Sons & Daughters

kiss her

Jeg hører på Decemberists på vinyl og jeg har krøller i håret. Jeg bestemte meg for å impulsivt ta permanent tidligere i dag. Nå har jeg masse krøller over hele hodet. Og masse volum. Jeg ser ut som Hermine i den første Harry Potter-filmen. Det er kjempefint! Jeg krøller håret nesten hver dag og det er superdeilig å kunne sove litt ekstra om morgenen nå som håret har krøller naturlig (i hvert fall for en stund). Jeg har aldri tatt permanent før og jeg var faktisk litt nervøs for å ta det hjemme, men jeg tenkte whatever. Det er så dyrt hos frisøren og hjemmepermanent koster bare hundre kroner. Og håret mitt ble ikke slitt i det hele tatt! Livet er bra.

cansu

Jeg og Molly (som har bursdag i dag! shout out!) så Twilight på kino i går. Vi trodde begge at den skulle være kjempedårlig, men vi endte opp med å like den. Jeg ble overrasket, den var faktisk veldig bra. Også spiste vi masse popcorn og spilte bilspill og lufthockey. Molly vant hver gang.

Untitled

I dag sendte jeg et par brev og jeg skal låne Hemingways memoarer fra da han bodde i Paris på biblioteket bare jeg orker å ta bussen dit. Dagene går så fort at jeg ikke vet hva som skjer. Desember er ikke så lenge til. Jeg gleder meg aller mest til nyttårsaften og fyrverkeri. 2013 starter før jeg i det hele tatt har blitt vant til 2012.

Untitled

kewadin, mi

"And the rest is rust and stardust."

Ohh, permanent! Du må legge ut bilde, vær så snill? Krøller er så himla fint.

Men du, hjemmepermanent, hvordan fungerer det? For jeg har nemlig vurdert permanent selv (Kan bruke en time på å krølle håret om morgenen og to timer senere er det helt flatt igjen, skikkelig deprimerende) men det er jo så dyrt hos frisøren, så hjemmepermanent høres veldig lovende ut.
Jeg vurderer å se Twilight på kino, spesielt siden du sa den var bra. Har så lyst til å få med meg slutten, selv om jeg føler at jeg er litt ferdig med hele den greia. (Prøvde nylig å lese bøkene på nytt, men nei.) Ender nok opp med å vente til den kommer ut på DVD. Føler ikke for å dra på kino alene.

Jeg har også lyst på krøller. Akkurat nå tror jeg ikke at jeg har langt nok hår (til skuldrene), men vil gjerne prøve det ut en gang. Mamma sier at det ikke blir fint, men du har jo prøvd det ut, så... Ja.

Skal du på Nobels Fredspris-konserten? Susanne skal opptre.

Hannah

aw, krøller. Jeg lurer på det samme som Maria ovenfor. Har aldri hørt om såkalt hjemmepermanent. Hvor og hva kjøpte du?
Hannah: Hei! Jeg bare copy-paster det jeg skrev til Maria her så du og alle andre som lurer kan lese.

"/ Gjør det!! Krøller er superfint og det er så enkelt med hjemmepermanent. Det koster 100 kroner for én pakke (du trenger to om du har langt/tykt hår). Du kan velge mellom oljepermanent eller skumpermanent, men jeg anbefaler å bruke skum siden olje er veldig hardt for håret. Selve prosessen er litt sånn her:

Rull opp alt håret med permanent ruller (de kommer i forskjellige størrelser - store ruller for store krøller, små for små krøller). Så sprayer du permanentskummet over hele hodet og lar det trekke inn i 30 minutter. Når det har gått 30 min kan du ta ut én rull for å få et inntrykk av hvordan det blir. Om du ikke er fornøyd kan du vente i maks 40 minutter til. Når du er fornøyd skylder du ut skummet (men la rullene sitte i når du skyller ut). Så skal du påføre en veske som gir krøllene hold (jeg husker ikke helt hva den het) og la den sitte i ti minutter. Så kan du ta ut rullene og skylle. Så er det bare å vente på at det tørker!"

PS: Jeg kjøpte på Vita.
høres fint ut - ja takk til bilde!
yay permanent!

Har sett Twilighten jeg også, likte den litt. Jeg har aldri syntes at filmene er så ille - det er bøkene som suger. Filmene er søte. c:
krøller er noe av det fineste jeg vet om.
Jeg har naturlige krøller. MASSE krøller. rotete krøller, krøller som er forskjellige hver dag. Jeg hater det, og står opp tidlig for å få de bort, og kan ikke ta antipermanent. Jeg prøver å sette pris på de på grunn av komplimentene, men klarer det ikke. Det er rart hvordan man veldig ofte alltid vil ha det motsatte av hva man har. drit.
jeg likte twilight kjempegodt! den var fin.

krøller er så fint! jeg har slett hår til vanlig, så jeg elsker å ha krøller!
ahh dør av bloggen din.
Åh krøller er så vakkert! Hihi
Krøller er så fintfintfint. Heldig!


Forside Profil Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits