"She looks at me as if to say: why do you exist?"

bag 'n' stuff

Jeg leser Submarine av Joe Dunthorne nå. Noen av dere har sikker sett filmen, som jeg elsket, så jeg bestemte meg for å lese boken. Jeg har lest en del og jeg elsker den også (så langt). Det er veldig sjeldent jeg ser filmen før jeg leser boken, men denne gangen var jeg ikke klar over at det var en bok før en stund etterpå. Både filmen og boka anbefales i hvert fall.

rose

Jeg har også fått et par bøker fra avisen. Maya av Isabell Allende og Dette burde skrives i nåtid av Helle Helle. Jeg har ikke kommet så langt i noen av dem, Submarine distraherer meg. Snart tror jeg Fvonk av Erlend Loe kommer også. Gøy med litt nye bøker. Selv om jeg ikke har noen steder å ha dem ettersom den store bokhyllen min er tom. Jeg husker at når jeg begyne å samle på bøker klarte jeg ikke fylle to hyller engang. Jeg har kommet langt. Jeg tror jeg har rundt 200 bøker. Kanskje mer, men antagelig ikke mindre.

damon

Chanel nail polish

Jeg tror kanskje jeg har fått prematur menopause. Vet ikke helt hvorfor jeg skriver om det her. I det siste har ting vært litt rart... Du vet hvordan det er. Man bare merker det liksom. Og jeg har så og si alle symptomene. Jeg vet ikke helt. Er sikkert bare paranoid.

Noe annet: jeg går med den leopardmønstrede pelsjakken min (falsk i tilfelle noen trodde noe annet) for første gang i vinter. Den er så varm og så styggfin. Jeg elsker den. Kjøpte den for 50 kroner på loppemarked. Bilde.

159

Ikke noe spørsmål på slutten av innlegget = lever farlig.

Hemmeligheter #4

you're beautiful, quench my thirst with pink lips, pipe or pilsner.

En gang var det en gutt som sa jeg hadde store leggmuskler. Etter det har nesten ikke spist, og jeg trener slik at fettet på leggene mine blir borte. Holdt nesten på å kaste opp maten etter jeg spiste i går, men jeg klarte ikke gjøre det. Håper jeg får fine legger snart. Tenk at den lille kommentaren, forandret meg.. haha.

.

Jeg har sluttet å skrive brev fordi alle vil ha.

Det er litt stress å skrive flere brev i uka, men jeg kaller det et luksusproblem. Tenk at så mange spennende og kule mennesker er interessert i å snakke med meg! Jeg er heldig.

Jeg føler jeg dagdrømmer mer enn det som er sunt. Noen ganger føles det som om jeg lever mer i en falsk verden enn i den virkelige verden. Jeg vet ikke om jeg liker det eller hater det.

Jeg er fryktelig ensom. Jeg er kjempeforelsket. Jeg vet ikke om det jeg gjør er rett, og jeg er så redd for alt ansvaret jeg har fått. Snart må jeg til og med flytte for meg selv. Jeg er redd for at jeg utvikler, eller har, sosialangst. Jeg er jo ikke flink med folk og blir kvalm når jeg skal gjøre noe foran mange, sitter bare og tenker i lunsjen og prøver å le på rett tidspunkt og kanskje slenge inn en kommentar (men det er det ingen som hører så sitter jeg der og har det verre i hodet mitt). Har konstant hodepine på skolen, og jeg er redd for at det er fordi jeg tenker så mye blant folk.
Jeg fortalte det ene mennesket jeg snakker om slikt om, at jeg tror jeg kanskje har sosialangst. Og alt han sa var at jeg burde ta en tur til legen. Det er det som var verst, reaksjonen hans...

little london apartments

47/50 - Happy Chinese New Year!

Til tross for at jeg er veldig jentete når det kommer til klær, sminke, etc, skulle ønske jeg var gutt og homo. Det hadde liksom vært mye finere.

Jeg er deprimert, men faker hver dag. Og etter utøya, ble alt værre, mistet mange venner der. Og nå er jeg konstant redd for at kjæresten min skal dø.

Det er kanskje ikke helt det samme, men da jeg var fjorten ble en av mine beste venner drept. Det var hardt. Helt utrolig hardt. Men selv om du aldri glemmer, og selv om det virker umulig nå, så fortsetter hverdagen etter hvert. Man kommer seg over det. Det er sånn det skal være. Ting kommer til å bli bra, men det kommer til å ta tid. Klem.

Jeg misliker "vennene" mine fordi de inkluderer meg ikke i sammenkomster med alkohol tilstede, fordi jeg er avholds og dermed "kjedelig". Jeg vet det er barnslig å tenke sånn, men av og til håper jeg at:
1. De blir feite av kaloriene i alkoholen.
2. De ender opp i en grøft med trusene rundt anklene.

Jeg er falsk. Alt jeg gjør er for å bli sett på som kul foran vennene mine og fremmede. Jeg forandrer meg etter hvem jeg er sammen med og jeg er ikke helt sikker på hvem 'jeg' er lenger.

Jeg vet ikke om jeg elsker han eller ikke. noen ganger kveles jeg innvendig ved tanken på at det sikkert aldri blir noe mellom oss, mens andre ganger tenker jeg at han bare er en kompis. Han er 21. Jeg er 14. Han lukter så godt at jeg dør. Han har de fineste hendene i verden. I natt drømte jeg at vi ble sammen og at vi kysset, og våknet gråtende når jeg skjønte det ikke var virkelighet. Mens nå tenker jeg at et forhold mellom oss sikkert hadde vært flaut. Jeg vet ikke hva jeg skal tro.

Jeg må si at jeg synes aldersforskjellen her blir litt vill. Jeg fyller 20 i år og jeg hadde blitt grenseløst flau om jeg skulle fortelle vennene mine og familien min at kjæresten min var 13.

Den eneste jeg ønsker meg er et kyss.

Jeg føler at livet jeg lever er helt meningsløst. Jeg våkner, går på skole, kommer hjem, sitter på PC'en, legger meg, repeat. Skal det ikke være noe mer liksom?

27012010

Send hemmelighet

DIY crayon art

Jeg bestemte meg for å være litt kreativ i dag og lage noe jeg har tenkt på å lage en stund. Det kalles for crayon art. Du limer en rekke fargestifter til et lerret og smelter dem for en kul effekt. Det er ganske enkelt, men jeg tenkte jeg skulle lage et DIY-innlegg allikevel. Bare fordi.Du trenger:
+ Fargestifter
+ Et hvitt lerret
+ En (sterk) hårføner
+ Limpistol
+ Evt. litt fin musikk. For eksempel Noah and the Whale eller Regina Spektor.

Jeg anbefaler å legge aviser eller plastikk på gulvet før du begynner å smelte, for dette kommer til å søle en god del. Fargestifter er ofte billig så kjøp gjerne flere pakker. Jo flere fargestifter du har jo bedre. Jeg kjøpte to pakker med 32 fargestifter i hver.

Step 1: Lim fargestiftene på rekke i toppen av bildet med en limpistol. Gjerne i "regnbue-rekkefølge," men du kan også velge to-tre farger du synes passer sammen og bare bruke dem. Jeg valgte å lage en regnbue. 

Step 2: Begynn å smelt!Bruk en varm hårføner og sett styrken så høy som mulig og fargestiftene begynner å smelte etter bare noen sekunder. Hold hårføneren vendt over fargestiftene og føn på toppen, ikke nederst, for best effekt og minst rot.

Smelt fargestiftene til du synes du er ferdig og la bildet tørke i noen minutter og vips: Ferdig! Ganske enkelt.

My life amounts to no more than one drop in a limitless ocean. Yet what is any ocean, but a multitude of drops?

Jeg har bestemt meg for å tatovere meg. Jeg har hatt lyst kjempelenge, men aldri følt at det var helt riktig. Men jeg tenkte på det sitatet fra mitt forige innlegg: "If we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives." Og plutselig føltes det riktig allikevel. Så jeg begynner å spare og før sommeren er jeg mest sannsynlig tatovert. Jeg vet akkurat hva jeg skal tatovere, men jeg vil holde det hemmelig til det er gjort. Jeg kan si at den er inspirert av en av de fineste tingene jeg vet om. Jeg kan også si at det ikke er åpenbart hva tatoveringen står for uten forklaring, noe jeg pleide å tenke på som et problem. Men så kom jeg på at det er min kropp og min tatovering. Den skal ikke være spesiel for noen andre enn meg.

Har noen av dere tatovert dere? Noen visdomsord?

into oblivion

Spiser minigulrøtter og hver gang jeg skal trykke 'g' trykker jeg 'h.' Hører på sanger som får meg til å smile. I det siste har jeg hørt på Laura Gibson. Spesielt "La Grande" og "Milk-heavy, Pollen-eyed." Verdt å sjekke ut.

bike time

I don't know what's worse: to not know what you are and be happy, or to become what you've always wanted to be, and feel alone.

another story

I det siste har jeg hørt så mye om hvordan verden er et forferdelig sted og at alle mennesker er onde. Dette er ikke sant. Eller, det er sant at det finnes mye ondt der ute. Mye hat. Men det finnes mye bra også, det er bare ikke alltid det vi ser mest av i nyhetene. For ikke så lenge siden, under en "gay pride parade" i Chicago dukket en gruppe kristne opp med skilter der det sto "I'm sorry for how the church treated you." Det fikk meg til å smile.

Andre ting som får meg til å smile er lukten av aske om høsten, når soloppgangen er rød, lukten av honning, når katter maler, månen når den er full. Mange andre ting også. Ting som er gratis. Verden er egentlig ikke så ille.

If we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives.

I'm having another English-day. I had one a few months ago, as some of you may remember. It means that I'll write this entry in English and if you'd like you can respond in English too (but you don't have to of course)! I'm very confident about my English - it's one of the things I know I'm good at. I don't see anything wrong with acknowledging the things we're good at as long as we don't go over the top. There are plenty of things I'm not so good at. I'm lazy, I suck at maths, I'm not very good at taking pictures and sometimes I get my double consonants mixed up. But my English is pretty good. I'm also good with hair actually because a couple of years ago I was training to be a hair dresser. I quit, though, but I still have some skills.

By the way - even though I consider myself pretty good at English, I can still make mistakes so be nice please.

leo creepers

A. Northcraft

In The Book of Lost Things the protagonist, David, talks about how the old books in his room whisper to him. I think books are sort of like that, in a less crazy way. Books are never silent. Even when you're done with a book it continues to talk to you. I like that. I also like that it never really stops. There are so many books out there that I haven't read yet. Books I'm going to read, and books I'll never even hear about. I could ramble on about that forever (and I find it even easier to ramble in English). I really love books. What do you love the most about them?

The cat is sleeping in my bed and Molly baked brownies. On Friday Molly, Jonas and I are going to the arcade! Yup, a real gaming arcade. It's going to be so much fun. I'll take lots of pictures, shoot some zombies and challenge my sister to a game of air hockey. I can't wait! But in the meantime I'm going to eat some brownies and watch Twin Peaks.

Fire fine (bøker)

1. Den som blunker er redd for døden av Knud Romer
"Nykøbing Falster er en by som er så liten at den slutter før den har begynt. Hvis du er inne, kan du ikke komme ut - og hvis du er utenfor, kan du ikke komme inn. Du går tvers gjennom, og det eneste sporet som byen etterlater, sitter i klærne og lukter av gjødsel om sommeren og sukkerroer om vinteren. Her ble jeg født i 1960, og det var det nærmeste jeg kunne komme å ikke finnes."
Dette er en roman om en gutt som vokser opp i en bitteliten by med en schizofren mor og en tvangsneurotisk far. En kort, men fin liten bok.

2. Muleum av Erlend Loe
Julie er 18 år gammel og mister hele familien sin i en flyulykke. Hun bestemmer seg for å dø og flyr over hele verden i håp om at flyet skal styrte. Jeg var litt i tvil når det kom til Erlend Loe før jeg faktisk begynte å lese bøkene hans. Ny synes jeg, som mange andre, at han er helt fantastisk. Muleum er en av de fineste bøkene jeg har lest. De fleste bøker du leser er helt ok. Greie, men de stikker seg egentlig ikke ut. Muleum er ikke sånn. Jeg leste til klokken fem om morgenen og jeg gråt masse. Helt fantastisk, trist, fin, vond, god.3. Me Talk Pretty One Day av David Sedaris
Jeg vet ikke om noen av dere har hørt om David Sedaris. Det hadde i hvert fall ikke jeg. Jeg plukket opp boken hans helt tilfeldig på biblioteket en gang i fjor vinter fordi forsiden var fin. Boken er en samling essays om livet til forfatteren, fra han var barn til han ble voksen og flyttet til Frankrike med kjæresten Hugh. Me Talk Pretty One Day er antagelig den morsomste boken jeg noensinne har lest og jeg lo faktisk høyt flere ganger. Jeg kommer veldig snart til å lese mer av Sedaris. Anbefales veldig.

4. Battle Royale av Koushun Takami
Da jeg ba om bokanbefalinger var det mange som anbefalte The Hunger Games. Til dere anbefaler jeg Battle Royale. Boken fra 1999 foregår i Japan. Hvert år blir 42 skoleelever tvunget til å slåss til døden i "the Program." Boken er ganske lang, men lett å lese. Jeg har ikke lest The Hunger Games og skal derfor ikke prøve å sammenligne eller si at noen hermer. Men om noen har lest begge har jeg veldig lyst til å høre deres meninger.
Boken er også film, for de som føler seg litt truet av de 600 sidene.

When I was ten, my mother changed my name

Ting går greit. Medisinene gjør meg helt utrolig trøtt. Jeg har nesten ingen matlyst igjen heller og jeg klarer ikke bestemme meg for om det er bra eller dårlig. Spiste litt makaroni og ost til middag. Lader nattlampen min. Hører på Maria Mena. Jeg bestilte Submarine av Joe Dunthorne i sted - boken bak filmen. Gleder meg veldig til den kommer.

moment VI

It's a hard-learned lesson to be content in your own skin. And for me, anyway, to not always want to run away to the next person, or the next place, or the next experience; but to actually enjoy the moment you're in and be where you are. That's a hard lesson to learn. But I think one worth attending.

55460011

Det er viktig for meg å lese minst tre aviser hver dag og helst lokalavisen også. Jeg pusser tennene tre ganger om dagen. Jeg grer håret mitt sikkert tjue ganger. Jeg sminker meg og kler på meg hver morgen, selv om jeg ikke skal noe. Jeg leser litt hver dag, selv om det ikke alltid er mer enn noen sider. Jeg sjekker reddit, blogger, sender noen meldinger på facebook. Skriver dagbok. Hører litt musikk. Legger meg når jeg er trøtt. Daglige rutiner liksom. Det er viktig.

F1020016_

Hva er dine daglige rutiner?

From the sky she speaks to me

I dag skal jeg spise shepards pie til middag. Det er veldig godt, men jeg spiser det sjeldent. Da jeg var yngre hadde jeg en engelsk venninne. Vi var bestevenner og moren hennes og min mor var bestevenner de også, så vi var der mye. Faren hennes lagde ofte shepards pie og yorkshire pudding. Yorkshire pudding er noe av det beste jeg vet.

Da jeg våknet i dag hadde det kommet masse snø og jeg er ganske sikker på at det snør enda. Det er hyggelig, men det var ikke så fristende å dra ut så jeg ble hjemme. Spiser sjokolade, spiller videospill. Søndagsfølelse. Noen ganger er Søndager helt ok og andre ganger er de alt for kjedelig. Det kommer an på om man har noe å gjøre. Og Søndagsfølelse på en Lørdag er litt bedre enn Søndagsfølelse på en Søndag.

Stanfords

Jeg holder fortsatt på å samle en liste over de 100 neste bøkene jeg skal lese, men det er ikke like enkelt som det høres ut som. Så derfor: Bokanbefalinger? Jeg liker rare bøker, klassikere, novellesamlinger, fantasy/science fiction. Jeg liker det meste egentlig. Men er ikke så glad i YA eller krim (men om du har en kjempegod anbefaling innenfor de kategoriene tar jeg imot det også).

Romance is boring

Ok, så jeg valgte å ta Cipralex selv om jeg var ganske redd. Og så langt merker jeg... Ingenting! Bortsett fra litt vondt i magen og en trang til å danse til Romance is Boring. Altså ikke noe utenom det vanlige. Forestilte meg at jeg skulle få alle mulige bivirkninger.

Har jeg fortalt om den gangen busskortet mitt spådde fremtiden? Nei? Ok, da skal du høre. Da jeg var fjorten og skulle få mitt første busskort endte feil adresse opp på kortet. Noen få år senere endte jeg opp med å flytte til adressen som sto på kortet. Ganske vilt sånn når du tenker på det. Har du noen historier om utrolige sammentreff?

notre dame.

Fikk et fint brev fra Jeanette i posten her om dagen! Og jeg tror jeg sender svar i dag, for i går fant jeg alle frimerkene mine! Nora, ditt er også på vei. Snart, snart. Og broren min skal til byen og kjøpe Deadly Premonition sånn at vi kan spille sammen. Eller.. Han kan spille og jeg kan se på for sånn har det alltid vært. Det er noe av det beste jeg vet. We've got your back whatever that's worth.

Anti-D

portland

Nytt design. Tror headeren og sidebildet er midlertidig mens jeg leter etter noe bedre, men ellers er jeg ganske fornøyd! Det er deilig med litt større innlegg med plass til større bilder. Hva synes du?

anja in zehas

I morgen begynner jeg på antidepressiva. Cipralex. Jeg er litt redd for bivirkninger, men jeg tenker jaja. I'll try anything once. Det skal tydeligvis hjelpe mot panikkanfallene og OCD'en. Og det er det som er verst. Om det hjelper på depresjonen min er det bare et pluss. Jeg skal uansett ta en veldig liten dose. Bare 5mg. Noen som har gått på anti-d og har noen råd?

delfi

IMG19389

"
Loneliness is the human condition. Cultivate it. The way it tunnels into you allows your soul room to grow. Never expect to outgrow loneliness. Never hope to find people who will understand you, someone to fill that space. And intelligent, sensitive person is the exception, the very great exception. If you expect to find people who will understand you, you will grow murderous with disappointment. The best you'll ever do is to understand yourself, know what it is that you want, and not let the cattle stand in your way."

Nå skal jeg se Supernatural med familien. Og spise godteri. Godteri er godt.

Endless summer

Vet ikke hva jeg skal skrive nå for tiden. Hører på Jonas Alaska I natt så jeg en skrekkfilm, selv om jeg alltid blir kjemperedd så jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det. Søsteren min sa hun ikke skjønte hvorfor jeg blir redd siden filmen ikke er noe skummel i det hele tatt. Jeg er lettskremt. Er du?

With my hands covering both my eyes I am too scared to have a look at you now

Diary

Jeg har mer eller mindre bestemt meg for å slutte på skolen når dette skoleåret er ferdig. Begynne å jobbe istedet. Orker ikke mer skole nå. Det går til helvete, men det får bare gå. Kanskje det blir bra. "A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do."

Jeg har kjøpt to nye plakater til rommet mitt. En med eiffeltårnet og en med Big Ben. Fint. Jeg har begynt å skrive ned drømmene mine i dagboken min når jeg våkner. Jeg er flink til å huske dem, men det er vanskelig å fortsette å huske dem om du skjønner. Det er som om hjernen ikke vil holde på dem. Så jeg skriver dem ned og problemet er løst.

somebody like that.

"For example, the wind has its reasons. We just don't notice as we go about our lives. But then, at some point, we are made to notice. The wind envelops you with a certain purpose in mind, and it rocks you. The wind knows everything that's inside you. And not just the wind. Everything, including a stone. They all know us very well. From top to bottom. It only occurs to us at certain times. And all we can do is go with those things. As we take them in, we survive, and deepen."

the devil's house

Når jeg var liten hadde jeg en recurring dream, en tilbakevendende drøm, om at et musikkorps fulgte etter meg. Om du søker det opp i drømmeordboken forteller de deg at å se et musikkorps i drømmene dine betyr at du er en "team player." Men jeg så aldri noe musikkorps, for om du så på det døde du.
Jeg løp rundt, jeg gjemte meg på lekeplasser og på hjørner. Jeg kunne alltid høre lyden av trommer i det fjerne. Noen ganger var jeg sammen med en jente på min alder, men om jeg kjente henne i virkeligheten har jeg glemt det. Jeg vet ikke hvordan jeg visste at du døde om du så korpset - jeg bare visste det. Det var den følelsen av panikk. Impending doom.
Jeg kunne ikke ha vært mer enn fem eller seks. Det er den første drømmen jeg kan huske og den eneste tilbakevendende drømmen jeg har hatt. Etter en stund sluttet jeg å ha den og den kom aldri tilbake. Jeg var aldri plaget med mareritt etter dette.

Jeg har tenkt mye på denne drømmen i det siste.

Hvilke drømmer husker du aller best?

I've got a lot over here without you, I've barely been gone.

Den følelsen når jeg ser at jenta som mobbet meg på barneskolen har større lår enn meg.

Mary, I'll remember this

To fine sanger til dere:
http://open.spotify.com/track/2ZAQRYHtIP630wyBwA0CLV
http://open.spotify.com/track/4au0bJQX0U7LmBnHAMcn9K

Hører på Team Me, har vått hår og rommet mitt er ryddig. Er i godt humør. Når dere leser bloggen min virker jeg sikkert som en veldig negativ og trist person. Jeg er egentlig ikke det. Jeg sliter med mitt så klart, men jeg er som regel alltid i godt humør. Jeg hopper litt når jeg går og jeg snakker fort og smiler. Det er mange som er deppa og triste hele tiden, jeg kjenner et par av dem - og disse personene pleier ofte å beskrive meg som "for glad" eller "for entusiastisk" som dette er en dårlig ting.

Jeg vil heller være for entusiastisk enn trist og sur hele tiden.

"I'm gonna bury my feelings deep inside me. No matter how much I feel, I'm not going to let it out. If I have to cry, I'm gonna cry on the inside. If I have to bleed, I'll bruise. If my heart starts going crazy, I'm not gonna tell everyone in the world about it. It doesn't help anything. It just makes everyone's life worse."

 

2011.04.09 上海·安福路

Når jeg gikk på barneskolen var skoleåret evig langt. Jeg hadde brunt hår. Jeg ønsker meg min naturlige hårfarge tilbake, så jeg skal slutte å farge håret. Det kommer sikkert til å bli kjempestygt før det blir kjempefint, men jeg kan jo prøve. Tør ikke bleke det. Før var jeg veldig modig når det kom til håret mitt, men ikke nå lenger. Er for redd for at det skal bli slitt eller verre; at det skal knekke.

På Fredag leste jeg Ambulanse av Johan Harstad. Jeg likte den. Jeg liker Johan Harstad. Nå skal jeg se på film: Melancholia! Jeg sov lenge i dag. Det er tross alt Søndag. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til skolen i morgen, for jeg skal ha på meg den fine rosa strikkegenseren min og ny bukse. Har buksedilla.

Grey Dog Vintage Boutique, Fayetteville, AR

I made a building that has two thousand floors

Hei. De to siste dagene har vært fine. Jeg har hengt en del med søsteren min, Molly. I går kveld så vi på film og nå sitter jeg på rommet hennes og ser på at hun spiller Fable. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Jeg har fått penger, så derfor har jeg kjøpt masse fint. Som disse skoene jeg ikke kan bruke før til våren:

Jeg har også kjøpt verdens fineste lyserosa strikkegenser, som jeg kan ha over den hvite skjorten min. Det virker som skjorte+strikkegenser+olabukse er det eneste jeg har gått med de siste månedene. Jeg synes det er pent. Hva går du med?

Jeg synes det er gøy å se film med Molly. Vi ser filmer vi har sett minst tjue ganger før, og hver gang sier vi akkurat de samme tingene som vi sa de forrige tjue gangene vi så filmen. Vennskap.

Is it possible to love something so much, you imagine it wants to destroy you only because it has denied you?

Ok dag. Det blir sjeldent bedre enn det. Jeg kunne ønske jeg bare hadde det bra. Jeg burde ha det bra. Jeg mangler ingenting. Jeg er pen, intelligent, jeg bor i et av verdens beste land. Allikevel har jeg denne sykdommen i hodet som ødelegger for meg. Det er så urettferdig. Og hvorfor er det ingen som liker meg? Jeg skjønner ikke. Jeg prøver så godt jeg kan. Jeg er alltid hyggelig og jeg smiler og er snill. Jeg gjør mitt beste. Ja, jeg er sjenert, men det er mange jeg vet om og de har fler venner enn meg.

Jeg er bare uheldig. Jeg begynner å gråte når jeg leser dette;

Jeg fikk et fint brev fra Gitte i dag. Også prøvde jeg å rydde litt, men det gikk ikke så bra. Så på TV og ordnet bloggdesign istedet. Skriver om en recurring dream jeg hadde som barn. Vil forelske meg, men klarer ikke. Prøver å tenke at det kommer en ny dag i morgen.

Noen bilderDenne kjolen er fin.Leser nå.Hemingway og Plath.Russisk dukke.

Kladdebok.Fordi den er fin.Også denne da.Meg.

Hemmeligheter #3

Hvis vi ikke lever sammen for alltid, kommer jeg til å dø inni meg. Og allikevel vet jeg at jeg er den som går, om noen av oss kommer til å gå. Det er så vondt å være den som elsker litt mindre.

Jeg klarer ikke å dele på favrittingene mine (favorittband, film osv.). Jeg blir så sinna når jeg hører at andre liker de samme tingene som meg, og at de plutselig er deres favoritter også. Spesielt når de gjør slik at det høres ut som at jeg er den dårlige fan-en, og de er den gode.. Og jeg liker i alle fall ikke når de får mer suksess i ting jeg begynte med..

De aller fleste jeg vet om tenker eller har tenkt sånn, men jeg tror de fleste "vokser fra det." Bare fordi noen andre liker det samme som deg betyr jo ikke at du liker det noe mindre? Det stopper deg heller ikke fra å like det. Så hva er egentlig problemet? Kanskje jeg ikke skjønner greia, men det virker litt dumt å stresse over noe sånt.

Jeg fortalte henne at jeg var OK. At det var lenge siden jeg hadde vært deprimert. At et var flere flere år siden. At alle arrene var gamle. Jeg sa at hun ikke trengte å bekymre seg. Jeg løy.

Jeg hater familiesammenkomster. Det går ikke én gang uten at jeg får kommentar om at jeg er for feit. Jeg skjønner ikke?! Jeg har 164cm og veier 53kg. Ønsker slektningene mine at jeg skal få spiseforstyrrelse?

Dette er latterlig! Din BMI er på 19,7 og grensen for undervektig er 18,5. Du er langt fra feit og du skal ikke høre på dem.

Jeg har problemer, men det er det ingen som egentlig vet. Aner ikke hvor lenge det har pågått, men nå er periodene jeg er skikkelig nede oftere og de er lengre enn før. Jeg har åpnet meg for ei vennine, men jeg føler liksom ikke at det hjelper så mye. Hun sier at hun er her for meg, og det er fint, men jeg vil ikke presse meg på. Avstanden fra meg til de som skal være meg nærmest føles så stor. Det er som om de egentlig ikke kjenner meg. Jeg har alltid sagt til meg selv at det går over, men hva om det ikke gjør det? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.

Det er mange som sier at det alltid går over, men jeg vet ikke. Jeg har vært trist siden jeg var seks år gammel og jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å slutte helt å være trist. Men du sier du har i hvert fall en venninne og det er viktig. Jeg tror venner hjelper mye. Bruk det og ikke vær redd for å presse deg på en gang i blandt. Om du virkelig trenger det. Er det en god venninne kommer hun til å høre på deg. Hvis ikke har du alltids meg.

Styled Shoot Feb 2011 - Whitstable, Kent

Jeg får ikke til å ha sex fordi det gjør vondere enn å klemme fingeren i ei dør. Av og til skulle jeg ønske jeg var en Lego-figur, og kunne feste på en underkropp som vil fungere. Og gjerne et nytt hode også.

Hver gang en venninne sender panikkmelding om forsein mens er jeg forståelsesfull og beroligende og ber de om ikke å ta sorgene på forskudd, få tak i en graviditetstest og minne dem på at de ikke må gjennomføre noe de ikke føler at de klarer. Men egentlig tumblr jeg babybilder og ser på knallrøde Dr Martens i babystørrelse.

Lily

Jeg er aseksuell, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle det til noen.

33.33% av menneskene jeg har kysset er jenter.

Jeg har gledet meg til å være utvekslingsstudent i fire år, og når jeg endelig har muligheten til å være det har vi ikke nok penger til det. Min største drøm er knust på grunn av mamma og pappa sin dårlige økonomi. Det suger. Jeg hater at familien min er "fattig", når jeg er i en vennegjeng hvor alle er rike.

Familien min er ikke fattig, men vi har aldri hatt så veldig god råd. Prøv å ikke vær sur på foreldrene dine, det er antagelig minst like vanskelig for dem.

Har sinnsykt lyst til å studere astronomi og meteorologi, men jeg er ikke flink i naturfag og teoretisk matte, så jeg sier bare at jeg vil bli lærer.

Er så redd for at faren min moren min broren min kjæresten min skal dø. Sier "ikke dø" når de går ut for å gjøre ting. Det tar helt over. Jeg er blitt veldig syk det siste året. Sitter bare inne. Og er redd for å dø.

Jeg synes ikke sushi smaker godt i det hele tatt.

Min eks-stemor flyttet ut for litt over et halvt år siden. Når jeg er hjemme alene, og hører at noen kommer inn i huset, gjemmer jeg meg og sier ikke et ord før jeg er helt hundre prosent sikker på at det er pappa og ikke henne. Jeg håper jeg aldri får se henne igjen.

Det er en god venn av meg som liker meg. Han har vært forelsket i over ett år nå. Han er kjempesnill! Han har god humor og får meg alltid til å smile/le. Skulle ønske han var litt kjekkere/søtere, sånn at jeg endelig kunne fått meg min første kjæreste. Det er fælt å si det, men føler personen må være litt... pen. Må føle en slags gnist der. Kanskje jeg en dag faller for han og godheten hans? Men det tør jeg ikke, i tilfelle jeg blir ertet av venninnene mine.

Jeg synes dette er en smule overfladisk, samtidig som jeg forstår deg.

jumper

Send hemmelighet

Å løpe

69920008

Jeg elsker å løpe. Jeg er ikke i veldig god form eller noe sånt - langt ifra. Men det er deilig å løpe. Det føles fritt. Jeg løper fordi å løpe er unnskyldning nok i seg selv. Jeg liker mange andre ting også. Som hvordan ansiktet mitt ser ut når jeg ikke har på sminke. Og at jeg begynner å tenke på britisk når jeg har sett på Doctor Who.

686

687

hei.
vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette til deg.. eller jo, det vet jeg. det er fordi du virker som en person som forstår.

du skjønner det at jeg har så utrolig angst for aalt mulig. i morgen har jeg en fremføring på skolen, og jeg gruer meg så mye at det tapper alle kreftene fra kroppen min. jeg gråter fordi jeg gruer meg sånn. ikke nok med det, men jeg gruer meg alltid til sånne småting, som å gå på en stappfull buss. jeg hater det. alle blikkene. jeg takler det bare ikke.. skulle ønske jeg kunne drikke alkohol hver dag, for da slapper jeg helt av og blir den personen jeg vil være i edru tilstand. men, jeg kan jo ikke akkurat bli alkoholiker heller, så jeg må nok finne en annen løsning. denne kommentaren ble egentloig bare litt meningsløs, men det er bare det at jeg bare gruer meg sånn til fremføringen min i morgen. haha, hvor tåpelig er ikke det?
takk, forresten, jeg vet du leste det. smil.

Jeg vet ikke hvem du er, men jeg føler jeg burde svare. Jeg vet veldig godt hvordan det er å ha angst. Jeg har fortsatt ikke funnet noe som hjelper meg. Bortsett fra å sette seg på en buss og kjøre langt, langt avsted. Og det har jeg gjort mange ganger. Men det blir litt som deg og alkoholen - jeg kan ikke løpe for alltid. Jeg kunne så ønske at jeg kunne hjelpe deg - hjelpe dere alle, egentlig - men jeg kan ikke hjelpe meg selv engang. Uansett hvor klisje det er.

69920002

Jeg leste ferdig Only Revolutions. Jeg må tenke litt før jeg kan si hva jeg synes om den. Merkelig bok. Uforståelig noen ganger, men så mange vakre ord.

Samsara! Samarra!
Grand!
I can walk away
from anything.
Everyone loves
the Dream but I kill it.

Dette innlegget har handlet litt om å løpe tror jeg. På forskjellige måter.
Det kommer en ny dag i morgen.

House built for two

scan5550001

Håret mitt ser enda mer ut som et kråkereir enn det gjør til vanlig og jeg satt oppe til halv syv og så på Doctor Who i går (i dag?). Så sovnet jeg, for jeg hadde ikke sovet på tjuefire timer. Og nå tenker jeg at livet mitt egentlig er veldig tomt og jeg kunne ønske (for hundrede gang) at jeg hadde flere venner, eller noen venner i det hele tatt. Ser noen flere episoder av Doctor Who med katten min og det er ok.

international miaow brigade

427

Jeg var redd for å bli syk i sted, men så tenkte jeg at jeg ikke skulle være redd for jeg har gått så lenge uten å bli syk. Jeg er kjempeflink til å beskytte meg selv. Faktisk er det alt jeg lever for. Så jeg skal prøve å stole på meg selv. (Om jeg blir syk tross alt: self-destruct.) Ingen skjønner dette, men jeg skjønner det så det er ok. Det er tross alt min blogg. Ikke deres.

shit hair

Jeg kunne ønske jeg kunne være tretten igjen. Med den kunnskapen jeg har nå. Det gjør så vondt. Jeg har ødelagt alt jeg noensinne har hatt. Det gjør så vondt vondt vondt. Jeg begynner å gråte. Herregud. Vær så snill.

I dream of vampires. I dream of God. I dream of no vampires. I dream of no God. I dream of nothing. And yet, that too is still my dream.

sahra viste meg

gpoy

Empty hallways long past midnight

blossom is great

Jeg har ørebetennelse og jeg har begynt å høre Ulysses på lydbok. Jeg aner ikke hvorfor - jeg har tilogmed den ordentlige boken i hyllen - men det er hyggelig. I det siste har det vært så mye kaos på bokfronten. Jeg hater å lese flere bøker samtidig, men nå leser jeg plutselig fire stykker. Så jeg har begynt å skrive en liste over de hundre neste bøkene jeg skal lese. Det er en del allerede. Alt fra Hemingway til Knausgård til Sedaris til Foster Wallace. Det blir bra. Jeg gleder meg til å begynne!

niightbeech

Det er kommet litt snø! Det er utrolig fint å se på, selv om det er skyld i ørebetennelsen min. Jeg tåler virkelig ikke kulde. Jeg sto og ventet på bussen i kanskje fem minutter og vips: ørebetennelse. Det gjør kjempevondt. Men det hjelper med smertestillende heldigvis. Vi bærte kattungene ut i hagen og de fikk kjenne snø på seg for første gang. De ble veldig stille og storøyde. Om en måned eller to kan de få være ordentlig ute.

"Passion has little to do with euphoria and everything to do with patience. It is not about feeling good. It is about endurance. Like patience, passion comes from the same Latin root: pati. It does not mean to flow with exuberance. It means to suffer." (House of Leaves)

elena.chocolatecc

Jeg likte mye av det dere sa om religion og gud i kommentarfeltet i det forrige innlegget. Jeg var overrasket over at så mange var noenlunde enige med meg! Spesielt denne kommentaren fra Sunniva:

"Jeg sier at jeg er agnostiker. men jeg tror på en større makt. Kanskje ikke en gud, ikke noen som kan bestemme hva som skal skje med de som lever her på jorden, men på en kraft. Litt som tyndekraften, noe som bare er der og opprettholder en balanse i vår verden."

Det er så og si akkurat slik jeg tenker også. Og jeg kaller det en gud, men kanskje jeg burde kalle det universet. Eller noe helt annet. Jeg tror ikke på den kristne gud, men jeg tror på en gud. Om du skjønner. Jeg tror på noe større. Men det betyr ikke at jeg ikke tror på fri vilje. Men jeg tror også at alt vi gjør er godt for noe, og kanskje det er her balansen kommer inn. På en eller annen måte.

"I became insane, with long intervals of horrible sanity."

Er det mulig å tro på gud uten å være kristen? Ja, det er jo det. Jeg må innrømme at jeg tror på gud eller en gud (og det er din frie rett å dømme meg for det), men jeg ser ikke på meg selv som kristen. Jeg er uenig i mye av det de kristne står for. Jeg tror ikke at gud ville sendt et spedbarn til helvete fordi foreldrene hennes valgte å ikke døpe henne. Jeg er også for abort og jeg støtter absolutt homofiles rettigheter. Allikevel sier jeg at jeg tror på gud. Eller kanskje bare noe større. Det er et veldig personlig valg og det er noe alle burde tenke nøye gjennom. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg tror, men jeg vet hva jeg står for.

Jeg føler og tror at det er mange som ser ned på de med tro og religion. Som om de er litt dummere enn ateistene. Det er derfor jeg er veldig redd for å fortelle at jeg tror på noe større. Det er nesten litt morsomt.

alien's

Jeg liker en god bok fordi - vel det er mange grunner, men dette er en av dem - når du har lest en stund begynner du å bli glad i karakterene. Du ser nesten på dem som gode venner og du savner dem når boken er ferdig. Og om du leser flere bøker av samme forfatter blir du også litt glad i forfatteren. Det føles som om du kjenner ham eller henne og på en måte gjør du jo det også. Er det bare meg som føler dette?

Gentlecat

Jeg valgte fag for neste år. Det går så fort. I år skal jeg forhåpentligvis endelig begynne i tredjeklasse. Jeg skal ikke være russ - jeg har ingen venner så det er liksom ikke noen vits - men det skal bli deilig allikevel. Uansett, jeg valgte Historie og filosofi 2 og Engelsk litteratur. Jeg gleder meg veldig til Engelsk litteratur. Det har jeg sett frem til siden første klasse. Er det noen av dere som har valgt enda?

fabian

Jeg har lest masse Stephen King og jeg koser meg. Etter dette vurderer jeg å prøve meg på Ulysses for fullt. Det blir en utfordring. Jeg liker litterære utfordringer.

04700002

"Of all sad words of tongue or pen, the saddest are these, 'It might have been.'"

"Who wants flowers when you're dead? Nobody."

Jeg har kjøpt den nye boken til Stephen King, selv om jeg ikke har lest et eneste ord av han fra før av. Men den er på 850 sider - og lange bøker er noe jeg er alt for glad i - og den virker ok. Den heter 11/22/63 og jeg har lest litt over femti sider. Jeg har også kjøpt On the Road av Jack Kerouac, en bok jeg har planlagt å lese lenge. Men jeg sparer den. Hva leser du nå?

spin

Noen ganger når jeg dusjer så "våkner" jeg liksom. Og jeg har noe i håret og jeg vet ikke om det er sjampo eller balsam eller såpe for den saks skyld. Jeg aner ikke hvor lenge jeg har vært borte. Kroppen min vet liksom hva den skal gjøre uten at jeg trenger å "være der." Fordi den har gjort det så utrolig mange ganger før. Dette ble en dårlig forklaring, men dere skjønner sikkert hva jeg mener.

"There are only two worlds - your world, which is the real world, and other worlds, the fantasy. Worlds like this are worlds of the human imagination: their reality, or lack of reality, is not important. What is important is that they are there. These worlds provide an alternative. Provide an escape. Provide a threat. Provide a dream, and power; provide refuge, and pain. They give your world meaning. They do not exist; and thus they are all that matters."

fuckin weirdo

Plank

Jeg er kald. Jeg tenker på den greske myten om Thesevs og Minotauros. Jeg er glad i gresk mytologi og jeg vet en del, men ikke like mye som jeg kunne ønske. Jeg vet antagelig mer enn gjennomsnittsungdommen, siden gjennomsnittsungdommen gjerne ikke er så opptatt av greske myter. Om jeg kunne velge hadde jeg vært mer som dem - gjennomsnittsungdommen altså. Å være rar er overrated. Du ender bare opp ensom. I hvert fall jeg.

tiger

Vanskelig uke. Og om noen lurte: overskriften er tatt fra The Catcher in the Rye, ikke Bring me the Horizon.

Attica

"I used to think I knew everything. I was a "smart person" who "got things done," and because of that, the higher I climbed, the more I could look down and scoff at what seemed silly or simple, even religion. But I realized something as I drove home that night: that I am neither better nor smarter, only luckier. And I should be ashamed of thinking I knew everything, because you can know the whole world and still feel lost in it. So many people are in pain - no matter how smart or accomplished - they cry, they yearn, they hurt. But instead of looking down on things, they look up, which is where I should have been looking, too. Because when the world quiets to the sound of your own breathing, we all want the same things: comfort, love, and a peaceful heart."

shoes

Har plutselig glemt alt jeg skulle skrive. Det gikk ikke så bra å begynne på skolen igjen. Det blir skikkelig vanskelig å puste og det føles som om jeg har løpt kjempefort. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg har aller mest lyst til å slutte. Men det er så komplisert. Vil bare dø sånn at jeg kan slippe alt dette.

Sarah and Lucy

Leser House of Leaves en gang til og spiser masse toast med hvitløkssmør. Legger meg klokken 16.00 og står opp klokken 02.00. Prøver å skrive masse i dagboken min. Drømmer. Drømmer om nye sko og bøker og gamle hus. Jeg forteller veldig sjeldent noen andre om drømmene mine. Jeg synes det blir alt for personlig. Jeg tror ikke det finnes noe mer personlig enn drømmer.

Kanskje jeg bare legger for mye vekt på det.

.

Jeg fikk en hemmelighet som ikke er en hemmelighet.

dette er ikke en hemmelighet, selv om jeg har sendt deg en slik før. liker at du tar rådene dine fra veronica mars. det var fint. takk. tror du vi kan være venner?

Jeg måtte tenke skikkelig lenge på hva du mente, før åja! Jeg liker egentlig ikke Veronica Mars, men siden jeg ikke har noe bedre å gjøre på ettermiddagene har jeg sett alle sesongene alt for mange ganger. Så det var nok ikke meningen, men fint at du likte det allikevel.
Vi kan sikkert være internett-venner.

sixteen //

Det var noe mer, men jeg har glemt det.

We let our hair grow long and forget all we used to know

Jeg sov gjennom den første dagen av 2012 og i dag sto jeg opp tidlig. Fisken min døde på Lørdag så jeg dro for å kjøpe en ny. Den nye - som ikke har navn enda - er helt hvit. Utrolig fint. Jeg tror ikke jeg har sett en helt hvit slørhale før.

What I want is to be needed. What I need is to be indispensable to somebody. Who I need is somebody that will eat up all my free time, my ego, my attention. Somebody addicted to me. A mutual addiction.

Jeg liker britisk TV og lange bøker og skinny jeans og eggerøre og honning og sorte slørhaler og ametyst og strikkegensere og korte bøker og månen og røde negler og havet og hårbånd og rolig musikk og ting som får deg til å tenke selv.

Når jeg er lei meg eller håpløs går jeg inn i en dyrebutikk og ser på fiskene, fuglene, kaninene og edderkoppene. Og så føler jeg meg bedre. Det er et eller annet med lydene og luktene og alle de rare fargekombinasjonene på fiskene som gjør meg glad. Hva gjør du når du er lei deg?Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits