Fin!

Elsker denne jakka så så så mye! Herregud, det må bli vår snart hvis ikke går jeg ut med den i snøen.
Vet forresten at bena mine er kjempe rare, de buer seg skikkelig under knærne. Ikke le, det kan skje med deg også!

Jeg har navnedag i dag! Gratuler meg <3

"We are an impossibility in an impossible universe."

Jeg var i Sverige i dag, og det var GØY, men etterpå ble jeg veldig sliten. Jeg kjøpte masse klær. En genser, to t-skjorter, nytt skjørt og ola-jakke. Alt sammen er kjempe fint. Spesielt den nye ola-jakken. Jeg har ønsket meg ola-jakke utrolig lenge nå, det er så fint! Holdt på å kjøpe en Bring me the Horizon t-skjorte, fordi den var så utrolig fin, men så kom jeg på at jeg aldri hadde brukt den. Dessuten mistenker jeg at jeg bare liker dem fordi Oli er så kjekk.
Dette blir desverre siste gangen på lenge at jeg får kjøpt nye klær, ettersom jeg er arbeidsløs og fattig. Forferdelig. Men ok, det er verdt det, jeg hater å jobbe. Er for lat.Når jeg kom hjem spiste jeg ris, så nå er jeg utrolig mett. Jeg prøvde å se på TV, men det er selvfølgelig aldri noe bra på, så jeg byttet til Being Human og Skins på Tvshack.net. Men ok, på Tirsdag begynner andre sesong av True Blood. Jeg gleder meg så utrolig mye, gjør ikke du?

Gruer meg ekstremt til i morgen, det er ingenting å gjøre på Søndager. Kanskje jeg skal spørre Molly om hun vil være med ut å leke. Jeg har ingen bok å lese akkurat nå, så jeg tror jeg kommer til å dø. Noen som har forslag om en bra bok? Jeg hadde dødd av takknemlighet.Hva gjør du?

This thing that breaks my heart
426

Jeg og Molly har akkurat hatt "vill fest." Det var morsomt, vi så på film og vi lo så mye at jeg ikke er trøtt i det hele tatt lenger. Jeg må slutte å være så lenge oppe. Jeg er forresten veldig stolt av Molly nå fortiden. Hun har lest fire bøker på to dager. Dette er ganske imponerende, ettersom hun så vidt har lest to bøker gjennom de tretten årene hun har vært her. Begynte å tro hun var adoptert, liksom. Alle i familien Hjorth er veldig kjent for sine vampyrtenner og utrolige leseferdigheter.
Å, for dere som ikke vet det - Molly er søsteren min. Men det er ok, hun er ikke like teit som søsken pleier å være, og vi krangler nesten aldri.Ok, på Lørdag skal jeg til Sverige. Jeg gleder meg så mye at jeg har lyst til å sove gjennom i morgen. Noe jeg sikkert kunne ha klart akkurat nå. Jeg skal prøve å legge meg før seks. Ok, uansett, jeg skal kjøpe ola-jakke, siden det er utrolig fint. Og Twilight t-skjorte. Blir fett. Hva skal du til helgen?Jeg har forresten blitt veldig, veldig streng på hvem jeg har på vennelista her på blogg.no. Jeg får mye forespørsler fra fjortisblogger som bare vil ha fler venner og fler besøkende, men jeg godtar deg ikke hvis jeg ikke liker bloggen din. Bare så det er sagt. Orker ikke få loggen fylt opp med blogger jeg ikke leser.

Spending this much time in a coffin was never a part of my plan
Hei! Jeg har lært hvordan man kan skrive med farget skrift. Ganske kult. I dag har jeg vært i byen sammen med Sahra og Molly. Det var helt greit, vi var på biblioteket. Og på McDonalds fordi jeg måtte ha sjokolade-milkshake. Seriøst, sjokolade-milkshake på McDonalds er det beste i hele verden. Bedre enn iste. Ok, tulla. Ingenting er bedre enn iste.
Jeg prøver å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg har fortsatt ikke helt forstått at jeg i det hele tatt er voksen snart. Det føles som om jeg fortsatt er elleve. Jeg tror jeg vil skrive bøker, men ok, det er ikke akkurat noe man bare velger. Jeg må ha en utdanning, og en ordentlig jobb også. Det er så mye å tenke på. Det føles som om jeg aldri skal bli ferdig med videregående. Stress.
I morgen skal jeg henge med Trym. Det er bra, bra, bra!

SØT

Image hosting by LastOpp.no

Hadde besøk i dag. Det gikk IKKE bra. Nå gidder jeg ikke skrive mer.

I left my head and my heart on the dance floor

Jeg tenkte jeg skulle blogge fordi jeg kjeder meg, og fordi jeg ikke orker å reise meg for å hente dagboken min. Jeg er så lei av å ikke få sove. Jeg har ikke hatt et ordentlig søvnmønster på flere år, og det er veldig slitsomt. Spesielt når jeg går på skole og må tidlig opp. Det må jeg heldigvis ikke nå, men det må jeg til høsten. Det er ingenting som hjelper heller, jeg har prøvd medisiner og jeg har gått i terapi, men det blir ikke noe bedre. Jeg vet ikke hva som er grunnen til a jeg ikke klarer å sove. Det er mange forskjellige. Jeg klarer ikke sove om jeg har spist, og jeg klarer ikke sove om det ikke er akkurat riktig lys, og jeg klarer ikke sove hvis gardinene er trukket vekk.
Og jeg blir så ensom, fordi alle andre sover og jeg har ingen å snakke med. Og jeg hater at hele huset er stille rundt meg, slik at alle lyder blir utrolig høye. Det er veldig ekkelt. Jeg er så lei av alt nå.I morgen kommer Sahra hit. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, fordi jeg har sånn omtrent aldri hatt besøk før, og det er dødskjedelig her. Jeg bekymrer meg alt for mye. Jeg er redd for å få visdomstenner og jeg er bekymret for føflekkene mine. Jeg er mest redd for visdomstenner. Jeg kan ikke få dem. Jeg har så liten munn at det er så vidt plass til de tennene jeg allerede har. Jeg må ikke få dem.Nå skal jeg prøve å sove. Hva bekymrer deg aller mest? 

Most of the elements found in the human body originated in stars; we are literally made of stardust.
«I am learning how to be alone without being lonely,
learning how to be lonely without losing my mind.»
- Paul Baribeau

The boy you loveSkriver et ordentlig innlegg i morgen. Har noe kjempekult å fortelle dere!
Hør på denne imens:

It's Witchcraft


Image hosting by LastOpp.noWildfox, fall 2010

I want a lover I don't have to love

Jeg er arbeidsløs <3Jeg slutter på jobben i morgen! Trenger aldri henge ut klær eller krangle med narkomane igjen <3
Ble så glad at jeg tok noen bilder av megselv med selvutløser. Er forresten klar over at jeg bruker den t-skjorta omtrent fire-fem dager i uka. Det er greit.

Mare Imbrium

"The moon is backing away from us an inch and a half each year... What are you supposed to do? I feel the gray cloud of consternation travel across my face. I begin thinking about the moon-lit past, how if you go back far enough you can imagine the breathtaking hugeness of the moon, prehistoric solar eclipses when the moon covered the sun so completely there was no corona, only a darkness we had no word for."

ViktigKan noen fortelle meg hvor dette er fra!?

Edit; Takk til http://ohmyfashion.blogg.no, som fortalte at bildet er fra The O.C ♥
Og, jeg har forresten laget konto på Formspring.me, så > STILL MEG SPØRSMÅL

På Merkur er jeg 73 år gammel

Og på Månen veier jeg bare 8 kilo.HVOR GAMMEL ER DU PÅ JUPITER?
HVOR MYE VEIER DU PÅ SATURN?

The Violent Things

Guess what drug I'm on


♥ JJ - Ecstasy

Me & Dean

Hei! Jeg sitter i loftstua, og hører derfor veldig tydelig at søsteren min hører på The Kooks. Jeg har ikke noe imot The Kooks - det var faktisk det første bandet jeg så live - men nå har hun hørt på det samme albumet om og om igjen i sikkert tre dager. Blir litt lei. I dag slo jeg hodet mitt og det gjorde så vondt at jeg er ganske sikker på at jeg har hjernerystelse. Hvordan vet man egentlig om man har hjernerystelse?

Jeg tok bilde av meg selv med selvutløser på badet igjen. Det er veldig gøy. Jeg går egentlig aldri i bukse, forresten, men det er så utrolig kaldt her. Men ok - viktig spørsmål. Burde jeg farge håret litt mørkere? Ikke svart, bare mer mørkebrunt. Håret mitt er greit i lyset på badet, men ute ser det så ginger ut. Det er ganske fint, jeg er bare så usikker.
Jeg er forresten sikker på at alle dere lesere dør etter å vite hvilke produkter jeg bruker i håret mitt! Jo, jeg bruker Nivea For Men; Sport. Den lukter kjempegodt, og er turkis! Man får ganske tørt hår og enda tørrere hender, men det gjør ingenting.

Jeg byttet forresten tilbake til det gamle designet mitt fordi det er finere med en enkel bakgrunn når jeg skal legge ut bilder. Og nå er det også mye lettere å lese teksten her!

MuseMuse kommer på Hove. Jeg er ikke fornøyd :(   
Moon and Moon - Bat for Lashes

"I like it when the monsters are smaller than me."Alexander McQueen er død. Det er trist.
"We're all a little broken. We're all a little twisted.
We're all less than we could be or want to be."

The Universe

You and me could write a bad romance

I morgen farger jeg håret! Så nærme min naturlige hårfarge som mulig, altså en eller annen form for mellombrun. Det hadde vært deilig å slippe alt ettervekst tullet nemlig. Og jeg skal prøve å ikke farge det tilbake til svart igjen. Virkelig. Men jeg kan ikke love noe. Svart hår er liksom hele identiteten min.Har hengt med Frode og Sahra i dag, det er fint. Har ikke noe mer å si. Har du din naturlige hårfarge?

I'm a sucker for his charm
"According to Greek mythology, humans were originally created with four arms, four legs and a head with two faces. Fearing their power, Zeus split them into two separate parts, condemning them to spend their lives in search of their other halves."

Jeg har blitt utfordret!

Jeg er blitt utfrodret av Sahra Ulla!
Endelig, jeg digger det. Man har liksom en unnskyldning til å snakke om seg selv.
Denne gangen skal man fortelle syv ting om seg selv som ingen vet fra før av. Og siden det blir ganske vanskelig å finne noe som ingen vet og som også er passende på en blogg, så skal jeg heller bare fortelle syv ting dere lesere ikke er klar over. Med mindre du kjenner meg, men da er det din egen feil.1. Jeg har skrevet dagbok siden jeg var åtte.
2
. Jeg samler på leopardmønster,
og har ikke noe oversikt over hvor mye jeg har, men det er mye.
3.
Jeg er seriøst sjenert og tør nesten ikke snakke med nye mennesker.
4.
Jeg fryser hele tiden, selv når det er tyve varmegrader.
5.
Jeg elsker Alexander Rybak.
6. Når jeg blir voksen skal jeg bli bibliotekar.
7. Jeg får ikke sove hvis ikke rommet mitt er helt ryddig og jeg må rydde hver dag.
Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits