Mer enn 50% av jordas befolkning har aldri snakket i telefonen

Jeg drev og endret litt på designet, og jeg er fortsatt ikke hundre prosent sikker på om jeg skal beholde det. Jeg vet det ikke er stor forskjell, men jeg klarer ikke bestemme meg om jeg vil ha mønstret bakgrunn slik som jeg har nå, eller ensfarget bakgrunn og en pen header. Det er så skummelt med forandring. Hva synes dere?Forresten, jeg tenkte at jeg skulle si litt om alle bildene jeg legger ut her. De aller færreste er mine, som dere kanskje skjønner. Jeg finner dem helst på sider som http://tumblr.com og http://yayeveryday.com. Jeg har konto på We Heart It (som du finner her), men jeg bruker ikke denne siden til å finne bilder. Jeg synes den går alt for tregt til at jeg gidder å søke og lete, og bruker den heller som et sted å lagre bilder jeg finner og ikke helt vet hva jeg skal med enda.

Mika har forresten fått ett sår på halen, stakkars! Det er ikke noe farlig, men han blir veldig gretten. Egentlig er jeg litt glad, fordi jeg trodde han hveste til meg fordi han ikke likte meg, men det var bare fordi jeg kom borti såret ved et uhell. Mika er forresten katten min. Og ja, han er oppkalt etter "Grace Kelly"-Mika, fordi jeg elsker ham.
Og overskriften er forresten helt sann.

border Pictures, Images and Photos

Pick Two

Ja takk

I dag har jeg spist eple, sjokolade og ostesmørbrød. Og jeg har vært ute, noe som gjorde meg så sliten at jeg tror jeg kommer til å dø. Og nå skal jeg skrive "Ja takk" listen min, fordi jeg sa jeg skulle det. Dette er muligens første gangen jeg faktisk skriver et innlegg jeg har lovt dere.
Uansett, here goes.

1. Twilight. Dette er livet mitt, seriøst. Og jeg var veldig skuffet over å finne
ut at flere av dere faktisk ikke liker denne fantastiske serien. Synd.


2. Lady Gaga selvfølgelig


3. Iste, omg. Jeg lever 70% på Iste.4. Sløyfer og paljetter. Gjerne kombinert.


5. Tumblr aka den store grunnen til at jeg ikke sover om natten.


Jeg synes det er langt verre å finne ting jeg liker enn å finne ting jeg ikke liker. Men her ser dere, ihvertfall. Dette er de tingene jeg liker ca best. Ihvertfall akkurat nå. Når jeg tenker meg om så burde Bright Eyes og Rilo Kiley vært her, men jeg hadde ikke noe lyst til å lage en musikk liste.
Hva liker du?

Nei takk

Hei, hva gjør dere? Leser dette så klart, det var ett dumt spørsmål. Klokken er kvart på to i skrivende stund, og om ikke så veldig lenge har jeg tenkt til å sove, men først skal jeg fortelle dere om alle de fantastiske tingene jeg IKKE liker.

1. Ballerina kjeks aka helvete på jord;


2. Paramore. Muligens det verste bandet jeg vet om i hele verden.
Seriøst, gi meg tre timer med .. med IRON MAIDEN! istedet.


3. Are you smarter than a 5th grader? La meg dø værsåsnill.
Jeg løper fra tv'en når dette kommer på. Ikke tid til å skifte kanal engang.


4. Morten Ramm, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg hater deg.


5. Hayley Williams. Hvorfor alle synes hun er så utrolig pen kommer jeg aldri til å forstå.
Kan dere ikke se at hun ser ut som en blanding av karius og baktus og et troll?


Som du kanskje ser så er ikke basilisken noe sted på lista, og det var fordi jeg rett og slett er for redd for den til å kunne se på noen bilder av den. Dita Von Teese er heller ikke på lista - av samme grunn. Ok, den var slem. Skriver "Ja takk" innlegg i morgen.
Hva er det du ikke liker?

I'd like to remain a mystery


Fuck it, jeg klarer ikke ha bloggpause, fordi det er akkurat da jeg finner alle de fine bildene. Og jeg er bare nødt til å dele det med noen. Så ikke mer pause. Jeg er uansett ikke noe flink til å holde meg unna, ettersom jeg fortsatt leser og kommenterer bloggene deres.

På Lørdag var jeg i Oslo med Sahra. Jeg kjøpte en haug med bøker. Jeg ville kjøpt mer, men jeg tror ikke jeg hadde hatt plass i vesken min. Jeg tror jeg kjøpte Smoke and Mirrors, Pride and Prejudice and Zombies, Anansi Boys, The Picture of Dorian Gray og Nightlight. Ikke så verst. Tror jeg har skaffet åtte bøker til sammen denne måneden. Ganske bra.
Også kjøpte jeg en genser som herved er min favorittgenser of all time. Sånn her ser den ut:


Er fortsatt nødt til å ta bilder med blitz, ettersom at hvis jeg ikke gjør det blir alt så skurrete at jeg ser ut som Sophus. Livet mitt suger. Hva skjera?Bloggpause.

Laura Laurent

Hei, jeg er veldig stolte av dere alle sammen, dere er kjempe flinke til å kommentere! Vet at jeg ikke får like mange kommentarer som Voe, liksom, men jeg er egentlig ganske fornøyd allikevel. 5-7 kommentarer er stort for meg, liksom. Og dessuten - jeg hadde hatet å være en toppliste blogger. Jeg takler ikke stygge kommentarer, og jeg hadde fått mange av dem. Jeg har aldri fått en stygg kommentar på denne bloggen før. Dere er veldig flinke. Hvor mange kommentarer trenger du før du er fornøyd?Jeg tok bilder av megselv på Mollys rom i går. Molly har veldig mange bra steder å sette kameraet på, så det er fint. Dere får ikke se dem, fordi jeg drev og tullet på alle sammen. Det eneste bildet som ble bra ba Molly meg om å slette fordi hun var i bakgrunnen. Skuffet.


Molly var på nettby.
Molly er forresten lillesøsteren min, men hun er ganske kul. Bortsett fra at hun synes Stefan i The Vampire Diaries er kjekk (???????), og bortsett fra at hun sender meg bilder av basilisken på MSN. Jeg er vilt redd for basilisken. Hva skal du i dag?

OKOk, jeg innrømmer det. Jeg har elsket True Blood hele tiden.

Rødtopp kom til butikken min!

Det er sant! Hun kjøpte barneklær og betalte med kort!
Rødtopp er en dame som jeg og søsteren min har sett nesten hver dag i seks år. Vi kaller henne rødtopp fordi hun har helt vilt rødt hår, obviously. Og hun har veldig store øyne. Søsteren min sier hun hørte henne snakke russisk en gang, men jeg vet ikke helt om det er sant.
En gang fulgte hun etter oss fra Jysk, til Europris, til Meny! Og i dag kom hun til jobben min!
Vilt.


Meg i dag, samtidig som jeg fyller ut skjema til Norges Top Model.

I morgen er det sånn jentekveld på Huset, noe som betyr at alle guttene blir kastet ut klokken seks. Skjønner egentlig ikke hva som er poenget med dette, ettersom at jeg hater alle jentene i byen (bortsett fra Sahra, og sikkert en eller to til som jeg har glemt), men jeg drar allikevel fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre.
Huset er forresten ungdomshuset her på Nøtterøy, og vi har hengt der i liksom to-tre år. Det er blitt en vane å dra dit, og det er ganske hyggelig noen ganger. Hva gjør du?

19 Januar


Let's All Kill Constance!Jeg viser dere alltid masse teite bilder av ulver og blod og annet tull, men jeg fant ut jeg ikke en eneste gang har vist dere hvordan JEG ser ut. Bortsett fra på profilbildet mitt, men det bildet er snart tre måneder gammelt. Dere må tro jeg er kjempe stygg! Neida, jeg har bare ikke ett ordentlig kamera. Eller, jeg har ett veldig gammelt digitalkamera som så vidt klarer å ta klare bilder. Og jeg pleier ikke gidde å gå gjennom stresset med å ta hundre bilder av megselv bare for bloggen. Men her ser dere altså. Det er tatt for omtrent ti minutter siden (bilde nummer to, haha):


Er ikke så emo som dere trodde allikevel.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Jeg har vært på jobb, og gjett hva!? Vi har endelig fått varme der! Det er utrolig deilig, for jeg ble helt syk av å jobbe i bare ti-tolv grader.
Nå hører jeg på de samme sangene av Rilo Kiley om og om igjen, men jeg vil egentlig høre på Taylor Swift. Jeg liker Taylor Swift veldig godt. Jeg pleier alltid å like litt sånn teite ting. Jeg elsker Alexander Rybak, forresten. Hva er du aller mest flau over å like når det kommer til musikk?

Elsewhere

Hei! I dag har jeg vært i bursdag hos Gard. Jeg kan ikke tro det faktisk er ett år siden jeg var der sist, det føles som det bare er to-tre måneder. Det var sånn passe. Vi så på skummel film, og det liker jeg ikke, og resten av tiden satt jeg å hørte på de andre som var der snakke om folk jeg ikke vet hvem er.
Jeg går ikke ut så ofte.
Jeg tok ingen bilder, men her er ett bilde av broren min og nabokatten (som er hos oss hele tiden, fordi hun og Mika, min katt, er bestevenner og maser etter hverandre hele tiden);


Den har egentlig ikke demon-øyne.
Ellers så leser jeg The Suicide Club av Rhys Thomas fortiden, og enda jeg ikke har kommet så veldig veldig langt, så liker jeg den veldig godt. Den er morsom. Og noenganger er det gøy å lese en bok som foregår i dag, og ikke på begynnelsen av åtti tallet. Men det er litt irriterende å måtte bli forklart hva MSN er. Er det virkelig noen som ikke vet det?
Ok jeg skal ikke snakke, jeg hadde ikke MSN før slutten av niende klasse.


I går farget jeg håret til Sahra, og det ble kjempe fint! Skjønner seriøst ikke hvorfor folk bruker penger på frisøren når de har meg. Farger du håret hjemme eller hos frisør?
Jeg er kjempe trøtt, men jeg har vondt i beina.

Fine

Death is her boyfriend


Katten minEr han ikke søt?

DØØØ


Kaffemaskinen til 7-eleven var ødelagt i dag.

Om Maren

http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/10245981_313566128793527_2122317873_n.jpg

I guess I'm something of a ne'er-do-well. Jeg heter Maren Elisabeth Hjorth og jeg bor på et lite sted utenfor Tønsberg som heter Torød aka ingenmannsland. Jeg er 158 cm høy, har grønne øyne, og hår som endrer farge hele tiden. Jeg liker å gå lange turer i skogen. Liker også katter og samler på neglelakk. Går nesten bare i sort - mitt moteikon er Keanu Reeves i Constantine - men lover at jeg ikke er emo. Musikk er det beste jeg vet. Favorittartistene inkluderer Kanye West, EMA, Susanne Sundfør, Bright Eyes, og Lana Del Rey. Hører også på en million andre ting innenfor de fleste sjangre du kan tenke deg. Spotifyprofilen min finnes her.

mail: maren.hjorth92@gmail.com

Måndagsbarn


I dag har jeg vært med Sahra til frisøren, og masse sånt. Frisøren puttet ett slags hvitt pulver i håret hennes, og hvis noen vet hva det er godt for, kan dere værsåsnill å opplyse meg? Etter det surret vi rundt, som vi så ofte gjør. Og jeg har drukket milkshake på McDonalds for første gang, tror jeg. Jeg liker det.
Er det ikke litt for kaldt for milkshake nå?
Jo. Jo det er det. Men i går spiste jeg is, så milkshake er ingenting. Er bad ass skjønner du.

Så når jeg kom hjem sånn i elleve tiden i kveld, så tenkte jeg en stund på om jeg skulle rydde rommet mitt i dag eller i morgen. Og jeg kom frem til at jeg gjør det i morgen.
Dette er riktig så spennende ikke sant?
Jeg beklager, jeg bare prøver å fylle opp bloggen med litt tekst også! Føler det bare blir bilder, bilder, bilder hele tiden. Men du skjønner, det går ikke så bra. I to år har jeg lidd av skrivesperre, og alt jeg putter ned blir kjedelig og langt. Veldig frustrerende. Jeg som skal skrive bok og alt.Hva synes du om de som er emoer - eller "alternative" hvis du skal være fin på det - etter at de har gått ut av ungdomsskolen? Jeg synes at når man har passert femten så er man liksom for gammel til striper og svampebob. Og det blir bare tragisk. En eller annen gang må man vokse opp, ikke sant? Jaja. Du vet jeg bare skriver om dette for å fylle ut ikke sant?
Å, jeg hater at det forventes at du skal skrive når du har blogg!KAN DU SNAKKE/SKRIVE SVENSK?

In the Morning and Amazing

Hva har du gjort i dag?

I swear we were in Finland
IKKE LES DETTE


I dag er jeg veldig veldig sint, og jeg håper egentlig at alle enten skal flytte til Sibir eller gå ut å fryse i hjel. Er så sykt lei av å drikke ekkelt vann, og å dra på jobb. Og er lei av å ha de dårligste, dummeste "vennene" i verden, jeg håper dere og alle dere kjenner dør! Og mest av alt er jeg lei av den helt ville kulda. Nei, stryk det, jeg er mest lei av alle de stygge vennene mine. Jeg kommer til å klikke i vinkel snart!


Ok, ok, jeg er ferdig. Hva irriterer deg mest av alt?

Arkiv

♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2009 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2010 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2011 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Oktober 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ November 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Desember 2012 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mai 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juni 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Juli 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ August 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ September 2013 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Januar 2014 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Februar 2014 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ Mars 2014 ♡ ♥ ♡ ♥
♡ ♥ ♡ ♥ April 2014 ♡ ♥ ♡ ♥

CONTROL A CAT REMOTE


No batteries included,
powered by positive thinking.
8 out of 10 owners said their cats ignored it!

Operating instructions;
1. Point remote to subject (A)
2. Push any button on remote (B)
3. Hope for the best

(Dette er faktisk ikke tull.)

I wanna run away and join real life

~ Living Room - Tegan and Sara

Det er Januar!
♥ From a Balance Beam - Bright Eyes


Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits