Moonrise Kingdom

I dag har jeg vært og sett Moonrise Kingdom med Molly. Moonrise Kingdom foregår på 60-tallet og handler om to tolvåringer - Sam og Suzy - som forelsker seg og bestemmer seg for å rømme hjemmefra sammen. Jeg er stor fan av Wes Anderson så jeg har hatt lyst til å se denne siden jeg først hørte om den. Og jeg ble ikke skuffet. Den var utrolig fin og veldig Wes Anderson-ish. Det beste med filmen var hvordan alt så ut. Det er lagt stor vekt på detaljer og alt er veldig retro og kult. Det liker jeg, det er så inspirerende. Historien var også kjempesøt og inspirert av eventyr. Jeg er glad jeg rakk å se den på kino. I dag var siste dagen her i Tønsberg tror jeg.

50/50

Jeg har sett verdens fineste film i dag! 50/50. Seriøst, om jeg bare kunne anbefale én film til hvem som helst der ute, hadde det vært denne. En film absolutt alle burde se. Litt trist at Twilight blir sett av tusenvis denne helgen, mens denne filmen ikke klarer å fylle en liten sal med trettitre seter engang.

Den handler om Adam, han er 27 år og får en sjelden type kreft. Sjangsen for å overleve er 50/50. Filmen er på en måte en perfekt blanding av komedie og drama. Det hendte ofte at jeg lo og gråt om hverandre. Hver eneste scene var helt fantastisk. Kan ikke huske sist jeg har sett en så bra film. Og Joseph Gordon-Levitt er utrolig flink. Jeg har egentlig aldri vært noen fan, men nå skal jeg se alle filmene hans. Jeg så filmen sammen med moren min, som har hatt kreft, og hun elsket den hun også.Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 21, tønsberg

hits