Mars 2014
http://distilleryimage11.ak.instagram.com/4c8c4f22b81311e3b4730eae813c7c47_8.jpg


Mars har vært ordentlig vår, småsko, sol, solbriller. Jeg har eksperimentert med nail art, spilt Bioshock og hørt på MØ, Sky Ferreira, Nina Nesbitt, The Pretty Reckless, og så klart Kanye West. Har vært på kino to ganger og sett Need For Speed og Divergent (førpremiere!). Har også sett film hjemme, f.eks. Veronica Mars og How I Live Now. Også har jeg blitt ganske lys i håret etter at jeg på impuls stripet og bleket det i forrige uke! Nå er jeg ginger, men det er ganske gyllent i solen. Og jeg synes fargen er veldig fin, den er ikke sånn selvlysende orange som jeg har fått av blekemiddel før, sikkert fordi jeg ikke satt lenger enn anbefalt tid denne gangen. Planen er å etterhvert bli blond, men jeg skal gjøre det over tid så håret har tid til å hente seg inn igjen mellom behandlingene. I mellomtiden er jeg veldig fornøyd med å være rødhåret igjen. Mars har vært en bra måned. Nå gleder jeg meg til April. Hva har dere gjort i Mars?

Generation with no mythologies to follow

http://data2.whicdn.com/images/107462055/large.jpg

Klokken er halv to. Jeg hører på Watch The Throne. Har halveis vått hår i flette. Jeg så på gamle bilder og det slo meg hvor mye håret mitt har forbedret seg siden forrige sommer. Det var så krusete og tørt og hadde ingen glatthet. Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt så mye bedre. Jeg har bleket det og farget det. Men jeg har vært mye flinkere til å bruke oljer for fuktighet, pluss shampoo/balsam/kurer av god kvalitet, etc. Det er gøy å se at det faktisk har gitt resultater.

http://data2.whicdn.com/images/107457260/large.jpg

http://data2.whicdn.com/images/107461914/large.jpg

Møtte en gammel venn av meg i byen i dag. Ikke en god venn, men en jeg pleide å henge litt med når jeg var 16-17. Du vet, mens The Used fortsatt var favorittbandet. Jeg kjente han ikke igjen først. Han sa jeg så annerledes, men bra ut. Han fortalte at han jobbet nå, jeg fortalte at jeg gikk på skole, litt flau over at jeg ikke har kommet videre siden sist jeg møtte han. Vi snakket om venner ingen av oss har snakket med på årevis. Så gikk jeg til bussen. Det var rart. De fleste vennene jeg hadde før går rett forbi meg når de ser meg, og jeg er vel ikke noe bedre, for jeg går rett forbi dem også. Det er så rart å tenke på at jeg pleide å gå ut nesten hver dag. Det er nesten enda rarere å tenke på at det er snart fire år siden alt det tok slutt. Jeg er egentlig ikke lei meg lenger. Alle jeg kjente da er helt andre mennesker nå. Jeg har blitt dårlig på å forholde meg til andre mennesker. Alle går meg på nervene etter en stund. Alle de små tingene de gjør. Alle er så åpenbare. Alle er så slitsomme. Jeg vil helst være alene. Jeg setter pris på den stillheten og roen man får når man er alene. Ingen som forventer at du skal svare på ting hele tiden. En jente i klassen min følger etter meg overalt og snakker hele tiden. Det er uutholdelig. Hun er også utrolig dårlig på å lyve, selv om hun gjør det hele tiden. Jeg er for høflig til å fortelle henne at hun må la meg være i fred, eller si at det er utrolig åpenbart når hun finner på ting. Men gud, jeg håper dette skoleåret ender snart.

http://data1.whicdn.com/images/107450005/large.jpg

Men kanskje det faktum at 99% av min sosiale omgang kommer fra en klasse med seksten år gamle jenter gjør at jeg får et ekstra negativt syn på andre mennesker. For eksempel den jenta som aldri har snakket til meg før som kommer opp til meg og plutselig overøser meg med komplimenter. Om du vil at jeg skal kjøpe røyk for deg trenger du bare spørre. Jeg skjønte hva du ville for fem minutter siden. Jeg er egentlig ikke kravstor når det kommer til potensielle venner. Jeg liker når folk er ekte. Når de er ærlige og ikke prøver å være noen de ikke er, for det er som regel veldig åpenbart. Jeg liker når folk faktisk hører etter når andre snakker. Det er ikke så viktig om de ikke liker de samme tingene som meg, jeg føler at det er mye viktigere at personlighetene passer sammen enn interessene. Jeg har møtt folk som har likt basically alle de samme tingene jeg liker som jeg aldri kunnet ha blitt gode venner med fordi personligheten deres har gått meg på nervene.

http://data1.whicdn.com/images/107449892/large.jpg

Når vi snakker om personligheter og sånn. Tror du at du hadde blitt venn med en person helt lik deg selv? Jeg tror ikke jeg hadde blitt venn med meg selv, fordi jeg er ekstremt tilbaketrukken og nesten avhengig av at noen andre tar det første steget. Med Maren 2 hadde dette aldri skjedd, siden hun hadde vært like tilbaketrukken som meg. Men om vi allikevel hadde blitt kjent gjennom en annen venn eller noe sånt lurer jeg på om vi hadde likt hverandre. Hun hadde ikke vært klengete og hadde satt pris på personal space like mye som jeg gjør, så på den måten hadde det kanskje funket bra. På en annen måte hadde vi sikkert begge vært sikre på at den andre hatet oss, siden jeg er forferdelig på å tolke folks oppførsel. Jeg vet ikke. Vanskelig.

http://data1.whicdn.com/images/107436476/large.jpg

Nå har Watch The Throne blitt til Hannah Montana: Original Soundtrack så jeg tror det er på tide å legge seg.

Heavy Metal Heart

http://data1.whicdn.com/images/105326176/large.jpg

Hører på MØ og Sky Ferreira. Det har vært så fint vær de siste dagene. Jeg har gått i skinnjakke hver dag og brukt solbriller uten å føle meg dum. Allergien min har også startet opp igjen *tommel ned*. Hver vår har jeg en tre måneder lang forkjølelse. Or, fuck you, you should feel bad. Forrige helg så jeg Need For Speed på kino. Jeg likte den veldig godt! Om du drar på kino og forventer et mesterverk tror jeg du blir skuffet, men jeg elsker actionfilmer og filmer som Fast and the Furious-serien, så om du også er sånn anbefales den. Hva var den forrige filmen du så på kino? Mot slutten spilte de en sang - Roads Untraveled av Linkin Park - og det er cheesy, men et av versene snakket veldig til meg. Give up your heart left broken, and let that mistake pass on. Because the love that you lost, wasn't worth what it cost. And in time you'll be glad it's gone. Jeg vet ikke, jeg kunne føle meg selv slippe taket litt. Kanskje det var den sangen, kanskje det er våren, kanskje det er fordi det har gått så lang tid, men jeg merker en endring i meg selv. Og det føles bra. Føles lettere.

http://data2.whicdn.com/images/105326283/large.jpg

Andre filmer jeg har sett nylig - Veronica Mars! Jeg tror jeg har sett tv-serien ti tusen ganger - det gikk i reprise på TVNorge hver ettermiddag i en lang stund og jeg så på hver dag - så jeg var veldig glad når jeg hørte at det kom en film. Og jeg likte den veldig godt. Det var en film laget for fansen og de gjorde det helt riktig. Det var så rart å se hvor gamle alle skuespillerne hadde blitt. Det minner meg på at det virkelig er ti år siden tv-serien begynte. Rart.

http://data2.whicdn.com/images/105325958/large.jpg

Jeg lurer litt på hvorfor jeg fortsatt blogger. Det er ikke like gøy som det var før. Veldig mange av bloggvennene jeg hadde back in my 'glory days' blogger ikke lenger og jeg oppdaterer svært sjeldent selv. Jeg sliter med å skrive. Sliter med å åpne meg som jeg gjorde før. Kanskje det er fordi jeg er eldre, jeg vet ikke. Finner liksom ikke motivasjon til å engasjere meg lenger. Sier til meg selv at jeg må finne nye blogger å lese, få orden på ting, få inn en slags rytme, men jeg vet ikke om det er mulig lenger. Jeg vil liksom være på samme nivå som jeg var i 2011/2012 fordi jeg fikk veldig mye glede ut av å blogge, men det føles ikke som om jeg er den samme personen lenger. På en annen side er jeg avhengig av å ha en eller annen form for creative outlet. Og det at denne bloggen ikke funker så bra som det lenger er kanskje mye av frustrasjonen min. Men jeg er også redd for å stoppe helt, fordi da har jeg ingenting.

http://data3.whicdn.com/images/105324785/large.jpg

http://data3.whicdn.com/images/105325363/large.jpg

I'd give anything just to be with you again, but it's not the right time. It might never be the right time, and that's the hardest part.

Sleepwalk with meNy måned, ny årstid. Snøen har vært borte en stund nå så jeg har hatt vårfølelse lenge, men det er noe spesielt med Mars når man på ekte kan si at det er vår. Jeg får liksom lyst til å være supercasual i joggesko og jeans, t-skjorter og sweatshirts. Fyller dagene med Demon's Souls, det nyeste albumet til You Me At Six, og kokosnøtt-parfyme fra The Body Shop. Alt hadde vært perfekt om det ikke var for skolen. Det er heldigvis bare litt over en måned til påskeferie. Jeg klarer det. Kicking and screaming.

Februar 2014

Startet Febrar med å se The Wolf of Wall Street på kino. Likte den veldig godt, den beste filmen jeg har sett på lenge.

Fikk denne superfine kjolen fra Ebay i posten.

Tegnet masse mandalaer på skolen.

Prøvde neglelakk fra Ciaté for første gang. Likte den veldig god

t, sånn bortsett fra at den gjør neglene mine gule.

Har tegnet litt. Jeg elsker å tegne bandlogoer, det er veldig satisfying av en eller annen grunn. Kanskje fordi det er relativt enkelt og ser alltid kult ut.

Har hatt det gøy med falske Ed Hardy-tatoveringer fra lekebutikken.

Ga etter og farget håret. Håret mitt var så brassy og livløst. Farget det en mørk rødbrun.

Shoppet på Carlings. Elsker denne genseren.

Dro til Oslo for å se Ylvisbrødrene i Oslo Spektrum. Det var veldig moro. Vi ventet i kø i flere timer og fikk stå på første rad. Det var også første gang jeg var i Oslo Spektrum! Det var utrolig stort der inne, men veldig fint.

Når jeg var i Oslo kjøpte jeg denne genseren full av bananer. Ny favorittgenser! It's the greatest thing I've ever seen. Hva har dere gjort i Februar?Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits