsett fra at hun synes Stefan i The Vampire Diaries er kjekk (???????), og bortsett fra at hun sender meg bilder av basilisken på MSN. Jeg er vilt redd for basilisken. Hva skal du i dag?
heii nice blogg ;D

hva syns du om todays outfit i det siste innlegget mitt?
JEG SKAL TIL INGEBORG I DAG OG HEI VIL SE BILDENE AV DEG.
idag har jeg ingen planer, så jeg skal nok bare lese litt i Beatles-boka jeg lånte fra biblioteket, høre på musikk, og være nerd på pc. (-:
Jeg blir overlykkelig når jeg får 1 kommentar, og at flere en 1 person besøker bloggen min, jeg. Haha!:-) I dag skal jeg ikke gjøre noen ting. Jeg skal slappe av, se på serier i pysjen min :-)

Sv: jaa, jeg liker den kleshengeren. Fant den i skapet til mamma, så tok meg den frihet til å overflytte den fra hennes skap til mitt. Haha!
Fornøyd med seks. Eller egentlig er jeg mest fornøyd med ingen, siden alle leserne mine er horer uansett. det teller selvsagt ikke på deg, da.
Din falske sviker :( ingen kan vite dette!


Forside Profil Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits