Four years and I still cry, first love never die

http://data3.whicdn.com/images/115954360/large.jpg

Hører på Sky Ferreira og har vått hår. Farget håret knallrødt igjen Mandag kveld etter en veldig dårlig dag. En dag kommer jeg nok til å angre skikkelig på et av mine superimpulsive hårfarge-prosjekter, men i dag er ikke den dagen. Jeg hadde en uåpnet krukke med Manic Panic i fargen Rock'n'roll Red liggende så det var ikke permanent farge denne gangen, men det gjør ikke noe. Når jeg farget håret rødt i fjor høst måtte jeg gjøre det to ganger for å få det til å se OK ut, og det var fortsatt ikke hundre prosent jevnt. Nå er det jevnt og fargen er mye finere enn den jeg hadde forrige gang. Mer intens, mer rød, det ser fantastisk unaturlig ut. Manic Panic skuffer sjeldent, og det er mye mindre skadelig enn boksfarge. Jeg hadde egentlig tenkt til å vente til i hvert fall Søndag før jeg vasket det igjen, fordi jeg har lest at man skal vente en uke før man vasker det etter farging, men jeg orket ikke. Stort sett kan jeg gå rundt tre dager uten å vaske håret og det ser helt ok ut (synes ofte dag-to håret mitt er finere enn nyvasket hår), men hver gang jeg har nyfarget hår blir det av en eller annen grunn fett veldig fort. Min erfaring med Manic Panic og andre lignende farger er at enten forsvinner nesten alt sammen ved første vask, eller så forsvinner fargen gradvis over en-to måneder. Så første vask er alltid skummelt, men det gikk helt fint. Det ser fortsatt veldig intenst ut. Dessuten har jeg en pakke med Fudge Colour Conditioner i Red Head liggende - pluss at de bare koster tretti kroner hos frisøren, uansett - så jeg kan fornye fargen så lenge jeg vil uten å faktisk gå gjennom en ny fargeprosess. Har forresten halveis bestemt meg for at når jeg blir lei av rød så skal det bli rosa. Å, rosa hår, jeg har savnet deg så mye. Pink hair forever. Hva er deres drømmehårfarge?

http://data3.whicdn.com/images/115962336/large.jpg

http://data2.whicdn.com/images/115798500/large.jpg

Er veldig mye sliten og veldig mye urolig for tiden. Kjenner at det er veldig deilig at dette skoleåret snart er over. Hater tanken på å gå ut hver dag, men det er heldigvis bare en måned og en uke igjen. Ugh, vil egentlig ikke tenke på det. Det har vært et langt år. Det hjelper når jeg klarer å kontrollere hva jeg spiser. Én kalorifattig middag og én yoghurt. Føler jeg klarer å distrahere meg selv fra all angst og depresjon på denne måten. Det er ikke vanskelig for jeg har nesten ingen appetitt akkurat nå og når jeg spiser mer føler jeg meg bare utrolig mett og urolig. Jeg går ikke så mye ned i vekt. I fjor veide jeg mye mer og det var veldig lett å gå ned, men nå som jeg veier lite går det så sakte. Jeg blir frustrert fordi det føles som om jeg gjør noe feil. Når alt føles ekkelt kan jeg i det minste høre på veldig høy musikk og spille tetris og bare koble av alt.

http://data2.whicdn.com/images/115957131/large.jpg

Jeg barberer bena mine en gang i uken gjennom hele året fordi jeg hater å ha hår på bena. Vet ikke helt hvorfor, jeg bare synes det er så ekkelt å ta på. Dessuten er det den beste følelsen i verden å ligge under dyne rett etter at man har barbert bena. smooth! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg forteller dette. Kan forresten ikke tro at det er 17. Mai på Lørdag. Føles fortsatt som om våren akkurat har begynt, men det er nesten sommer. Vi drar alltid inn til byen på kvelden for å se fyrverkeriet. Det er best. Jeg skal ha på meg hvit kjole med blonderygg, pluss en sånn laurbærkrans(?)-hårbøyle i sølv. Også knallrødt hår da. Obviously det beste tilbehøret. Kjolen irriterer meg litt, forresten. Det er så frustrerende når kjoler med blonderygg er halvgjennomsiktige. Jeg har ikke lyst til at alle skal se fargen på BH-en min liksom, men om jeg går med en singlet blir blondepartiet bak ødelagt. Har desverre ingen hvit BH, har en babyrosa som kanskje er litt diskrè. Satser på det. Til kjolens forsvar er den ikke så gjennomsiktig som mange andre jeg har, den er av ganske tykt stoff. Hva skal dere ha på dere på 17. Mai?

http://data2.whicdn.com/images/114808351/large.jpg

Depressiv-sommer-spilleliste.

Fuck California, you made me boring

http://data3.whicdn.com/images/115543582/large.jpg

Hører på EMA, Brand New, og Hozier. My lover's got humour, she's the giggle at a funeral. Laster ned de siste fire episodene av Supernatural jeg ikke har fått sett enda, sånn at jeg kan se dem når jeg ikke får sove i natt. Jeg synes egentlig det er deilig når det samler seg opp usette episoder av en tv-serie. Det er så fint å kunne se mange episoder på rad. Om jeg hadde viljestyrke, og ikke var redd for spoilere, hadde jeg ikke sett sesonger til alle episodene var ute. Har en haug ideér til bloggdesign, men er samtidig fornøyd med hvordan bloggen min ser ut akkurat nå. Dilemma.

http://data1.whicdn.com/images/115409179/large.jpg

I morgen skal jeg på møte hos skolen jeg har søkt på neste år. Skolen ligger relativt nær der jeg bor. Og best av alt, den ligger på samme busslinje, så jeg trenger bare ta én buss! Skolen jeg går på nå er veldig langt unna og jeg må sitte en og en halv time på buss hver vei. Det er så slitsomt. Det hadde vært veldig å slippe så lang skolevei. Det er så tungt å slutte på skolen halv fire - noe som er sent nok - for så å vite at jeg ikke er hjemme før fem.

http://data2.whicdn.com/images/115542726/large.jpg

http://data1.whicdn.com/images/115404333/large.jpg

For ikke så lenge siden kjøpte jeg et par lyserosa øretelefoner fra Happy Plugs. De var veldig fine og hadde bra lyd, veldig bra støykansellering. Dessuten kostet de 299, ikke superdyrt, men jeg forventer en viss kvalitet til denne prisen. Var fornøyd helt til de plutselig sluttet å funke etter rundt en måned. Var veldig frustrert så jeg sendte en sint mail til kundeservice. Jeg er en av dem som alltid klager når ting blir ødelagt (med mindre det var min egen feil så klart), selv om det sjeldent gir noe resultat. Men jeg fikk faktisk svar fra Happy Plugs og de sendte meg et nytt par øretelefoner helt gratis! Det liker jeg. Happy Plugs får pluss i min bok.

http://data2.whicdn.com/images/115405704/large.jpg

I never learn

http://data2.whicdn.com/images/114219622/large.jpg

Har Sleeping Alone av Lykke Li på repeat og hun synger alt jeg føler. Noen netter får jeg denne intense følelsen at noe forferdelig kommer til å skje. Jeg pleier å spille Tetris. Jeg kan bare skru av alt og jeg fokuserer bare på å plassere bitene på riktig sted. Det hjelper å skru av tankene noen ganger. Jeg gjør det samme når jeg hører på ny musikk. Det hjelper meg å virkelig høre musikken, uten forstyrrelser. Jeg sliter vanligvis med å fokusere. En tanke fører til en annen og plutselig har jeg vært borte i tre minutter og ikke fått med meg noe. Det skjer hele tiden på skolen også.

http://data2.whicdn.com/images/114219545/large.jpg

Noen ganger får jeg kjempelyst til å tegne. Når jeg var yngre (11-12) pleide jeg å tegne i flere timer hver dag. Når jeg ikke tegnet leste jeg manga eller spilte videospill. Jeg var sikker på at når jeg ble eldre skulle jeg bli illustratør eller lage tegneserier. Jeg var ganske flink, selv om jeg aldri var god på noe annet enn en veldig tegneserieaktig stil (inspirert av all mangaen jeg leste). Jeg var flink fordi jeg jobbet hardt og øvde hver dag. En sånn dedikasjon til det du holder på med gir resultater. Jeg tror fortsatt at hardt arbeid er det som gir resultater innen kunst. Enten det er tegning, fotografering, musikk, skriving, hva som helst. Men man må nok ha dedikasjon også. Noe som motiverer deg til å gå videre. Det er hemmeligheten. Jeg har ikke den dedikasjonen lenger og derfor gidder jeg ikke jobbe. Jeg kan fortsatt tegne OK, men jeg er rusten og ikke like flink som da jeg var yngre. Jeg savner å ha noe å virkelig dedikere meg til. Jeg føler jeg har så mye energi og inspirasjon inne i meg, men jeg vet ikke hva jeg skal bruke den på.

http://data1.whicdn.com/images/114219238/large.jpg

http://data2.whicdn.com/images/114220555/large.jpg

Jeg tror jeg begynner å bli frisk endelig. Jeg har ikke vært syk så veldig lenge, men det føles alltid som en evighet. Jeg har nok noe som ligner en fobi for å bli syk. Det er det verste jeg vet. Jeg har etterhvert lært at om jeg tar overdoser med C-vitamin (i form av Curamed/juice/appelsiner etc.) hver dag fra da jeg merker jeg blir syk så blir ting bedre. Jeg bryr meg ikke om dette bare er placebo, for uansett har det en effekt. Jeg slipper vanligvis å få vondt i halsen (som er det jeg er mest redd for) og jeg blir frisk fortere. Dette har funket hver gang i et par år bortsett fra én gang i fjor vår. Jeg ble syk som vanlig, masse c-vitaminer, fikk ikke vondt i halsen. Etter noen dager begynte jeg å føle meg bedre, men så ble jeg plutselig verre igjen. Hostet og var syk i rundt to uker. Det var forferdelig. Jeg tror nok det skjedde fordi jeg spiste veldig dårlig og fordi jeg ikke hvilte nok. Jeg er veldig redd for at det samme skal skje igjen så jeg prøver å hvile og spise bra til jeg er sikker på at jeg faktisk er frisk.

http://data2.whicdn.com/images/114218446/large.jpg


Can I get used to,
can I forget you?
Will I get used to
sleeping alone?

Tomorrow is a long time,
forgetting so long.
I loved you a lifetime,
I loved you long.

Some last, some die.
Some love waits till it's time.
If you save your heart for mine,
we'll meet again, we'll meet again.

April 2014

http://distilleryimage2.ak.instagram.com/1294703eceba11e399cc0002c99acb56_8.jpghttp://distilleryimage2.ak.instagram.com/3772b59acdfd11e3bedf0002c9e12ce6_8.jpghttp://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/10249167_648940125179752_1936118068_n.jpg
http://distilleryimage8.ak.instagram.com/d09b3ac8caf411e3ab2b0002c943fd00_8.jpghttp://distilleryimage2.ak.instagram.com/18d8f6bac71f11e3a0c70002c9c7cd62_8.jpghttp://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/926171_269260056586765_1665017214_n.jpg
http://distilleryimage4.ak.instagram.com/d34f0b82cc7a11e394f70002c9e0e324_8.jpghttp://distilleryimage8.ak.instagram.com/05ec1c1acbbd11e397a80002c9e048bc_8.jpghttp://distilleryimage6.ak.instagram.com/fbdc01f6cbdd11e38e5f0002c9d4e9de_8.jpg
http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/10245981_313566128793527_2122317873_n.jpghttp://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10175390_380617872076849_617589552_n.jpghttp://distilleryimage8.ak.instagram.com/80ce70f0bcc111e38ddd0002c9d7254c_8.jpg
http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/1663133_1409384322664718_321187001_n.jpghttp://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-frc/10005187_1417740688495669_1724965945_n.jpghttp://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10299725_697749756953824_1361430628_n.jpg
http://distilleryimage0.ak.instagram.com/c131a91ccd6711e39e5f24be05cf9d60_8.jpghttp://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/927931_1428230210762082_1851611285_n.jpghttp://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10268806_1461701624064546_1908165114_n.jpg
http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-frc/1527525_242100392644583_847033201_n.jpghttp://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/1171788_1436664603238210_374678_n.jpghttp://distilleryimage0.ak.instagram.com/05e60ed2c71311e3abb40002c954cd9c_8.jpg
http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-prn/10246187_839821502711737_1297810278_n.jpghttp://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-ash/10175292_275569955953867_652130900_n.jpghttp://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-frc/10175242_1423774441206855_796625184_n.jpg

I April har det vært fint vær og jeg har hatt sommerfølelse. Jeg har gått i småsko, spist is, og laget løvetannkranser. Jeg har vært i Sverige og i Oslo. Jeg har hatt påskeferie. Også har jeg gått fra rødbrunt til ginger hår. April har vært bra! Hva har dere gjort i April?

(Jeg har startet Mai med å bli syk! Hvorfor må jeg bli syk hver eneste vår? Hater det, og det er spesielt kjipt når det er fint vær og varmt ute. Gleder meg masse til å bli frisk igjen.)



Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits