Bøker jeg leste i 2012

 

 

 

Inspirert av denne bloggposten bestemte jeg meg for å summere opp det siste året i bøker. Dette er altså bøkene jeg har lest i 2012, i ingen spesiell rekkefølge. Jeg har ikke lest like mye i år som jeg har pleid å gjøre, uten at jeg helt vet hvorfor. Det startet bra og jeg leste masse i vår og i sommer, men så mistet jeg liksom inspirasjonen litt. Jeg håper på å finne den igjen i 2013. Jeg tror den beste boken jeg leste i 2012 må være Lolita av Nabokov. Jo lenger tid det går jo mer tenker jeg på den som en favorittbok. Just Kids av Patti Smith kommer også høyt opp. Jeg elsket den, selv om jeg egentlig bare plukket den opp på impuls. Det samme gjør Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve av Ann Heberlein, som jeg syntes var veldig interessant. Egentlig likte jeg alle bøkene jeg leste i år. Jeg er veldig god på å velge meg bøker jeg kommer til å like. Så alle på denne listen anbefales. Beste boken du leste i 2012?

Tror faktisk ikke jeg har lest noen av de bøkene! Jeg leste så mange bra bøker i 12, men om jeg måtte velge: Hvis Jeg Blir, Himmelen Begynner Her, Tilstrekkelig Vakkert, Yoko er Alene, Muleum, The Perks of Being a Wallflower (holder på med den) ++ Tjuetolv har vært et bra bokår for meg.
I år har jeg lest mange Nicholas Sparks bøker.. Jeg begynte med The Lucky one, og etter det har det bare ballet på seg. Nå har jeg vel lest ca 5-6 stykker tror jeg. Nicholas Sparks er forfatteren bak filmer som The Notebook og Dear John. Jeg har falt litt for dem og måten han skriver på. Kan ambefale dem hvis du trenger litt romantisk lesestoff med litt tårer og snufs.
For meg, så har 2012 vært et elendig år når det kommer til lesing. Jeg har ikke hatt noe inspirasjon whatsoever, og har lagt fra meg hver bok jeg har begynt på etter kun noen få kapitler. Men jeg fikk lest ferdig Veronika decides to die av Paulo Cohelo. Den var veldig veldig fin. Jeg liker bøkene hans, egentlig, ettersom det som regel er en moral igjennom hele historien og som oftest også noe spirituelt over dem. Leste også Just Kids, og jeg likte den ganske godt.

Jeg er glad for at lysten til å lese endelig er tilbake nå i 2013. Har nettopp begynt på Store Forventninger av selveste Charles Dickens.

naivepop

Jeg leste irriterende få bøker i 2012, men satser på å ta meg tid til å gå bananas på bokfronten dette året. Lolita står høyt på listen over bøker som skal leses, håper jeg liker den like godt som du gjorde!
beste (og jeg tror det var den eneste) boken jeg leste i 2012, var nok the perks of being a wallflower. helt fantastisk fra start til slutt. men jeg kjøpte en hel haug andre også så jeg har nok av lesestoff i 2013. og kjenner jeg meg rett så blir det nok ikke mindre bøker kjøpt inn i år heller. samler blant annet på bøkene til nicholas sparks, men mangler bare 4 nå så da blir det å finne noen nye. samler på bøker og leser dem sakte, men sikkert. håper dette blir et skikkelig leseår for meg da og at jeg hvertfall får lest fem av bøkene mine. starter med looking for alaska.
Jeg har ikke fått lest noen av de bøkene i listen din, men har lyst til å lese flere av dem.

For meg var 2012 et elendig leseår - det gikk greit frem til august, hvor jeg mistet all leselyst, og jeg leste knapt en eneste bok etter det. Jeg har så mange bøker i bokhyllen min som jeg har lyst til å lese, så jeg håper på at jeg får lest dem i løpet av 2013. Mange av de bøkene jeg leste i 2012 var veldig bra, som blant annet The Perks of Being a Wallflower, Catching Fire, Mockingjay og 1984.
Stilig c:
Just Kids har eg tenkt så mange gongar på at eg skal lese, men så har eg plutseleg funne andre bøker, eller gløymt den når eg har vore på biblioteket. Dei beste bøkene var kanskje On the Road og Det fine som flyter forbi.
Hm... jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å endelig få lest ringenes herre, + starte på silmarillene og hobbiten. Ellers har dette vært et dårlig bokår for min del, men det skal jeg forandre på dette året. Så, takk for boktips.
Imponert :) Mange fine bøker.

Klarer ikke å velge den beste. :P Men kanskje Wuthering Heights, Forbrytelse og Straff eller A Gamle of Thrones! Nei det går ikke, de er for forskjellige.
Elsker slike innlegg. Som regel kommer jeg over bøker jeg ikke engang visste eksisterte. Leseåret 2012 har vært ganske bra. Jeg har lest nesten 90 bøker og 15 av dem bare i desember. Så det har vært bra. Håper 2013 blir enda bedre.
Jeg har stortsett bare lest pensum i 2012 faktisk, og det er absolutt ingen av de som kvalifiserer til å bli favorittbøker akkurat :p
Wow, det var en del bøker! Det der er vel sånn typ like mange bøker som jeg har lest gjennom hele livet mitt. Jeg beundrer folk som klarer å ta seg tid til å lese bøker og komme igjennom dem. Fra 2012 så kunne jeg egentlig bare kopiert svaret til Elisabeth over her.. selv om jeg ikke er god på å lese pensumbøker heller.

Men jeg har lest 1 bok i 2012 da. "Bumerang" het den visst. Måtte kjøpe den da jeg skulle fly til England og tilbake fordi jeg er nervøs for å fly. Så det blir vel favorittboka mi det da. Den var ikke så verst faktisk :)
jeg leser for det meste tegneserier, siden jeg jobber i en tegneseriebutikk. i 2013 må jeg få lest litt bøker igjenn.
jeg har lest så utrolig lite i 2012. 2013 skal bli mye bedre. skal søke meg inn på litteraturvitenskap etter sommeren og faktisk!
Bestilte "Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve" igår og håper på at den er bra. Den beste boken blir Natt, regn av Kristin Ribe.
å jeg må lese mer. jeg har veldig lyst til å lese the fault in our stars! fint innlegg og god ide!


Forside Profil Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits