There was a hole here. It's gone now.

Jeg lovte dere at jeg ikke skulle dra fra dere uten å si ifra igjen, så her... sier jeg ifra. Jeg blir borte en stund. Kanskje for alltid, kanskje ikke. I mellomtiden blogger jeg et annet sted, men av forskjellige grunner skriver jeg ikke adressen til den nye bloggen her. Om du vil ha den kan du sende meg en mail/melding og du kommer sikkert til å få den. Noen av dere har fått venneforespørsler også. Jeg bare klarer ikke skrive på denne bloggen lenger. Hva jeg kommer til å gjøre med den er for øyeblikket usikkert. That's all. Farvel for alltid eller ikke.

I walk the streets of fire

this foto is a 3D image ? click for animation

Jeg lukter som jordbærleppomade og jeg hører på Robyn. Love hurts when you do it right, you can cry when you get older. Jeg klør etter å endre designet mitt, men jeg vet ikke hvordan jeg vil ha det og jeg vet ikke om jeg orker. Stay tuned, I guess. I mellomtiden bytter jeg litt mellom gamle design. Jeg har lovet meg selv at jeg kan være litt sent oppe i dag siden jeg var flink og la meg tidlig i går. Annenhver dag. Så blir alle fornøyde. I natt kan jeg se film, spille Team Fortress, eller bare høre på musikk og lese blogger. Jeg elsker disse nettene.

this foto is a 3D image ? click for animation

Sammy kom hjem i dag etter å ha vært borte kjempelenge! Jeg har vært så redd for at han aldri skulle komme tilbake igjen. Jeg satt nede i stuen da broren min åpnet døren og ett stykk katt løp inn. "Er det Dean?" spør broren min og jeg ser ned og ser at Dean ligger under stuebordet. Plutselig hopper alle opp og roper "SAM!!" Det var et fint øyeblikk. Han fikk veldig mye kos og veldig mye mat. Nå ligger han og sover på sofaen. Han har blitt skikkelig tynn stakkars, men jeg er bare glad han er hjemme igjen. Nå kan jeg slappe litt mer av.

this foto is a 3D image ? click for animation

Donnie Darko

-

Jeg har blitt hekta på å spille Zelda på 3DSen min når jeg er på jobb (siden jeg aldri har noe å gjøre der uansett!). Det er kjempegøy, men nå har jeg kjempevondt i håndleddet. Jeg har utrolig svake håndledd og hver gang jeg gjør noe jeg ikke er helt vant til får jeg vondt. Egentlig er jeg veldig svak punktum. Jeg tåler ingenting. Jeg håper på å gjøre noe med det i år så jeg har bestemt meg for å begynne å trene! Jeg har meldt meg på trening på Tirsdager og Torsdager hver uke. Spinning på Tirsdager og fritrening på Torsdager. Jeg trodde jeg skulle grue meg, men jeg gleder meg faktisk veldig mye til å begynne! Jeg har aldri trent før. Det er mest fordi jeg er naturlig tynn, men jeg begynner å skjønne at det er flere grunner til å trene enn å bare gå ned i vekt. Og selv om man er tynn betyr ikke det at man er sunn. Jeg har også bestemt meg for å slutte med brus og godteri. Jeg skal være flink!

Untitled

"She wants to know if I love her, that's all anyone wants from anyone else, not love itself but the knowledge that love is there, like new batteries in the flashlight in the emergency kit in the hall closet."

smokewater

En fin flickr-side og en fin sang til dere. Jeg elsker Heartsrevolution. De er så søte og de kjører rundt i en iskrembil. Jeg håper på debutalbum i 2013.

Bøker jeg leste i 2012

 

 

 

Inspirert av denne bloggposten bestemte jeg meg for å summere opp det siste året i bøker. Dette er altså bøkene jeg har lest i 2012, i ingen spesiell rekkefølge. Jeg har ikke lest like mye i år som jeg har pleid å gjøre, uten at jeg helt vet hvorfor. Det startet bra og jeg leste masse i vår og i sommer, men så mistet jeg liksom inspirasjonen litt. Jeg håper på å finne den igjen i 2013. Jeg tror den beste boken jeg leste i 2012 må være Lolita av Nabokov. Jo lenger tid det går jo mer tenker jeg på den som en favorittbok. Just Kids av Patti Smith kommer også høyt opp. Jeg elsket den, selv om jeg egentlig bare plukket den opp på impuls. Det samme gjør Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve av Ann Heberlein, som jeg syntes var veldig interessant. Egentlig likte jeg alle bøkene jeg leste i år. Jeg er veldig god på å velge meg bøker jeg kommer til å like. Så alle på denne listen anbefales. Beste boken du leste i 2012?

Man måste dö några gånger innan man kan leva

_

Dette er mitt første innlegg i 2013. Det tar alltid lang tid før jeg blir vandt til å skrive det nye årstallet. Jeg kommer nok til å skrive feil i dagboken min et par ganger. Jeg startet den første dagen i det nye året med å vaske og rydde hele rommet mitt. Jeg hørte på A Night At Salle Pleyel-vinylen min mens jeg skiftet sengetøy og organiserte CD'er, DVD'er og bøker. Nå gjennstår bare klærne mine, men jeg kvier meg litt fordi det er så utrolig rotete i skapet mitt nå og det kommer til å ta hundre år. Vi får se hva jeg får til. Jeg sto opp i ti-tiden. Når jeg så ut av vinduet mitt hadde mesteparten av snøen i hagen smeltet og det var skyfri himmel. Lyset traff trærne på en måte som fikk det til å se ut som om det allerede var vår. Jeg tenkte på hvor fint det ville vært om hver eneste dag som er igjen av vinteren kunne se ut som denne. Krysser fingrene. To måneder til første vårmåned.

Untitled

Akkurat nå hører jeg på Hjerteknuser og etterpå skal jeg spise hjemmelaget sjokoladekake. Til middag skal jeg ha ris og poppadums. Poppadums er det morsomste ordet jeg vet om. Det er et slags brød fra India som du frityrsteker. Det er crispy som potetgull og smaker kjempegodt. Anbefales. Jeg har levd livet som vegetarianer en stund nå og det går ganske bra. Jeg tenker ikke så mye på det. For meg føles det naturlig. Jeg var vegetarianer i mange år (som de fleste av dere eldre lesere sikkert vet), men jeg tok en pause fordi jeg hadde lav blodprosent og følte meg dårlig hele tiden. Jeg tviler fortsatt på om det faktisk var på grunn av vegetarianer-livstilen, men jeg føler meg uansett bedre nå. For å være ærlig ble jeg vegetarianer for å gå ned i vekt og bli sunnere og så bare fortsatte jeg fordi det føltes så riktig. Så jeg er ikke den vegetarianeren som dømmer kjøtt-etere. Folk får gjøre som de vil og så får jeg gjøre det jeg vil.

Untitled

a voice within me

Untitled

"You know what's one of the saddest sounds in the world? Children playing. There is just something about sitting in your room with the windows open, listening to their joy and laughter. It's like there is some sort of magic going on outside that you can no longer join in on. Something you can no longer grasp. A secret club you can't remember the password to. And you realize that you've grown up."

IxD11 - Girliest room @ Hotel Boulderado

Jeg begynner på jobb igjen i morgen og jeg gruer meg litt. Det har vært så deilig å sove så mye jeg vil og å ha så mye tid for meg selv. Men jeg overlever nok. Til neste ferie. Hva med dere? Hvordan blir det å begynne på skole/jobb igjen?Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits