Viktig

Ok, nå har jeg fikset designet mitt litt og jeg er ikke sikker i det hele tatt.
Hva synes dere, ja/nei? Eventuelt er det noe jeg bør fikse på? Jeg er klar over at hvordan designet ser ut kommer mye an på hvilken nettleser du har. Jeg bruker firefox og her ser alt ganske ryddig ut, men si ifra hvis det er noe som ser merkelig ut hos deg!


You're sleeping with the lights on, with no one to hold your hand

Ok, så i dag klarte jeg faktisk å stå opp klokken tolv! *stolt* Jeg la meg igjen fra to til fire, men jaja. Jeg håper virkelig jeg får sove i natt, fordi denne påskeferien tar sakte men sikkert livet av meg. Det er ingenting å gjøre hele dagen og jeg har mest lyst til å bare sove meg gjennom alt. Desverre er søvn det jeg er dårligst på i hele verden. Jeg tror kanskje jeg burde begynne på medisiner igjen.

Jeg er nå omtrent halveis igjennom spillelisten dere lagde til meg, og jeg har funnet utrolig masse fint! Det er veldig gøy. Hvis du ikke har lagt til noe enda så gjør det gjør det gjør det; Aboutthemoon.blogg.no


Jeg gjorde som jeg sa i går og begynte på Lost Souls igjen. Det gikk helt fint, faktisk. Jeg var litt redd jeg hadde lesesperre, en stund, men det var bare den forferdelige Vampire Diaries boken allikevel. Det var nitti kroner ut av vinduet. Jeg skal fullføre den en gang, jeg lover, men ikke akkurat nå.
Jeg vurderer om jeg skal endre litt på designet mitt i dag, men jeg vet ikke helt. Jeg står mellom å;
1) Beholde alt som det er, men skifte ut glitter-headeren med en annen glitter-header jeg har.
2) Lage noe helt nytt.
3) Bare la det være.

Vi får se jeg gjør. Hvis jeg laget et nytt og ikke liker det, kan jeg jo bare stille tilbake, så kanskje jeg skal prøve meg litt frem. hhgeruiguuberu vi får se. Nå skal jeg spise middag.
Siste tingen du kjøpte?

"Sure as hell didn't see that one coming."

Jeg trenger virkelig noe ny musikk å høre på og jeg tenkte dere kunne hjelpe meg? Jeg har laget en collaborative spilleliste på Spotify, og hvis du kunne adde den og bare legge inn alt du hører på og ikke hører på så hadde jeg blitt veldig glad.
Her er linken; Aboutthemoon.blogg.no
Takk ♥

I dag har vært en fin dag, forresten! Jeg har fått en ny kjole og en ny dagbok. Dagboken er helt utrolig fin, den er lilla med en katt på og sidene er dekket med blomstrete mønster. Og det er lås på den! Elskerrrrr den. Jeg har ikke helt skrevet ut den gamle, men jeg begynner rett på den nye allikevel.
Nå hører jeg på Crystal Castles, oog, jeg savner Sahra.

The Coffin Affairs

Klokken er 05.16 og fuglene bråker noe helt vilt utenfor vinduet mitt. De synger, og det er vår. Jeg tror jeg skal ballerinaskoene mine i morgen! Det er ikke snø på veien, og jeg har sett mange andre gjøre det. De er leopard mønstret og veldig fine. Jeg burde egentlig sove nå, men jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Jeg skal se på The Office.Jeg aner ikke hva jeg skal hele ferien, så hvis du har lyst til å henge med meg så bare si ifra. Jeg er ikke redd for fremmede. Ok litt, men gi meg sjokolade og så snakker jeg i vei. Og alle må svare på spørsmålet under bildet, fordi jeg trenger desperat nye filmer å se på. Ikke 500 Days of Summer, takk.Favorittfilm?

Baby, you're bad news

Jeg glemte å blogge. Sahra har sovnet og jeg vet ikke hvor Molly er. Jeg vet ikke helt hva vi har gjort i dag - vi har dannet et veldig kult electronica band og vi har hørt på Taylor Swift. Det er vanskelig å huske og sånn akkurat nå. Det var ikke så veldig moro, men jeg trodde ikke det skulle bli noe gøy heller, egentlig. Jeg synes ikke noe er gøy fortiden.
Hva hadde du gjort hvis du visste du skulle dø?

She spoke with a voice that disrupted the sky

Hei, jeg er tilbake alle sammen! Etter.. tre dager med bloggpause? Ok, ikke verdens lengste bloggpause, men ettersom at jeg blogger hundre ganger om dagen er det ganske lenge. I kveld skal jeg på lan-party med Sahra og Molly, så jeg kommer sikkert til å blogge minst to ganger til i dag.

Det har ikke skjedd så mye imens jeg har vært borte. Jeg har fått New Moon på DVD! Jeg fikk den av mamma, siden ingen ville sende meg penger. Jeg så den på Onsdag og jeg gråt enda mer enn da jeg så den på kino. Også har jeg sett hundre episoder av The Office og jeg har sett filmen The Royal Tenenbaums to ganger på rad. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men dere burde se den filmen. Jeg har elsket den så lenge jeg kan huske.Og vet dere hva?! Jeg har samlet opp så utrolig mange bilder sånn at jeg kan lage masse bilde-innlegg til dere! Jeg regner med at dere blir glade for å høre dette, ettersom det er bilde-innleggene mine dere pleier å kommentere mest på.
Jeg må ha bloggpause i blandt skjønner dere, fordi det er da jeg finner de fineste bildene! Seriøst, det er umulig å finne bilder når jeg ikke har pause. Men så får jeg skikkelig lyst til å blogge igjen, fordi jeg har så mange fine bilder, så alt er egentlig helt umulig. Det er derfor bloggpausene mine er så korte. Selv om de sikkert virker skikkelig lange for alle mine ville fans. Tre dager uten Maren?!?!?
Ok, haha, tuller.

Hva er favorittboken din?

Bloggpause

I spent all my childhood pretending I was off somewhere else.

Jeg tror jeg må slutte å blogge om natten, ettersom at ingen gidder å lese det. Det kan også være fordi jeg virkelig suger i å skrive når jeg er sliten. Jeg klarer så vidt å skrive riktig når jeg er opplagt, liksom. Norsk er ikke min sterke side.
Jeg sover aldri. Sånn seriøst, det er ett ordentlig problem. Jeg blir bare sliten, men aldri trøtt, og jeg sitter oppe i det uendelige. Jeg kjeder meg så utrolig mye og jeg savner alle. Jeg savner vennene mine, og det føles som om jeg aldri skal se dem igjen. Selv om jeg skal snakke med dem neste dag.
Jeg kunne ønske alle kunne være oppe hele natten sammen med meg. Jeg hater å være oppe når alle sover, jeg blir alltid så ensom. Enda mer ensom enn jeg er på dagen.Denne dagen har gått veldig fort. Jeg sto egentlig opp klokken halv åtte, men jeg sendte en melding til Sahra og så la jeg meg igjen. Jeg husket ikke dette senere, men jeg skjønte det da jeg så at Sahra hadde svart. Da var klokken halv tre ellernoe. Jeg tok bussen til byen klokken tre og leverte masse bøker på biblioteket. Så dro jeg på besøk til Sahra (jeg vet, jeg har ingen andre venner, ok?). Så dro jeg hjem. Og det er egentlig alt. Nå har jeg sett på The Office og hørt på Death Cab for Cutie og sånn. The Office er forresten det morsomste i hele verden, og Death Cab har bare ett fint album.

Det går veldig dårlig fortiden. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg når det gjelder dette, og jeg har heller ikke lyst til å fortelle om det til alle på blogg.no. Så gode venner er vi ikke. Men dette er ihvertfall grunnen til at dere ofte finner slettede innlegg fra meg i blogg-loggen. Klokken fire om morgenen synes jeg ofte det er en god ide å fortelle fremmede alt om livet mitt, skjønner du.
Bare så dere er klar over det. Keep calm and carry on osv."It's 5:47am and the suns looks as if it's just about to defeat the night sky. The battle between good and evil that rages on for centuries unnoticed... The dawn breaks and this veil of secrecy I carry around is about to melt. Something in my being explodes and I realize I'm not looking at a portrait. We are all living in it."

Har du lagt merke til at hver eneste gutt som blogger tror han er den eneste gutten som blogger?
Favorittband? Favorittalbum? Favorittsang?

Landlocked Lovers

Undead and Somewhat Slightly Dazed

UKM Larvik i dag (ehm, i går). Jeg synes det bare blir verre og verre, jeg. Enten har alle lokalband i vestfold blitt drit dårlige, eller så har musikksmaken min blitt bedre. Det var ei jente som spilte Tegan and Sara og Regina Spektor. Det var litt gøy, bortsett fra at hun lo hele tiden og ikke kunne synge.
Jeg vet, jeg er brutal.

Jeg og Sahra måtte vente i hundre år på bussen hjem. Vi prøvde å finne varme på en bensinstasjon, men vi ble kastet ut fordi vi satt på gulvet. Klassisk Maren&Sahra situasjon. Egentlig litt klassisk Maren&hvemsomhelst situasjon. Skal skaffe meg bærbar benk.Gå på 1881.no, søk på Maren Elisabeth Hjorth Johansen, skriv ned addressen (den første) og SEND MEG BREV MED PENGER, SÅNN AT JEG KAN KJØPE NEW MOON PÅ DVD. Seriøst, nå som jeg er arbeidsløs må jeg tigge av dere. Dette er en veldig viktig melding!

Jeg så Little Miss Sunshine i dag. Den var fin og så trist. Jeg trodde den kom til å suge, ettersom Ulrika liker den - og alt Ulrika liker må nesten være dårlig. Men dette var untaket som bekrefter regelen tror jeg. Selv om jeg aldri har skjønt hva som menes med det. Uansett - den var fin. Jeg skal ikke understreke dette med at jeg begynte å gråte, ettersom jeg begynte å gråte av High School Musical også. Jeg skal prøve å sove nå. Unnskyld for at grammatikken min (og sikkert alt annet også) er kjempe dårlig. Jeg må slutte å blogge om natten.

Teeth marks

Jeg skal legge meg nå, og jeg skal opp igjen om to timer. På en rar måte føler jeg meg mindre trøtt jo mindre jeg sover om natten. Jeg sov elleve timer i natt og jeg har vært kjempe trøtt hele dagen. Tidligere denne uken sov jeg bare to timer og var lys våken helt til tre-fire om natten.
Jeg fungerer ikke som jeg skal. Jeg har verken Nettby eller Facebook lenger! Det er som å være et ikke-menneske. Det føles helt merkelig. Jeg vet ikke om jeg liker det eller misliker det enda. Jeg tror jeg liker det. Alt gjør meg bare trist uansett. Lese statusene til andre. Jeg hadde satt over halve vennelista mi som blokkert både på Facebook og Nettby, så hva kommer jeg egentlig til å savne?

Jeg gleder meg til sommeren. Gleder meg til å bruke ballerinasko, platåsko, joggesko. Det er så mye snø i hagen nå, jeg kan ikke se for meg at det skal klare å smelte. Jeg vet liksom ikke helt hvordan snøen faktisk smelter. En dag er den der, den neste ikke. Som magi. Men det er veldig mye snø i år.

Murder Mysteries

Ny header, og ikke noe mer bakgrunn på overskriftene mine! Jeg liker det.
I dag har jeg hatt vondt i knærne, lest veldig mye og spist yoghurt. Jeg elsker yoghurt med rar smak. Gulrot & Appelsin er best, og granateple! Jeg er nødt til å rydde rommet mitt i dag, jeg har latt det bli rotete igjen. Jeg hater det. Det er veldig viktig for meg at rommet mitt er fint. Mamma sier vi kanskje kan male det lyserosa. Jeg har alltid hatt lyst til å male det svart, men jeg tror egentlig ikke det hadde vært så veldig fint. Hvilken farge har du på rommet ditt?

Jeg sov i 11 timer i natt! Det er helt sykt mye. Det er liksom mer enn jeg har sovet den siste uken til sammen! Men det var bra, jeg har vært så utrolig sliten. Det kan hende jeg får sove i natt også, jeg sto opp klokken halv tolv, omtrent, og det er ikke så veldig sent.
Jeg vet ikke helt om jeg vil sove egentlig. Jeg har masse å gjøre. Se på True Blood, lese de siste åtti sidene i White Oleander. Rydde rommet!Jeg lurer på om jeg vil ha tatovering til sommeren, men jeg aner virkelig ikke hva jeg vil ha. Jeg kunne tenkt meg å ta sleeves, ha armene fulle av planeter, galakser, stjerner og mørkeblå bakgrunn. Men jeg skal jo ha en jobb også. Gah, vanskelig. Har dere noen litt mindre åpenbare forslag?
Jeg skal på Larvik UKM på Lørdag, forresten. Og nå vil jeg lese litt mer.

Science Fiction

Hei! Jeg sitter hjemme, og det føles som om det er Fredag når det egentlig er Onsdag. Når man ikke har skole eller jobb så går dagene litt i surr. Jeg har vurdert å begynne å jobbe på McDonalds litt, sånn så jeg kan tjene noen penger. Jeg brukte opp det siste jeg hadde av penger i dag, fordi Norli hadde fått inn en av bøkene jeg manglet i The Vampire Diaries (jeg vet det, jeg vet det. jeg kan ikke noe for det ok?!?!) serien. Ok, jeg er litt dum sånn, ser jeg en bok jeg vil lese så bryr jeg meg ikke om at jeg må ha penger til mat og sånn.
Sahra kjøpte kaffe til meg.

Jeg skulle egentlig dra ut i kveld, men jeg fikk bare to timer med søvn i natt så jeg er så sliten at jeg så vidt orker å reise meg. Det er så frustrerende. Jeg har lyst til å gå ut, men jeg greier bare ikke. Jeg har vondt i beina og i armene og i hodet. Jeg må begynne å sove mer, og å spise mer. Jeg skal være flink i morgen, sånn at jeg har energi til å gå ut på Fredag.
Nå skal jeg lese resten av White Oleander. Jeg leser den for andre gang nå - ikke på rad, det er en stund siden sist jeg leste den - jeg synes den er så bra.Hvis du kunne reise hvorsomhelst, hvor ville du dratt?

Crash sites keep me up at night
Stikker til Norli nå. Hva skal dere i dag?

She talked forever about the phases of the moon
Hei, jeg er så trøtt at jeg dør, men jeg skal prøve å ikke sovne. Til bursdagen min
skal jeg ønske meg en prismekikkert. En sånn man kan se månene til jupiter med.
Det er tre måneder og ti dager til bursdagen min. Mer eller mindre.
Hvor gammel blir du i år?

Lifted, or the story is in the soil keep your ear to the ground

Jeg klarte å stå opp ganske tidlig i dag - ti-tiden er ganske tidlig for meg. Jeg våknet egentlig klokken åtte, men jeg bestemte meg for å sovne igjen. Har veldig lite viljestyrke om morgenen. Men seriøst, jeg er nødt til å begynne å legge meg før fire nå. Jeg sover bort hele dagen, og det er ganske kjipt. Jeg klarte å legge meg klokken tre i går, noe som resulterte i at jeg faktisk våknet av vekkerklokka istedet for å slå den av. Jeg tenkte bare "YES (L) (L)" før jeg sovnet igjen.Jeg var på biblioteket i dag. Lånte en bok som heter The Stone Gods. Jeg er ikke helt sikker på hva den handler om, ettersom at det ikke var noen beskrivelse, men det var masse stjernebilder på forsiden, så hvorfor ikke? Lånte også diverse bøker om astronomi.
Jeg har forresten spart opp nok penger til å kjøpe en bok nå! Så hvis dere har noen forslag blir jeg kjempe glad! Helst på engelsk, men blir glad for norske også.
Dere burde forresten lese White Oleander. Den er fantastisk."Long ago, men went to sea, and women waited for them, standing on the edge of the water, scanning the horizon for the tiny ship. Now I wait for Henry. He vanishes unwillingly, without warning. I wait for him. Each moment that I wait feels like a year, an eternity. Each moment is as slow and transparent as glass. Through each moment I can see infinite moments lined up, waiting. Why has he gone where I cannot follow?" (The Time Traveler's Wife)

Dinner with the vampire

Skal legge meg snart, jeg lover! Jeg er så sliten at det er ille, så jeg må benytte sjangsen til å snu døgnet nå når jeg faktisk kan. Men jeg har så mye å gjøre. Rydde, spise, spille Pokèmon, lese blogger, planlegge hva jeg skal ha på meg i morgen. Jeg skal satse på å få lagt meg før halv tre.
Favorittplanet, favorittmåne, favorittstjerne?
Neptun, Månen og Europa, Betelgeuse

Raise a glass to mend all the broken hearts of all my wrecked up friendsJeg har vært på Sandefjord UKM i dag! Jeg regner med at de fleste som leser bloggen min vet hva UKM er, så derfor gidder jeg ikke forklare noe videre om det.
Dagen min startet temmelig dårlig, ettersom at jeg egentlig ikke hadde noe lyst til å dra, og jeg hadde ikke sovet og hadde ganske høy feber. Men det ble faktisk veldig moro og feberen min forsvant etterhvert. Jeg dro med Sahra og vi traff Aasmund som ble med oss. Det var veldig fint, for jeg hadde ikke hengt med Aasmund på utrolig lenge. Savner han.
Alle som spilte sugde forresten, men det er jo det som er gøy.

Senere, når vi ventet på toget hjem inne på Narvesen, så fant jeg en salgs fancy "glitterstav." Den ser litt ut som et lite lyssverd, og når du slår den på så blinker og glitrer den i forskjellige farger. Jeg elsker den. Absolutt. Den er definitivt verdt de tretti kronene jeg brukte på den.

Dere får unnskylde alle skrivefeilene mine, jeg er syk fortiden og da blir jeg litt borte. Dere skulle sett noen av de jeg nesten skrev her, blandt annet "kronnene."

Infinities stretch out from infinities within.

.--- . --.  ... -.- .-. .. ...- . .-.  -.. . - - .  .. -. -. .-.. . --. --. . -  ..  -- --- .-. ... .  -.- --- -.. .  ... -. -.  .- -  .. -. --. . -.  ... -.- .- .-..  ... .  .... ...- .-  .--- . --.  ... -.- .-. .. ...- . .-.  .--- . --.  - ...- .. .-.. . .-.  .--. .- .-  .- -  -. --- . -.  ..  -.. . -  .... . .-.. .  - .- - -  ...- . -  .- -  -.. . - - .  . .-.  -- --- .-. ... .  -.- --- -.. .  .--- . --.  -.- .- -.  .. -.- -.- .  ... -.- .-. .. ...- .  -.. .  - .-. .  ... .. ... - .  -... --- -.- ... - .- ...- . -. .  ..  .- .-.. ..-. .- -... . - . -  .. .-. .-. .. - . .-. . -. -.. .
..  -.. .- --.  . .-.  .. -.- -.- .  . -.  -... .-. .-  -.. .- --.  .--- . --.  -.- .- -.  . --. . -. - .-.. .. --.  .. -.- -.- .  .... ..- ... -.- .  ... .. ... -  .--- . --.  .... .- -.. -.. .  . -.  -... .-. .-  -.. .- --.  .--- . --.  .... .- .-.  .. -. --. . -.  .--- . --.  -.- .- -.  ... -. .- -.- -.- .  -- . -..  --- --.  -.. . -  . .-.  .. -.- -.- .  ... --- --  --- --  -. --- . -.  -... .-. -.-- .-.  ... . --.  -.. .  ... .. . .-.  -.. .  -... .-. -.-- .-.  ... . --.  --- --.  -... .-. -.-- .-.  ... . --.  -.- .- -. ... -.- .--- .  ..  -. --- . -.  -.. .- --. . .-.  ... .- .-  --. .-.. . -- -- . .-.  -.. . .--- . --.  . .-.  ...- . .-.. -.. .. --.  ... .-.. .. - . -.  .- ...-  .- .-.. -  .--- . --.  . .-.  .... .--- . -- -- .  .... . .-.. .  - .. -.. . -.  .--- . --.  .... .- .-.  .. -. --. . -.  ...- . -. -. . .-.  --- -.-  .--- . --.  .... .- .-.  . -.  ...- . -. -.  -.. . -  ..-. .-.. . ...  ..-. --- .-. - ... .- - -  ... --- --  --- --  .--- . --.  .. -.- -.- .  .... .- .-.  -. --- . -.  .--- . --.  .... .- .-.  .-.. -.-- ... -  - .. .-..  .- .-  --. .-. .- .- - .  .... . .-.. .  - .. -.. . -.  --- --.  -. --- . -.  --. .- -. --. . .-.  . .-.  -.. . -  ..- - .-. --- .-.. .. --.  ...- .- -. ... -.- . .-.. .. --.  .- .-  .... --- .-.. -.. .  -.. . -  .. -. -. .  ... .--. . ... .. . .-.. -  .--.  -... ..- ... ... . -.
.-.. .. -.- ... --- --  .--- . --.  ...- . -  .. -.- -.- .  .... ...- .-  .--- . --.  ... -.- .- .-..  --. .--- .-. .  .. -. --. . -. - .. -. --.  .... .--- . .-.. .--. . .-.  --- --.  .--- . --.  .... .- .-.  .. -.- -.- .  .-.. -.-- ... -  - .. .-..  -. --- . -. - .. -. --.  .- .-.. .-.. .  ... .. . .-.  .- -  -.. . -  -.- --- -- -- . .-.  - .. .-..  .- .-  --. .- .-  --- ...- . .-.  -- . -.  -.. . -  - .- .-.  ... .- .-  .-.. .- -. --.  - .. -..  .--- . --.  . .-.  .- .-.. -.. .-. ..  --. .-.. .- -..
.- .-.. -  .- -. -.. .-. .  --. .--- --- .-.  .. .-. .-. .. - . .-. . .-.  -- . --.  .--- . --.  .... .- - . .-.  .- .-.. -  --- --.  .- .-.. .-.. .  ... - --- .-. -  ... . - -  - .. .-.. --- --. -- . -..  -.. .  .--- . --.  . .-.  --. .-.. .- -..  ..  .--- . --.  ...- . -  .. -.- -.- .  .... ...- --- .-. ..-. --- .-.  -.. . -  . .-.  ... -. -.  .--- . --.  . .-.  ... .- .-  ... .. -. -.- .-.. -  -.. . - - .  .... .-. . ...  ... .- .-  -.. ..- -- -  --- --.  - . .. -  ..- -  -.. . .-. ..-. --- .-.  .--- . --.  ... -.- .-. .. ...- . .-.  -.. . -  ..  -- --- .-. ... .  -.- --- -.. .  -.- .- -. ... -.- .--- .  .--- . --.  -... .- .-. .  ...- . -  .. -.- -.- .  .--- . --.  -.- .-.. .- .-. . .-.  .. -.- -.- .  ... . - - .  --- .-. -..  .--. .- .-  .... ...- --- .-. -.. .- -.  -.. . -  . .-.  --. .- ....
.... ...- .. ...  -. --- . -.  ..-. .- -.- - .. ... -.-  ..-. .. -. -. . .-.  ..- -  .... ...- --- .-. -.. .- -.  -- .- -.  .-.. . ... . .-.  -.. . - - .  -.- --- -- -- . .-.  .--- . --.  - .. .-..  .- .-  -... .-.. ..  --. .- -. ... -.- .  .. -- .--. --- -. . .-. -  ... .- .-  .... . ..  .... ...- .. ...  -.. ..-  -.- .-.. .- .-. . .-.  .- .-  .-.. . ... .  -.. . - - .  ... -.- .- .-..  -.. ..-  ..-. .- .-  ... .--- --- -.- --- .-.. .- -.. .  .- ...-  -- . --.

'Cause you're a criminal as long as you're mine

Hei! Akkurat nå er jeg så sliten at jeg tror jeg dør snart. Jeg la meg mildt sagt sent i går - klokken åtte - noe som resulterer i feber og røde øyne. Håret mitt ser bra ut da, sånn på den lyse siden.
Jeg sliter mye med håret mitt nå. Det er begynt å bli langt, og det er også ganske tykt. Så det er umulig å gjøre noenting med det med mindre jeg dynker det i hårspray. Jeg liker nemlig at håret mitt har så mye volum og står i så mange retninger som mulig. Det er slitsomt. Jeg gleder meg til det blir langt nok til at jeg bare kan la det være langt. Det er ikke lenge til, heldigvis. Kanskje til høsten. Håret vokser cirka èn cm i måneden, og jeg tror mitt vokser litt fortere."He wanted to know wether they were buried together in a casket big enough for two bodies - big enough for two small dry bodies that knew how to fit together like a puzzle of blood and bone.
Or did their graves lie side by side, and did they have to reach through the earth to clasp hands?"
(Lost Souls)

Jeg har funnet noe som plager meg intenst! Nemlig neglelakk som ser ut som den glittrer, og så tar du den på neglene dine og den ser helt normal ut! Hva er greia? Jeg betalte for glitter!
I dag drømte jeg at jeg bodde i et sånt "trehus" eller hva du kaller det. Et hus i et tre, liksom. Det var overraskende gøy.
Siste boken du leste?

BetelgeusePhysiological Fact: When a person cries and the first drop of tears come from the right eye: it's happiness. But when the first tear is from the left: it's pain.


I dag har jeg sittet akkurat her hvor jeg sitter nå i nærmere elleve timer. IKKE gøy. Lover deg. Men i morgen skal jeg og Sahra på neglelakk-jakt. Jeg tror H&M har fått nye farger!
Forresten - alle dere som reklamerer for dere selv på bloggen min; JEG LER AV DERE. Dere aner ikke hvor dumme dere er. Og det verste er at det bare er meg som tjener på det, ettersom at jeg får masse kommentarer og dere får ingenting. Noe som er litt irriterende er at dere har begynt å adde meg som venn også. Jeg er veldig kresen på hvem som er på vennelista mi, og jeg vil helst ikke ha dere fjortisbloggere i nærheten engang. Slutt med det er dere snille.

I am learning how to be alone without being lonely, learning how to be lonely without losing my mind.
Neste gang blir det ikke så grønne, fine bilder. Jeg lover. Du aner ikke hvor vanskelig det er å finne fine svart/hvitt bilder i disse dager. Jeg skrev egentlig ganske langt om hvor teite jeg synes alle er, men så fant jeg ut at alle kom til å skjønne hvem det handlet om, så jeg slettet det. Livet mitt er så vanskelig. Jeg må lage en anonym blogg hvor jeg kan skrive slemt om hvem jeg vil.

If Winter EndsHei, alle hater meg og jeg hater livet mitt. Paramore kommer på Hove
og alle som liker det kan fint slette meg som venn her inne.

"I go to sleep alone, and wake up alone. I take walks, I work until I'm tired. I watch the wind play with the trash that's been under the snow all winter. Everything seems simple until you think about it. Why is love intensified by absence?" (The Time Traveler's Wife)

I just want back in your headJeg tror jeg er syk. Æsj. Hva hadde du til middag i dag?

"Some people turn sad awfully young. No special reason, it seems, but they seem almost to be born that way. They bruise easier, tire faster, cry quicker, remember longer and, as I say, get sadder younger than anyone else in the world. I know, for I'm one of them." (Dandelion Wine)

And it only feels worse when I stay in one place, so I'm always pacing around or walking away.

Hei! Jeg døgner for real nå. Jeg sitter i loftstua og ser på National Geographic Channel - jeg har virkelig ikke tenkt over hvor godt jeg liker denne kanalen før nå. Det er så mange spennende programmer. Jeg så akkurat et program om hvordan månen flytter seg lenger og lenger vekk fra jorden - noe jeg har lest om før og er ganske interessert i. Jeg lærte en del nye ting. Jeg visste at månen flyttet seg, men den flytter seg faktisk raskere og raskere! Akkurat nå er det nesten fire cm i året. Det høres mye ut. Selv om det egentlig ikke er det. Kanskje. Jeg vet ikke.
Tenk så nærme den var til å begynne med.
Nå ser jeg på et program om hva som ville skjedd hvis en asteroide traff jorden. Det er også ganske spennende, men jeg har en greie med månen. Kanskje fordi jeg er født i Krepsen og planeten (selv om Månen ikke er en planet) som hører til Krepsen er månen. Hvilket stjernetegn er du?
Unnskyld for at jeg snakker mye om astronomi i blandt. Det er liksom en litt nerdete side ved meg.


Dragonfly

Jeg har masse fine bilder, men jeg klarer ikke sette dem sammen til et innlegg så jeg kan vise dere. Så det får vente. Jeg kan snakke litt om ingenting imens.
I dag har jeg ryddet rommet mitt ordentlig, så det er nå hundre prosent ryddig. Så brukte jeg en god stund på å få lava lampen min til å funke. Det gikk ikke. Lavaen vil ikke flyte, den bare ligger på bunnen og vil ikke bevege seg. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemer. Jeg har hatt den i syv år, så kanskje den er blitt for gammel. Noen som er ekspert på hvordan en lava lampe oppfører seg?

Jeg er nødt til å dra på biblioteket! Jeg har funnet noen bøker jeg vil lese. Jeg vurderer å dra i morgen, ettersom at jeg ikke har noe å gjøre. På Onsdag skal jeg være med Sahra, tror jeg, så da kan jeg ikke. Og jeg orker ikke vente helt til Torsdag! Jeg gjør det i morgen. Så kom til biblioteket hvis du vil ha autografen min, liksom.


/Hør på den.

The people I should love I hate, and the people I hate...


/The Office

Klokken er fem over seks og jeg er utrolig trøtt, så jeg skal sove. Eller ikke sove. Er ikke helt sikker enda, jeg har veldig lyst på knekkebrød sånn egentlig og kanskje jeg bare skal døgne og fikse søvnrytmen min. En ting er ihvertfall veldig sikkert; Avatar vant ikke beste film!!!!!!!
Blogger mer om hvor glad jeg er for at Avatar ikke vant i morgen!

Empire, I was built around your heart

Oscar utdelingen i natt! Jeg gleder meg så mye. Jeg har lastet ned hundre spill til game boy emulatoren min, sånn at jeg kan holde meg våken. Det varer helt til klokken seks i morgen tidlig, så det blir nok ikke noe særlig søvn i natt. Jeg håper Avatar ikke vinner noe i det hele tatt, og så håper jeg at New Moon vinner alt!

I går (Lørdag) kjøpte jeg sparkly strømpebukser, endelig. De er utrolig fine! Jeg hadde rett i mine mistanker om at de rosa bare fantes i størrelse seks år, men jeg fant et par i lilla og det er jo omtrent det samme som rosa. Elsker at jeg kan kjøpe klær i barneavdeling. En av fordelene ved å være liten. Jeg skal aldri ta dem av.Nå skal jeg snart skaffe meg pass! Ok, jeg vet, jeg vet, jeg er sytten år - hvordan kan jeg ikke ha pass? Vil du vite noe enda mer sjokkerende? Jeg har ikke bankkort heller!
Uansett. Når jeg får pass, så kan jeg endelig få mitt eget lånekort på biblioteket! Og da skal jeg ha sånn fancy kort som funker på alle biblioteker i hele Norge. Og DA. Kan jeg dra til Sandefjord og låne bøker. Sandefjord Bibliotek er nemlig ganske overlegent Tønsberg Bibliotek. Ok, biblioteket her i byen er ikke så ille, men de har ingen bøker jeg vil lese akkurat nå og de mister bøker hele tiden. Sandefjord derimot har veldig mange bøker jeg har lyst til å lese. Og det er bra.
Ok, nok om biblioteket. Fikk dere med dere alt det?

Forresten - jeg synes dere blogger awfully mye om Paramore og jeg sliter virkelig med å ikke skrive hundre år lange kommentarer om hvor teite dere er. Jeg synes Paramore suger, ok? Skjønner ikke at dere orker.

Skal du se oscar utdelingen i natt!?

There are oceans and waves and wires between us.
Akkurat nå har jeg det helt forferdelig, og jeg har ingen å snakke med så jeg tror jeg går og dør.
Ikke bokstavelig talt. Jeg blogger i morgen.

Baby, you're bad newsJeg kunne blitt astronom, men jeg er så dårlig i matte.
Hva vil du bli når du blir stor?

Moods don't command you if you don't know what you're going through.

Var på Huset/biblioteket med Sahra og Molly i dag. Det var fint, fint, fint.
Så, jeg vurderer å døgne, sånn at jeg kan få snudd døgnet. Uansett hvor mye jeg elsker å være oppe om natten, så er det ganske upraktisk. Det er så vanskelig å holde seg våken om morgenen! Jeg prøvde å døgne i går, men i seks tiden begynte jeg å kjede meg så jeg ga opp. Men himmelen var skikkelig fin rett før soloppgang! Du finner ikke den blåfargen noen andre steder.

Ok, sånn ellers så fant jeg en bok jeg kunne lese, men jeg er snart ferdig med den og da trenger jeg en ny. Livet mitt er så hardt! Kunne ønske jeg fant en bok som ikke hadde noen slutt, som liksom bare.. fortsatte. Den måtte ha vært spennende da. Og når vi først snakker om bøker - biblioteket har klart å miste Good Omens, nå som jeg selvfølgelig har veldig lyst til å lese den på nytt. Hva skal jeg gjøre!? Hater livet mitt...Jeg har forresten brukt opp alle pengene mine - alt jeg har igjen nå er hundre kroner, som jeg må bruke på Fredag til å betale for kinobilletten min! Ikke bra. Noen som vet om et sted der de selger sånne glitrende strømpebukser til ti kroner?
Ok, nå har jeg på følelsen at jeg har klaget ganske mye gjennom dette innlegget. Så jeg skal fortelle dere noe kjempe fint! - Det begynner å bli varmere! (L) (L) (L) <333 Jeg brukte olajakken min ute i dag, og jeg var ikke kald i det hele tatt. Dette er så fint at jeg nesten dør. Elsker at vinteren endelig er over.

ALLE SOM KOMMENTERER FÅR KOMMENTAR TILBAKE. Tulla.

"I want to run away and join real life."

Hva gjør man egentlig, når man er oppe alene fra klokken elleve når alle andre legger seg til klokken fem-seks om morgenen? Det er egentlig ikke så kjedelig, tiden går dobbelt så fort om natten. Synes jeg ihvertfall. Jeg ser på TV, jeg leser blogger, jeg tegner, leser bøker og tar bilder av meg selv med selvutløser. Jeg elsker å være oppe når alle andre sover. Om natten forventer du ikke noe av noen, du venter ikke på at noen skal snakke til deg, fordi det er ingen andre som er våkne. Og derfor kan du ikke bli lei deg for at ingen snakker til deg heller. Du har bare seg selv, og det gjør ingenting. Skjønner du hva jeg mener? Det er så mye roligere om natten. Jeg kan tenke om natten.
Men jeg er nødt til å skjerpe meg. Sånn egentlig. Jeg sover bort hele dagen. Jeg er sjeldent oppe før tre, fordi jeg ikke klarer å stå opp og ingen klarer å vekke meg.Jeg har fikset litt på designet. Ikke så mye, men litt. Hele bloggen er nå flyttet til siden, istedet for å stå på midten. Og jeg har fått sånn sparkly bakgrunn bak overskriftene. Ooooog jeg har tatt vekk headeren - ihvertfall foreløpig.
Jeg synes det ser bra ut.På Fredag skal jeg mest-sannsynlig-ganske-sikkert se Alice in Wonderland med Sahra og Gard! Jeg har gledet meg til den filmen så utrolig lenge. Jeg tror det var i sommeren 2008 jeg leste i avisen at Tim Burton skulle lage en ny versjon av Alice in Wonderland. Det er snart to år siden. Wow, det blir så bra. Skal du se den? Jeg må egentlig spare det lille jeg har igjen av penger til viktige ting, men om jeg ikke bruker dem på dette kommer jeg bare til å bruke dem på tull uansett. Det ordner seg. Jeg kan bli gatemusikant hvis alt feiler.

Hvor gammel er du om 22 år?

You Can't See The Forest For The Wolves

Jeg hører på Cute Is What We Aim For og jeg burde seriøst sove snart. Noen netter får jeg bare slik vill trang til å høre på den gamle musikken min. Du vet, de bandene vi hørte på da vi var emo - My Chemical Romance, The Academy Is..., The Used og ja Cute Is What We Aim For. Jeg føler den nye generasjonen med emokids mangler den fantastiske musikksmaken vi hadde. Nå er det bare screamo som gjelder. Jeg mener, Bring Me the Horizon har noen bra sanger, men det er ingenting mot Vampires Will Never Hurt You og Dance, Dance.
Liker ikke.

Jeg var på kino og så The Lightning Thief i dag. Den var helt grei, ganske morsom noen ganger faktisk. Jeg likte ikke boken så veldig godt så jeg ble overrasket. Jeg hadde egentlig lyst til å se Prinsessen og Frosken, men INGEN vil se den med meg! Seriøst, bor du i Vestfold og har du lyst til å se den med meg så si ifra. Jeg er med.Jeg skal slutte å spise godteri, forresten. Jeg mener, hvis jeg har viljestyrke til å leve på epler og iste så har jeg styrke til å slutte med godteri også. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg spiser det uansett, det er ikke så godt. Iste er bedre. Jeg snakker så mye om iste. For dere som ikke har lest bloggen min så lenge - iste er the love of my life. Spesielt iste fra sverige i sånn megastor kartong. Jeg pleier å kjøpe minst tolv liter hver gang jeg er i Sverige. Jeg tuller ikke, det står på vaskerommet.Dette ble et langt innlegg! Jeg har blitt flinkere til å skrive i det siste, synes jeg. Etter å hatt skrivesperre i to år, ellernoe. Det er bra. Det ser finere ut med mye skrift. Jeg hadde seriøst ikke orket å blogge hvis bloggen min var stygg.
Hva har du gjort i vinterferien? Alle som var på ferie er tapere.


Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits