I'm sorry I made such a big deal out of something so unimportant.I dag var jeg i byen med Sahra. Vi gjorde ikke så mye, men det var hyggelig. Jeg kjøpte Saman er ein mindre aleine og jeg har lest litt i den men ikke nok til å si hva jeg synes. Jeg har hørt mye bra om den. Og jeg trenger noe å lese imens jeg venter på at bøkene jeg bestile i går kommer i posten. Looking for Alaska og The Perks of Being a Wallflower. Å gud, jeg gleder meg så mye at jeg tror jeg dør før de rekker å komme hit!
Jeg snakker mye om bøker.Skriv èn positiv ting om deg selv i kommentarfeltet!

Sixteen, clumsy and shy. That's the story of my life.


Oslo var kjempe fint. Og jeg kjøpte blandt annet nye klær! Det var fint, det er lenge siden jeg faktisk har gått inn for å finne nye og fine klær. Jeg pleier som regel å bare finne noe tull på salg. Jeg sier fint mye, forresten. Og jeg kjøpte bag med Lady Gaga på! Visste dere at H&M solgte sånne? Det visste ihvertfall ikke jeg. Men den er utrolig kul, jeg skal bruke den hele tiden fra nå av! Og så kjøpte jeg Beetlejuice og Zombieland på DVD. Pluss noen bøker. Er litt kjedelig sånn.

England eller USA?

At midnight, in the month of JuneDenne dagen har vært veldig kort og veldig tom. Jeg har ikke gjort en eneste ting! Allikevel har den ikke vært like kjedelig som vanlige Søndager.
Jeg har bestemt meg for å slutte med msn en stund. Vet ikke helt når og om jeg skal begynne igjen. Jeg liker ikke msn akkurat nå. Alt folk sier gjør meg sint. Jeg tror jeg venter til ut i Juli en stund også ser jeg om jeg vil begynne igjen. I mellomtiden kommer alle til å glemme meg.There's a bear inside your stomach

Image hosting by LastOpp.no

Skrudde tilbake designet mitt. Jeg savnet det så jeg gidder ikke bry meg om at andre har likt lenger.
Jeg skal til Oslo i morgen (Mandag) og det blir så sykt fett! Jeg skal shoppe. Klær og bøker. Også skal jeg kjøpe de to første sesongene av Skins, tror jeg. Å ta toget blir nesten det beste. Jeg synes det er så fint å ta toget til steder langt unna. Jeg hadde gjort det hele tiden hvis det ikke var for at det var så dyrt. Hva liker du best med Oslo?

To have me crystalised

Bursdagen min var fin. Jeg fikk cd'er av Sahra - The Smiths og Bat for Lashes. Glitterstav (det er en stav med glitter inni og når du rister på den så snurrer glitteret rundt. fiiint <3) og såpebobler av Kang. Og penger av alle andre. Jeg er litt rikere og litt gladere. Og takk for alle de fine kommentarene deres!Nå er jeg helt utrolig sliten! Mer sliten enn jeg har vært på flere måneder. Det er fint, som sagt mange ganger før; jeg elsker å være sliten! Jeg har ikke så mye annet å fortelle dere, egentlig. Hvordan var dagen deres?

Eighteen going on extinct* Jeg er atten år i dag.
* Jeg får ikke sove.

I'm too cold to care and too sick to shout


Image hosting by LastOpp.no


Hør på Two med The Antlers <3
Jeg fikk masse penger av faren min og også litt penger av diverse andre. Siden jeg har bursdag i morgen ehe. Akkurat nå har jeg 1200 kroner! Yay. Så neste uke skal jeg til Oslo tror jeg. Jeg er nødt til å finne nye bøker og Tønsberg suger. Dessuten elsker jeg Oslo, Oslo, Oslo.

Edit 20.58; Ok, lol, så at jeg glemte link på to av bildene over her. Unnskyld. Tror jeg må ha vært litt fjern siden jeg husker at jeg kopierte linkene. Skal bli flinkere, lover.


It was more like a nightmare

Hei, dette var en grei dag. Sahra var her og hun, jeg og Molly så på bålet. Og vi spilte fotball med noen gutter og noen svensker. Det var gøy. Sahra og Molly kan ikke spille. Nå har jeg hundre myggestikk og jeg fryser. Jeg hører kattene sloss utenfor vinduet mitt.


I dag leste jeg ut Menneskehavn. Den boken jeg kjøpte i forrige uke. Jeg synes alle burde lese den, den har alt. Skrekk, kjærlighet, spøkelser, The Smiths, døden og havet. Jeg liker den og jeg føler meg tom nå som den er over. Hva skal jeg lese nå?
Jeg tror det er mange som ikke prøver seg på John Ajvide Lindqvist fordi de tenker "ååh, nei, fantasy er ikke noe for meg." Men når John Ajvide Lindqvist skriver bøker så skriver han ikke om spøkelser, zombier eller vampyrer. Han skriver om mennesker og det er fantastisk. Antagelig er bøkene hans noe av det beste, tristeste og vakreste jeg har lest. Kan ikke skryte nok av dem.


Luggen min er på vei til å vokse ut, forresten! Så snart blir det videoblogg, hurra!
Og hvis det er noen som har forslag til hva jeg kan snakke om hadde jeg blitt veldig glad.

The boy with the thorn in his side

Dette er et langt innlegg med nesten bare bilder. Hvis du ikke liker det skjønner jeg egentlig ikke hvorfor du er her. Så og si alle innleggene mine er mange bilder og litt tekst.
Jeg glemte å fortelle dere forresten, på Mandag brøt jeg og Sahra oss inn på en nedlagt barneskole. Det var fett. Knust glass overalt, ødelagte møbler. Luften var så fuktig og rar. Det gamle lærerværelset hadde lik tapet som vi har her hjemme i gangen. Jeg lo når jeg så det.


Tiden går så sakte nå. Jeg leser Menneskehavn og jeg har bare litt over hundre sider igjen. Jeg gruer meg til å bli ferdig. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg hører på masse musikk for tiden. Mer enn vanlig. The Antlers, The Smiths, Jenny Lewis, Bat for Lashes, Laura Veirs, Azure Ray, Neko Case.
Jeg skal til legen på Torsdag. Jeg skal begynne å gå til psykolog igjen.Shorts <3

Hei, jeg har ikke blogget på en og en halv dag, drep meg! Det er så varmt her på Nøtterøy. Når tilogmed jeg synes det er varmt så er det ganske ille. Og jeg gidder ikke gjøre noen ting når det er varmt. Det blåser heldigvis kaldt, så jeg dør ikke helt enda.
Wow, i dag kjøpte jeg den kuleste shortsen noensinne. Jeg er for lat og varm til å ta bilde med speilrefleksen, så her er dårlig webkamera bilde istedet!


Den glitrer <3 Jeg måtte stå på stolen for å ta bildet forresten. Og det ved siden av meg er armen min. Jo mer jeg ser på den jo rarere blir den. Armene mine ser alltid rare ut på bilder. Uansett. Fineste shortsen noensinne, jeg skal aldri ta den av meg.

I morgen er det Jonsok og jeg gleder meg! Jeg skal se på bål så klart, skal dere?
Wow, dette ble et veldig normalt innlegg. Kanskje jeg skal bli sånn hverdagsblogger for fullt.

I found a home in your eyes, we'll never be apart

Jeg skulle egentlig skrive et langt dumt innlegg om alle menneskene jeg hater, men jeg tok meg sammen. Jeg er egentlig en veldig sint person, men jeg later liksom som om jeg er snill her på blogg.no sånn at dere kan få sjokk hvis dere møter meg en gang. Jeg har en stygg tendens til å henge meg opp i små ting og så tenke på disse tingene helt til det får meg til å hate alle. Jeg tror ikke jeg vet om noen jeg ikke hater halveis. Bortsett fra kanskje Sahra og alle katter.


Jeg hører på Bat for Lashes og klokken er snart fire. Jeg kan bråke så mye jeg vil for det er ingen andre i hele etasjen. Molly skal sove borte helt til Tirsdag! Jeg tror ikke det er noen andre i Norge som er våkne nå. Ingen kommer til å lese dette før i morgen formiddag. I morgen blir forøvrig den beste dagen noensinne! Jeg blogger mer om det i morgen kveld. Hvis jeg ikke dør. Neida.Det er forresten sommerferie, æsj. Jeg hater sommer. Som sikkert sagt hundre ganger før. Og jeg har hatt feber i hele dag. Jeg kommer til å være syk på bursdagen min, jeg bare vet det!
Nå skal jeg lese John Ajvide Lindqvist. Snakkes <3 Hva leser du akkurat nå?

TV taught me how to feel, now real life has no appeal

I think it's interesting
 that your future friends, lovers and other people you will meet and who will alter your life are most likely out there right now doing the same things you do. They eat their meals, they go to school and to work. They get sad, they cry, they are happy, they get lonely at night. Sometimes they do stupid things. Sometimes they do good. Maybe you pass them on the street sometime and neither of you pay any mind to it. Maybe you walk on one side of the street and they walk on the other because you are just not meant to meet yet. They do all these things, and you do all these things that shape you and will ultimately lead to the day you two meet.

200610

Jeg og Molly var ute og tok bilder. Det blåste!
      


Our galaxy - the Milky Way is spinning at a rate of 225 kilometers per second. In addition, the galaxy is travelling through space at the rate of 305 kilometers per second. This means that we are traveling at a total speed of 530 kilometers (330 miles) per second. That means that in one minute you are about 19 thousand kilometers away from where you were.

Hvor var du forrige sommer?

Because sorrow is just all the rage

Hei! Jeg skal ingenting i dag. Som dere ser har endret designet litt. Jeg hadde ikke lyst til å endre så mye, for jeg var veldig fornøyd med det gamle, men det ser fortsatt ganske annerledes ut.
Jeg har omsider klart å fikse pc'en min også. Eller. Nesten. Den henger seg ikke opp like mye lenger, men det er fortsatt masse som ikke funker. Hvis den klikker helt igjen skal jeg få den gamle stasjonære. Det er litt morsomt. Den er liksom, skikkelig gammel. Jeg tror den er snart syv år gammel. Ikke en sånn fancy, ny stasjonær.
Uansett hva så skal jeg ihvertfall spare til ny laptop. Nå er jeg lei, lei, lei. Alle bildene mine ble forresten slettet. Det eneste jeg har igjen er noen gamle bilder på den andre harddisken min. Nei, jeg husker ikke hvor jeg fant dem. Unnskyld, unnskyld, unnskyld.

 

Image hosting by LastOpp.no

Just kids in the eye of the storm

Hei, alle sammen! I dag var en ganske fin og en veldig kort dag. Jeg har sovet, drukket juice, spist to middager, kjøpt nye strømpebukser og vært hos Sahra og sett Voe drite seg ut på TV. Ok, da, jeg skal være snill. Voe, du er veldig flink! Du blir sikkert den nye Venke Knutson.
I natt skal jeg gjøre to ting; 1. Prøve å fikse pc'en min. 2. Forandre designet mitt, ettersom noen bare insisterer på å lage sitt helt likt som mitt hver eneste gang. (Ok, her hørtes jeg teit ut, men seriøst, noen ganger blir det for dumt). Men akkurat nå har jeg masse bilder å vise dere!


We know a place where no planes go

Lurte dere alle, vi var ikke i Legoland i dag. Vi var på Tønsbergdagen. Det er nesten like morsomt. Nei, det er ikke det. Det er helt sykt mange mennesker. Sikkert fler mennesker enn i hele Danmark tilsammen. Men de har fine ting i bodene på torvet. Røkelse og sånt. Jeg kunne ønske jeg var lagd av penger.
Jeg kjøpte en ny kjole da. Sånn her ser den ut:Fin <3 Dette er forresten kjøkkenet mitt. Nesten like fint som kjolen. Det har ihvertfall fint lyst fant jeg ut. På rommet mitt blir alt rødt av en eller annen grunn. Så jeg tar bilder på kjøkkenet nå.
Hvem fler skal se Voe drite seg ut på VG-lista i morgen?

Legoland

Hei, jeg og Sahra skal til Legoland i morgen! Yay!


What's a girl to do?

Hei, jeg lastet ned et program som gjør bildene dine om til polaroider. Den forandrer også fargene, sånn at bildet faktisk ser ut som et polaroid. Altså, det er ikke bare en ramme. Det var ganske rart og morsomt. Det dukker opp som et polaroidkamera på skrivebordet ditt også drar du bildene dine opp til det og så blir det forvandlet. Det lager lyd og alt! Veldig merkelig. Sånn her blir det;

 

 Du kan laste ned her.

I'm a huntress for a husband lost at sea

Jeg hører sånn omtrent bare på Bat for Lashes nå for tiden. Det er så fint, fint, fint. Jeg vet jeg har skrevet om det før, men jeg skriver det igjen. Dere burde høre Siren Song, The Bat's Mouth og Pearl's Dream. Og alt det andre også. Det er bare helt fantastisk.Jeg skal prøve å sove snart. Jeg vil stå opp tidlig i morgen og finne på noe. Jeg er veldig lei av å være hjemme. Kanskje jeg drar på museum, eller kanskje jeg skal shoppe på bruktbutikker. Vi får se. Jeg har som sagt ingen venner (ok, da, jeg har ingen venner som ikke har skole) så jeg må finne på ting alene. Noen ville forslag til hva man kan gjøre  alene for hundre kroner?

Jeg tror det er en mygg ellernoe på rommet mitt så jeg bytter på mellom å skrive og å vifte vilt med hodeputen min. Jeg hater, hater, hater mygg og øyenstikkere. Seriøst. Det er kanskje det verste jeg vet om.Jeg har forresten blitt utfordret av Sahra, og jeg velger å ignorere det for øyeblikket. Man skal skrive seks positive ting om seg selv og så poste et bilde av seg selv man er fornøyd med. Dette er umulig. Jeg kommer ikke på to ting engang, og jeg tar aldri bilder av megselv! Livet mitt er så hardt.

Halfway across the galaxyHei, det er elleve dager til bursdagen min og jeg gruer meg. Jeg har ikke lyst til å feire den, men jeg har ikke lyst til å være helt alene heller. Men alle andre har bare lyst til å feire og blir sinte på meg når jeg sier jeg ikke vil. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kommer antagelig til å ende opp alene hjemme akkurat som alle andre dager. Jeg kunne ønske jeg aldri ble født.My love, I am the speed of sound

Hei, dette er "Jeg samler på bilder av blod - del 2." Jeg er ikke hundre prosent sikker på om jeg har postet noen del 1. Det kan hende det var på den gamle bloggen min. I så fall er dette "Jeg samler på bilder av blod - del 1." Forresten - jeg skal rydde opp i vennelisten min og slette en god del. Jeg har over hundre venner og jeg følger med på kanskje tjue av dem. Så hvis du vil fortsette å være venner så skriv i kommentarfeltet please.The next time you say forever, I'll punch you in the face.Hei, jeg kommer ikke til å lage noen videoblogg eller ta noen bilder av megselv før luggen min har vokst ut.. Jeg ser forferdelig ut. Jeg skal aldri klippe den igjen, seriøst. Uansett hvor lang den blir.
I dag skal jeg ingenting og jeg har heller ikke gjort noe spesielt. Jeg tror jeg skal rydde litt i tingene på rommet mitt og så skal jeg kanskje lese litt. Jeg sliter med å lese nå om dagen. Det er for varmt, tror jeg. Høsten og vinteren og våren er alle fine årstider å lese på, men sommeren funker ikke. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Jeg bruker to uker på bøker jeg vanligvis hadde brukt to dager på.

Jeg tror jeg lider av sommerdepresjon sånn som mange lider av vinterdepresjon. Det er gøy de første dagene men så tenker jeg på hvor mye jeg savner de andre årstidene og hvor lang og ensom sommeren egentlig er. Jeg liker det ikke i det hele tatt. Selv om det er fint å ikke ha skole. Hvilken årstid liker du minst og hvorfor?


"Let me tell you this; if you meet a loner, no matter what they tell you, it's not because they enjoy solitude. It's because they have tried to blend into the world before, and people continue to disappoint them." (My Sister's Keeper)

090610

Så, den dårlige nyheten er at dere ikke lenger kan se kategori-siden min, den gode nyheten er at jeg forvandlet den til en veldig rotete side full av rare bilder jeg ikke synes er fine nok for bloggen min. Jeg har for mye fritid. Jeg gadd forresten ikke oppgi noen kilder, so sue me. Du kan se her.

I går måtte jeg klippe luggen min kjempe kort! Jeg tror jeg begynner å gråte, seriøst. Den hadde blitt for lang og jeg skulle klippe den, og så klarte jeg selvfølgelig å klippe helt skjevt. Så jeg måtte klippe den kort for at den skulle vokse ut rett. Så jeg vurderer å bare holde meg inne på rommet mitt i to uker imens jeg venter på at den skal vokse ut.
Jeg skal lage videoblogg forresten. Tror jeg. Jeg vet ikke hva jeg skal snakke om. Og det blir ikke i dag for jeg orker ikke sminke meg. Ehe. Dette ble et rart innlegg. Er du redd for insekter?

Drugs Work

My best friend is a vampire"There are always people who find their lives have become so unsupportable they believe the best thing they could do would be to hasten their transition to another plane of existence."
   "They kill themselves, you mean?" said Bod. He was about eight years old, wide-eyed and inquisitive, and he was not stupid.
   "Indeed."
   "Does it work? Are they happier dead?"
   "Sometimes. Mostly, no. It's like the people who believe they'll be happy if they go and live somewhere else, but who learn it doesn't work that way. Wherever you go, you take yourself with you." (The Graveyard Book)


Jeg er seriøst nødt til å rydde rommet mitt! Det ser helt forferdelig ut her og vil så gjerne at det skal være pent, men jeg har blitt så lat! Jeg var alltid kjempeflink før. Jeg tror det er varmen som gjør det. Halve gulvet mitt er dekket av klær og vesker og hårpynt. Æsj. Jeg skal rydde i kveld.

Jeg har forresten sett litt tilbake på de gamle innleggene mine og funnet ut at bloggen min var mye bedre før. Ikke bare fordi det nå har kommet tusen poste-bilder-og-sitater-blogger helt lik min men også fordi jeg faktisk var mye morsommere før. Ikke at noen av dere skjønte at jeg prøvde å være morsomt siden ironi og sarkasme ikke funker bra over internet, men fortsatt. Dette er irriterende. Jeg skal bli flink igjen. Kattemenneske eller hundemenneske?

You took me to the darkest place you knew and set fire to my heart

 

 

Hei, jeg har ikke blogget på lenge to dager. Jeg har egentlig ikke noe vilt spennende å fortelle dere nå heller. Livet mitt er ganske normalt tror jeg. I dag sov jeg helt til tre! Jeg sov fjorten timer til sammen, og det er over en halv dag. Men det er greit, jeg trengte det. Når står du opp hvis du ikke har skole/jobb?

"I think that if I ever have kids, and they are upset, I won't tell them that people are starving in China or anything like that because it wouldn't change the fact that they were upset. And even if somebody else has it much worse, that doesn't really change the fact that you have what you have. Good and bad." (The Perks of Being a Wallflower)

 

My name is Pearl and I'll love you the best way I know how

Hei, i dag var jeg å så Sex and the City 2 med Sahra, Benjamin, Gard og Elin. Det var helt vilt kaldt i kinosalen! Jeg hakket tenner og skalv hele tiden. Skulle tro det var vinter. Det var en lang tid hvor jeg hatet å gå på kino, jeg tror det var fordi jeg hadde store problemer med å sitte stille som barn, men nå liker jeg det.

Og i morgen er det filmkveld med Sahra (og Benjamin?). Wow, til å være en som egentlig ikke liker film bruker jeg egentlig mye tid på det. De eneste filmene jeg virkelig liker er gamle disney filmer. Ok, ikke egentlig, når jeg tenker meg om nå er det masse film jeg liker. Jeg tror kanskje jeg skal slutte å si at jeg ikke liker film.


"It's 5.47am and the suns looks as if it's just about to defeat the night sky. The battle between good and evil that rages on for centuries unnoticed. I try to stand up but the weight of the world buckles my knees. Nothing can hurt me. Nothing can hurt me. The dawn breaks and this veil of secrecy I carry around is about to melt. Something in my being explodes and I realize I'm not looking at a portrait. We are all living in it." (Portrait)


Fortell om sist gang du var på kino?

The Suicide ClubSinkhole

"This photo just posted to the Guatemalan Government's Flickr feed shows a spontaneous sinkhole 20 meters deep and 15 wide that appeared today in Zone 2 of Guatemala City, after overwhelming saturation of rains from tropical storm Agatha. Local press reports that it swallowed an entire 3-story building." (trykk på bildet for å komme til kilden)

Wow, dette er helt sykt! Jeg trodde ikke sånne hull kunne bli så store. Bildet er ikke redigert eller noe, det er faktisk helt ekte.

Calling moon and moon

Dette har vært en vill dag. Jeg var ute så lenge. I syv timer. Jeg var med Sahra og Benjamin og jeg lånte bøker på biblioteket! Jeg skal endelig lese Appelsinpiken. Jeg skulle egentlig ha lest den for lenge siden, men det er blitt så mye tull. Jeg trodde den handlet om noe helt annet enn det den egentlig handler om og ja. Bla bla bla.

Lupiner eller syriner?

Running with the Demon

Hei, dette har vært en veldig kort dag. Jeg forsov meg og jeg har vært med Isabell og jeg har dratt på biblioteket og levert en bok. Jeg orker ikke spise noe fordi det er så varmt og det betyr at jeg har konstant vondt i hodet. Æsj. Jeg overlever.
Jeg har hørt masse på Bat for Lashes. Bat for Lashes er fint - spesielt Sleep Alone og What's A Girl to Do?. Du burde sjekke det ut hvis du liker litt sånn rar musikk.


Det er forresten bare 24 dager til bursdagen min! Jeg skal ha countdown nå og fortelle dere hvor mange dager det er igjen hver eneste gang jeg skriver innlegg. Neida. Hvor mange dager er det til din neste bursdag? Ja, du må regne ut.


Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits