280613

Hei! Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk på bursdagen min! Jeg glemte å takke de aller fleste på dagen, men jeg satt stor pris på det. Bursdagen min er en av de dagene jeg ofte føler meg ekstra ensom, siden det liksom blir ekstra tydelig at jeg ikke har noen venner, så da er det fint med gratulasjoner fra internett. Jeg har allerede rukket å bruke en del av pengene jeg fikk i gave. Har kjøpt alle bøkene i A Song of Ice and Fire serien i en sånn fin boks. Og Bring Me the Horizon på vinyl. Begge deler ser du på bildene over. Jeg har også kjøpt en sånn kjølevifte til å under laptop'en min, sånn at den endelig kan få litt fred. Og den nye tilleggspakken til The Sims 3! Jeg spilte kjempelenge i går. Tiden går så fort.

Jeg burde egentlig lese Game of Thrones, men jeg har begynt å lese Norwegian Wood om igjen. Leselysten min er så rar. Jeg har massevis av nye bøker som jeg i teorien har lyst til å lese, men så ender jeg nesten alltid opp med å lese et eller annet om igjen. Noen flere som har det sånn?

I dag var jeg på Jysk og brukte enda mer penger. Kjøpte en rosa enhjørning fordi den var så søt, og et helfigurspeil til å ha på rommet. Jeg kjøpte det som er på bildet. Det er ganske tynt, men det er langt. Så nå kan jeg være enda mer selvdigger og ta enda flere bilder av meg selv i speilet hjemme. Jeg har ikke hatt speil siden jeg flyttet fra det gamle rommet. På det rommet hadde jeg et gigantisk speil, men det var alt for stort til å ha på det nye rommet. Må innrømme at det er deilig å ha speil igjen. Sånn rent praktisk i hvert fall. Etter det var jeg på gartnerskolen på Gjennestad for å se på alle blomstene. Sykt mye fint. Og det var sauer og høner der. Jeg klappet en av sauene. De er så myke! Hva har dere gjort i dag?

(Grunnen til at jeg har på meg en svær jakke i sommervarmen er at vi har fått ny bil med iskald air condition som tydeligvis må stå på hele tiden. Holdt på å fryse ihjel, sverger.)

Try a little tenderness

Første dag som tjueen år gammel har vært fin. Og varm. Bursdagen min er så og si alltid en av de varmeste dagene i året. Kan ikke huske sist det var dårlig vær på bursdagen min. Mamma sa at det var kjempevarmt dagen jeg ble født også. Fødselen min varte forresten i trettiseks timer. Hadde ikke så veldig lyst til å bli født tror jeg. I bursdaggave fikk jeg en god del penger og masse fine småting. Og et livsforbruk av te, haha. Sammen med en fin kopp med rev og vaskebjørn på. Jo, også fikk jeg to samlealbum med soul music "for those late nights on the road ;)" fra den virkelige søsteren min og navnesøsteren min Maren Rørvik. Tror det var en tull, men skal totally ha dem med når jeg kjører rundt på sparkesykkelen min om natten. Jeg tilbragte dagen på museum i byen. Fordi jeg er verdens største nerd. Var på kunstmuseumet og Slottsfjellmuseet. På Slottsfjellmuseet hadde de skjelett etter forskjellige hvaler. Blåhvalen var helt ubeskrivelig gigantisk. Skummelt og dritkult.

Også sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle bry meg om mat og kalorier siden det var bursdagen min, så jeg spiste en ordentlig middag og et lite stykke kake. Det ble rundt tusen kalorier til sammen. Kjenner definitivt angsten min nå, men prøver å spare sorgene til jeg må på vekta i morgen tidlig. I morgen skal jeg forresten også dra å shoppe, siden jeg er rik nå. Cash money, people! Har dere hatt en fin dag?

(Forresten, trivia. Både søsteren min og mamma har farget håret helt mørkt så nå har jeg faktisk - hold dere fast - det nest lyseste håret i familien. Hva skjedde liksom? En blanding av at etterveksten min ikke lenger er ettervekst, men halve håret, og det faktum at jeg ikke har farget håret på så lenge at svartfargen har blitt til brunt. Synes faktisk det er fint. Fornøyd med hårfargen min for første gang på kjempelenge.)

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die

Vet ikke helt hvorfor jeg blogger lenger. Har ingenting å si. Har ting å si, men det er bare ting ingen vil høre om. Så da blir det sånn a) ingen blogging i det hele tatt, eller b) blogging om ting ingen bryr seg om. Nå har det gått så langt at jeg ikke får kommentarer lenger heller. Visste at folk kom til å bli lei av å lese om meg til slutt for jeg vet ikke hvorfor noen var interessert i å lese om meg til å begynne med. Har akkurat slettet en måned med innlegg fordi jeg ikke orker å ha dem der. Husker ikke hva jeg hadde skrevet i dem, vet bare at jeg ikke orket å ha dem der.

Sier at jeg aldri blir ensom, men tror i all hemmelighet at det ikke er sant. Noen ganger logger jeg på Skype eller Facebook-chatten i håp om at noen skal snakke til meg. Selv om jeg ikke egentlig inrømmer det for meg selv, for jeg vil ikke innse hvor patetisk jeg er. Vet ikke hvordan jeg snakker med folk uansett. Ønsker alltid at folk skal snakke til meg, helt til de gjør det. Da ønsker jeg bare at de skal la meg være i fred.

Er så ufornøyd hele tiden. Også føler jeg at alt er kaos, selv om det egentlig ikke er det. Når kvelden kommer føler jeg at jeg ikke har noen oversikt, liksom. Føler at jeg har spist alt for mye, helt til jeg går gjennom dagens mat og kommer på at jeg bare har spist grønnsaker og ris til middag, en tallerken med kikerter, og to riskaker verdt en kalori per kake. Og så tenker jeg at det er jo ikke sånn kjempemye. Så går det to minutter og jeg føler at jeg har spist et helt berg igjen. Må forsikre meg om at alt er trygt hele tiden. Til morgenen i dag fortalte vekten min meg at jeg har gått ned nøyaktig ni kilo siden jeg startet dette. Om en uke vil det mest sannsynlig være ti kilo. Når jeg ser i dagboken min har jeg gått ned minst en kilo i uken hele veien. Men når jeg er midt i det liksom føles det som om det går alt for sakte. Men ni kilo er mye. Jeg lar meg selv være litt stolt over det. Det viser meg at jeg kan gjøre alt. Ni kilo til, null problem.

Vet ikke helt hvor jeg skal med dette innlegget. Har ingenting å si her lenger og ifølge statistikken min er det ikke så mange som bryr seg lenger heller. Så hvorfor er jeg her egentlig? Vet ikke om dette er det siste innlegget mitt. Sier bare at dette er det siste innlegget inntil videre.Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits