The Vampire Diaries

"She did not giggle wildly and blush when she saw him, nor did she chalk his name on trees or write it on the walls of the Kissing Bridge. She simply lived with his face in her heart all of the time, a kind of sweet, hurtful ache. She would have died for him." (Stephen King, It) 

Har du badet i sjøen enda?

She was sad, though. But it was a hopeful kind of sad. The kind of sad that just takes time.

create avatar

Hei, wow, jeg orker å blogge igjen plutselig. Det er så typisk fordi hver eneste gang jeg skriver på bloggen at jeg ikke orker mer så får jeg plutselig inspirasjon igjen. Jeg vet hva som hjelper ihvertfall.
I dag syklet jeg til Borgheim og møtte Sahra. Jeg tror ikke jeg brukt en sykkel på sånn fire år ellernoe. Nå er jeg helt utslitt, men det var gøy. Jeg tror jeg burde begynne å sykle mer. Jeg ser ganske smart ut på sykkel.

Jeg ville bare fortelle dere om den superkule dagen min.
Jeg får ikke noen kommentarer hvis jeg ikke stiller dere et spørsmål sååå Hvor mange søsken har du?

Lonely, lonely, lonely

 

 

 

That boy is a monster

Hei, i dag var jeg med Sahra og vi spiste sånne lakrisstenger med smak av vannmelon. Det smakte rart, men veldig godt.
Jeg vurderer å lage en ny blogg og la denne være sånn med bilder og sitater og den andre være mer personlig. Jeg tror ikke jeg har postet et bilde av megselv her siden Februar. Og jeg vet at ikke alle synes det er så gøy med bilder og sitater så kanskje de hadde likt en litt mer vanlig blogg? Hva tror du?


Det er fullmåne og jeg skal ut å ta bilder. Jeg venter bare på at det skal bli mørkt nok og sånt. Og månen har ikke kommet frem her enda. Vi bor i bunnen av en lang bakke og det er hus langs hele bakken og de blokker for månen. Om du skjønner. Derfor tar det lang tid. Noen ganger ønsker jeg at jeg bodde på landet. Alt virker så mye fredligere og finere der. Men mesteparten av tiden vil jeg bo i byen. Alt annet enn den mellomtingen man får her på Nøtterøy.

Sahra <33

Hei. Sahra - min aller beste venn bortsett fra katten min - har bursdag i dag. ♥ Hun er seksten år og det er helt vilt for når jeg møtte henne var hun bare tretten. Seksten år er egentlig ingenting i det hele tatt men det er fortsatt veldig rart. Gå til bloggen hennes og si gratulerer med dagen alle sammen!

But the only ring I want buried with me are the ones around my eyes"I'm seventeen and I'm crazy. My uncle says the two always go together. When people ask your age, he said, always say seventeen and insane." (Fahrenheit 451) 

Første favorittband?

Sonic youth with sonic dreams and suicidal tendencies

Image hosting by LastOpp.no

Hei! Jeg er mye friskere nå. I dag har jeg nesten ikke hostet i det hele tatt! Det er flott flott flott. Men nå har jeg ingenting å gjøre og jeg kjeder meg. Det er lett når man er syk egentlig. Å være syk er liksom nok. Men når man er frisk er det ingenting å gjøre på en Søndag. Og i morgen er en helligdag så det er ingenting å gjøre da heller. Jeg kunne nesten ønske jeg ble syk igjen. Hva gjør du i dag?


Jeg har ikke noe mer å skrive om. Har dere noen gang tenkt på hvor rart universet egentlig er? Og jeg mener, akkurat nå er vi på en ball som flyter på ingenting. Det er helt sykt. Og jeg mener, se på månen. Man ser på den og man tenker egentlig ikke noe særlig over det, men det er faktisk en stor ting som bare flyter der. Og alle stjernene vi ser på himmelen er også store ting som flyter langt langt borte.
Oi, ok, dette ble rotete. Jeg klarer ikke forklare hva jeg tenker, men jeg mener - tenk på det.

Image hosting by LastOpp.no

210510There are a hundred things she has tried to chase away, the things she won't remember and that she can't even let herself think about because that's when the birds scream and the worms crawl. And somewhere in her mind it's always raining a slow and endless drizzle.
You will hear that she has left the country, that there was a gift she wanted you to have, but it is lost before it reaches you. Late one night the telephone will sign, and a voice that might be hers will say something that you cannot interpret before the connection crackles and is broken.
Several years later, from a taxi, you will see someone in a doorway who looks like her, but she will be gone by the time you persuade the driver to stop. You will never see her again.
Whenever it rains you will think of her.

I didn't eat for three days so I could be lovely
Jeg får ikke sove fordi jeg ikke klarer å slutte å hoste. Jeg har begynt å se Skins igjen. Dette er tredje gangen min. Jeg ser bare sesong 1 og 2. Jeg syntes sesong 3 og 4 var så utrolig skuffende. Ser du på Skins? Hvis ikke bør du begynne.

He was deep like a graveyard, wild like TV

Jeg har vært syk i en uke nå og jeg går snart tom for ting å blogge om. Jeg har dusjet i kaldt vann og lekt med kattene. Det er helt utrolig varmt. Enda varmere enn i går tilogmed. Og det har vært tordenvær, ihvertfall littegrann. Da ble jeg glad. Og jeg har sett månen og jeg har tatt bilde av den. Det var kjempegøy. Når jeg zoomer inn på bildene kan jeg se alle kraterne."It didn't matter in the end how old they had been, or that they were girls, but only that we had loved them, and that they hadn't heard us calling, still do not hear us, up here in the tree house with our thinning hair and soft bellies, calling them out of those rooms where they went to be alone for all time, alone in suicide, which is deeper than death, and where we will never find the pieces to put them back together." (The Virgin Suicides)

I can see it all tonight, underneath a perfect sky

Jeg er fortsatt syk, men jeg begynner å bli bedre. Mamma sier jeg kanskje er frisk til helgen. Jeg fant ut at hostesaften vår er gått ut på dato så jeg vil ikke drikke den lenger. Og jeg savner å være med andre mennesker. Jeg har fått sånn stativ til å henge klærne mine på av mamma. Det er så kult! Men jeg trenger fler kleshengere for jeg har ikke klart å fylle halvparten enda engang.
Det er helt utrolig varmt ute og det lukter som blomster og sommer. Jeg går i kjole og jeg har ikke på strømpebukse og det er ikke kaldt. Jeg tror jeg liker det men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.Hva vet du om sorte hull?

Today was a fairytale

Jeg drakk hostesaft for første gang i dag. Det var forferdelig, men det hjalp. Nå føler jeg meg bedre og jeg kommer til å drikke mer hvis jeg blir dårlig igjen. Jeg har vært syk i fem dager nå. Femti kroner nå eller hundre kroner om ett år?

"Dr. Armonson stitched up her wrist wounds. Within 5 minutes of the transfusion he declared her out of danger. Chucking her under the chin, he said, "What are you doing here, honey? Your not even old enough to know how bad life gets." And it was then Cecelia gave orally what was to be her only form of suicide note, and a useless one at that, because she was going to live: "Obviously, Doctor," she said, "you've never been a 13 year old girl." (The Virgin Suicides)

A taphophile is a person who is interested in the history and art of cemeteries, funerals and gravestonesYou suddenly complete me

Hei, jeg elsker http://www.stumbleupon.com/ så mye! Alle burde prøve det.
Jeg føler meg litt bedre i dag og jeg kommer antagelig til å orke å feire syttende mai i morgen. Det er ikke det at jeg synes det er så sykt morsomt, men jeg elsker å pynte meg og gå i kjole og derfor gleder jeg meg. Mamma har kjøpt Philadelphia til meg (sånn pålegg, ikke byen) så nå dør jeg nesten av glede. Det er det beste jeg vet om. Favoritt pålegg?
I get up every morning and go to bed every night with this feeling that something is missing

Sometimes, you just can't tell anybody how you really feel. Not because you don't know why, not because you don't know your purpose, not because you can't trust them; but because you can't find the right words to make them understand.

Jeg er fortsatt syk og jeg har kjempe vondt i halsen. Jeg har spist masse is og masse yoghurt. Og jeg kjedet meg så jeg ryddet i klærne mine og jeg fant en lilla kjole som egentlig er kjempe fin. Jeg har den i hvit også, men den er ikke like fin. Jeg er ikke så pen i hvitt. Det er dårlig vær i dag og jeg sto ikke opp før klokken fire. Allikevel er jeg kjempe sliten.
Nå skal jeg lese. Hva leser du for tiden?


But you are what you love, Tim, not what loves you backJeg er blitt syk! Dette er helt forferdelig. Noe av det verste jeg vet om i hele verden, om ikke det verste, er å være syk. Jeg håper jeg blir frisk igjen til syttende mai ihvertfall. Jeg blir alltid syk på de verste tidspunktene.
Jeg hører veldig mye på Jenny Lewis for tiden, spesielt Rabbit Fur Coat-albumet. Og jeg har sett masse på film. Kiki's Delivery Service og The Virgin Suicides. Jeg kjeder meg. Jeg har bursdag om ikke så veldig lenge og jeg blir atten år. Jeg føler meg fortsatt tretten. Hvor er du i September?

"Because somewhere in there was all the bad stuff as well, the stuff that makes otherwise sensible people hurt one another. There's a little of it in all of us, and the best we can do is to try not to let it govern our actions too often."
(The Gates)

I'd rather be lonely, I'd rather be free

Bloggen min er seks måneder gammel i dag (Torsdag)! Tiden går kjempe fort! I dag er også dagen for sesongfinalen på Supernatural. Herregud, jeg tror ikke jeg kommer til å få sove før jeg har sett den! Og, ok, jeg vet jeg har snakket utrolig mye om Supernatural i det siste, men nå som sesongen er over så skal dere få slippe å høre om det. Ihvertfall frem til neste sesong begynner.
Jeg kan ikke tro jeg sier unnskyld for å snakke om Supernatural på min egen blogg. Noen ganger tror jeg at jeg blogger mer for dere enn jeg gjør for meg selv.Jeg var i byen i går (Onsdag) og gjorde masse tull. Så dro jeg hjem og jeg har vært hyperaktiv helt siden det! Pluss at jeg har hatt helt sykt lyst på cheeseburger i flere dager! Jeg er vegetarianer. FML.
Dette var et dårlig innlegg for jeg har egentlig ingenting å si. Unnskyld for at jeg ikke tok med noe bilde av meg selv, Sahra, jeg bare syntes ikke det passet.
Hva skal du på 17. Mai?

The most memorable people in your life will be the ones who loved you when you weren't very lovable.

The brain appears to possess a special area which we might call poetic memory and which records everything that charms or touches us, that makes our life beautiful.

Spørsmålsrunde


Jeg spør dere spørsmål sånn omtrent hver dag, men nå tenkte jeg at jeg skulle ha spørsmålsrunde så dere kunne spørre meg noen. Jeg vil ikke ha så veldig mange spørsmål, siden det ikke er så gøy med eviglangt innlegg med spørsmål, men noen.
Så spør meg, spør meg, spør meg hvasomhelst.

OK OK IKKE FLERE SPØRSMÅL! DU FINNER SVARENE >HER<

Fainting Spells

Wow, det er nesten to dager siden jeg blogget sist. Jeg sliter med å finne ting å skrive om nå for tiden. Ok, jeg tuller, jeg har egentlig vært opptatt med å se på Supernatural. Jeg har seriøst bare fem episoder igjen. Jeg har sett alle sesongene på sånn to uker, ellernoe. Jeg har ikke noe liv.
Forresten - til dere som ikke har sett det; jeg poster sjelden bilder uten å oppgi kilden og hvis du lurer på hvor bildet kommer fra kan du trykke på det og komme til siden der jeg fant det. Hvis noen bilder ikke har link så er det fordi jeg har hatt det lenge på dataen og ikke husker hvor jeg har fått det fra og dette kan jeg ikke gjøre noe med. Uansett, de aller fleste bildene har link.
Nå hører jeg på Bright Eyes og jeg har ryddet rommet mitt. Rommet mitt er kjedelig for tiden, jeg har ikke gjort noe med det på alt for lenge. Jeg har lyst til å male veggene lyserosa.
I går natt følte jeg meg kjempe syk. Feber og vondt i halsen og alt mulig. Jeg var så sint fordi å være syk er det verste jeg vet om, uansett hva det er, men når jeg våknet til morgenen i dag var jeg mirakuløst helt fin igjen. Det er så rart, men jeg er glad.

Grønn eller rød iste?

Snow, Glass, Apples

In each of us lie good and bad, light and dark, art and pain, choice and regret, cruelty and sacrifice. We're each of us our own chiaroscuro, our own bit of illusion fighting to emerge into something solid, something real. We've got to forgive ourselves that. I must remember to forgive myself. Because there is a lot of grey to work with. No one can live in the light all the time.

Jeg blir sliten mye fortere nå. Før kunne jeg være ute en hel dag og ikke merke noenting, men nå blir jeg sliten av alt. Jeg vet ikke hvorfor, men det gjør ikke noe. Jeg liker egentlig veldig godt å være sliten. Alt går mye saktere da og jeg blir roligere. Nå ser jeg halveis på en rar film på TV2 og jeg orker ikke oppdatere meg på innleggene dere har skrevet imens jeg var borte akkurat nå.

Fortell meg om din beste venn.

When you burn your life down

Jeg har voksesmerter og jeg har slitt for å huske at jeg drømmer på engelsk.
Favorittsang for øyeblikket?

 

She wants a riotHow to talk to girls at parties

"At that moment I knew why people tagged graffiti on the walls of neat little houses and scratched the paint on new cars and beat up well-tended children. It was only natural to want to destroy something you could never have." (White Oleander)

Hei! Nå har jeg ikke blogget på over ett døgn. Helt vilt altså. Det har ikke skjedd så veldig mye. Jeg var i byen med Sahra og Kang i fem timer og jeg ville legge meg på bakken og sove, men det var fortsatt hyggelig. Og jeg har akkurat farget håret mitt. Helt svart igjen. Det hadde blitt nesten mellombrunt flere steder.

Og jeg har det fint! Fordi jeg har mange bøker å bli ferdig med, fordi håret mitt er begynt å bli langt, fordi jeg har fine klær, fordi katten min er søt, fordi jeg elsker Supernatural, fordi det er varmt ute, fordi jeg ikke er syk, fordi jeg har fin jakke, fordi biblioteket finnes, fordi kirkegården finnes, fordi jeg ikke har skole.Fem ting du er glad for?

Even nothing can't last forever

"And when he died, I suddenly realized I wasn't crying for him at all, but for the things he did. I cried because he would never do them again, he would never carve another piece of wood or help us raise doves and pigeons in the backyard or play the violin the way he did, or tell us jokes the way he did. He was part of us and when he died, all the actions stopped dead and there was no one to do them the way he did. He was individual. He was an important man. I've never gotten over his death. Often I think what wonderful carvings never came to birth because he died. How many jokes are missing from the world, and how many homing pigeons untouched by his hands. He shaped the world. He did things to the world. The world was bankrupted of ten million fine actions the night he passed on." (Fahrenheit 451)
Hva ønsker du deg til jul?

What I say is, a town isn't a town without a bookstore.

Det snør ute. Det er fjerde mai i Tønsberg og det snør. Jeg skjønner ingenting, det var utrolig varmt i går og det har vært fint vær så langt tilbake som jeg kan huske nå. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Været hos deg akkurat nå?

Each man dreams his own heaven

"I think the act of reading imbues the reader with a sensitivity toward the outside world that people who don't read can sometimes lack. I know it seems like a contradiction in terms; after all reading is such a solitary, internalizing act that it appears to represent a disengagement from day-to-day life. But reading, and particularly the reading of fiction, encourages us to view the world in new and challenging ways...It allows us to inhabit the consciousness of another which is a precursor to empathy, and empathy is, for me, one of the marks of a decint human being." (The Book of Lost Things)


Dette er meg på biblioteket for sånn omtrent en time siden! Jeg har på meg den nye jakken min som jeg er utrolig glad i. Ok, egentlig er den ikke ny, fordi jeg fikk den i fjor, men jeg brukte den for første gang i går så jeg ser på den som ny. 
Den er så fin, fin, fin.
Favorittblogg?

The Many Standard Linney Formations

Nothing Survives

Maybe I'll never be who I was before. Maybe I don't even know her anymore.

I morgen er det UKM! Og i overimorgen også! Yay, jeg digger det. Jeg skal dra med Sahra og Benjamin og det kommer til å bli kjempegøy. Jeg føler meg veldig bra akkurat nå. Jeg ser på The Nightmare Before Christmas og jeg skal snart sove. Jeg må stå opp tidlig i morgen og ta 12.20 bussen inn til byen. Jeg må stå opp senest ti, for jeg surrer sånn om morgenen. Forrige gang glemte jeg å ta på eyeliner.
Ok, for noen dager siden fortalte jeg dere at jeg skulle begynne å se på Supernatural igjen, husker dere? Og omg, jeg må bare si det. Dette er fantastisk.


I don't know how much longer I can keep going without a friend. I used to be able to do it very easily, but that was before I knew what having a friend was like. It's much easier not to know things sometimes and to have french fries with your mom be enough.

Jeg må huske å farge håret mitt svart på nytt igjen, ettersom at fargen er veldig falmet nå og jeg må finne en ny svart kjole. Og jeg må lakke neglene mine.
Hvor mange ganger har du sett The Nightmare Before Christmas?


Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits