LIFE AND DEATH OF STARS

Jeg er i det humøret der jeg aller helst vil skrive lange, dype innlegg som ikke engang jeg helt forstår hva handler om. Men det blir for dumt. Jeg har lyst til å lese store fantasy-bøker om magi og land som ikke finnes. Når jeg var liten så jeg en annen betydning bak alt og ingenting var som det egentlig var. Jeg savner det. Man slutter å tro på magi når man blir eldre.Dere burde høre på The Whispertown 2000, albumet Swim. Det er omtrent det eneste jeg hører på for tiden. Det er litt sånn country-ish folk og jeg tror du kommer til å like det. Favorittstjerne?

In Medias Res


Det har gått fra iskaldt til glovarmt i hele dag. Jeg blir så sliten. Men akkurat nå føler jeg meg egentlig ganske rolig, for første gang på ukesvis og det er deilig. Jeg liker ikke være sint, men noe får meg til å hate alt som finnes. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Og den bærbare pc'en min er helt dum, forresten. Den vil ingenting, noe som betyr at jeg må bruke denne stasjonære og den er så gammel og teit. Jeg aner ikke hvordan bloggen min ser ut fordi denne pc'en viser bare èn skrifttype. Jeg vil at den bærbare skal funke igjen. Noen som har noen kjempebra tips som får pc'en min til å fungere bedre?


Sahra drar på hytta i morgen, noe som betyr at jeg ikke har noen å være med. Å, jeg hater livet mitt. Er det ingen av dere som har lyst til å ta meg med på biblioteket?

Learn to swim

❒ TAKEN ❒ SINGLE ✔ I HATE EVERYONENytt design, igjen. Og jeg farget håret i går, så nytt hår også egentlig. Men det er omtrent helt likt det jeg hadde fra før av så det er ikke noe stort. Jeg bare farget det litt mørkere. Nå lager jeg pizza og jeg skal snart bestille denne! Skjera?

I won't let him win but I'm a sucker for his charm

Jeg er hjemme igjen! Og jeg vil bare fortelle at tolv timer med buss er FORFERDELIG. Jeg satt på buss fra ni om morgenen til halv ti om kvelden. Trodde jeg skulle dø. Men det var hyggelig i Florø. Jeg har klatret opp et fjell, spist pizza og sett på Skins. Og jeg har funnet ut at ting jeg tar for gitt her hjemme egentlig er veldig, veldig viktige. Som det å rydde rommet, Spotify, hvordan huset mitt lukter, nabokatten og bloggen min.

I dag var det slottsfjellfestival! Jeg så Lenka. Sto på første rad (ikke så stort siden det ikke var noen der og vi var de eneste som hadde hørt om henne) og sang med på alle sangene jeg kunne. Hun smilte til meg flere ganger! Det var hyggelig. Jeg dro hjem ganske tidlig fordi jeg var så sliten etter bussturen i går. Men i morgen er det Mew så da får jeg prøve å holde ut!

VIKTIG

Så, siden ting ikke funker så veldig bra her skal jeg reise til faren min på andre siden av landet og bo der en stund. Han bor i Florø, og jeg har hørt at det er veldig kaldt der, noe som er positivt. Jeg reiser med buss fra Oslo klokken ti i kveld og er framme klokken syv i morgen tidlig. Jeg regner med at jeg ikke kommer til å ha nett, så det blir en stund før vi snakkes igjen. Savner dere allerede <3

Sometimes people break their own hearts

Jeg blogger en gang til! Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si, jeg bare følte for å skrive masse. Jeg har lyst til å skrive en hel bok, og jeg har på en måte skrevet den allerede i hodet mitt, men jeg har ikke krefter til å legge det inn på datamaskinen. Jeg skal gjøre det en dag, kanskje. Jeg vil bli forfatter når jeg blir stor, og jeg tror jeg heller vil bli arbeidsløs enn å bli noe annet. Alt jeg gjør gjør jeg så jeg kan bli forfatter. Det er derfor jeg orker å gå på skolen. Jeg trodde ikke jeg noen gang ville ha så lyst til å bli noe. Det er merkelig. Kanskje jeg begynner å bli voksen allikevel.Nå er jeg kjempetrøtt og utrolig sliten. Jeg har vært hos Sahra i dag og vi så på film. Det var hyggelig. Jeg liker å gjøre ting, når jeg må sitte hjemme alene blir jeg ensom med en gang. Spesielt i helgene. Ukedagene går så fort og jeg kan tåle å være alene, men Fredag, Lørdag og Søndag går sakte og jeg tror jeg vil dø.
Jeg sliter med ensomheten. Jeg tror ikke jeg har noen ordentlige venner, egentlig. Det er rart hvordan livet er. Jeg hater å være ensom, men jeg klarer ikke få venner. Jeg hater å være kvalm mer enn noe annet, men jeg har kronisk kvalme. Det er nesten morsomt.
Nå har jeg skrevet masse!

136 Days Before


Disse to finingene kom til meg med posten i dag! Nå har jeg ryddet rommet mitt og jeg er klar til å lese hele natten. Det har vært en fin dag. Hva leser du akkurat nå? Forresten, hvis du ikke ser hvilke bøker det er så kan jeg opplyse deg om at det er Looking for Alaska og The Perks of Being a Wallflower.

Big Black Nothing

There is nothing impossible when I'm with you and when you're with me.I dag har vært en fin dag. Det har regnet masse og det har vært kaldt! Jeg dro til Tønsberg og byttet biletten min til Slottsfjellfestivalen mot festivalbånd. Så nå har jeg et gult og sort bånd rundt håndleddet. Jeg gleder meg allerede til å ta det av.
Og jeg hører omtrent bare på albumet Outer South av Conor Oberst and the Mystic Valley Band. Wow, langt navn. Det er så fint. Spesielt To All the Lights in the Windows og Big Black Nothing.


Fun Fact; Ke$ha got a nearly perfect score on her SATs and was going to study psychology and comparative religion before getting her record deal.

Poisoned veins


Ååå, jeg er så trøtt. Hver dag er sånn her; Jeg våkner og er så trøtt at jeg ikke skjønner noen ting, så drar jeg ut og føler meg ok etterhvert, så drar jeg hjem og blir jeg helt sykt sliten og trøtt, men jeg legger meg ikke fordi klokken er bare sju og jeg vil få sove senere, og så når klokken er sånn ti-elleve får jeg masse energi og vil være våken 4 life og ha fest hele natten. Hva skal jeg gjøre?!

I dag var jeg med Sahra og det var fett. Vi skal se Eclipse på Mandag, jeg gleder meg så mye at det er vilt. Liker du pannekaker?

Colors and CarouselsI dag sto jeg opp veldig tidlig. Før åtte. Det var merkelig og kjedelig og nå føler jeg meg rar. Jeg har ikke gjort noe spesielt heller, bortsett fra å kjøpe et nytt skjørt! Jeg kjøper mye klær for tiden, jeg vet det. Men skjørtet var fint, selv om det egentlig var litt for stort. Når jeg ikke orker å prøve klær før jeg kjøper dem er de alltid for store eller for små. Siste du brukte penger på?

I går skulle jeg poste et brev og siden de ikke hadde annet enn pakker med konvolutter så har jeg ni stykker til overs. Jeg skriver brev til fremmede som jeg kan legge på favorittstedene mine og i favorittbøkene mine på biblioteket. Sahra, vil du være med å levere dem i morgen? Jeg skal ha på meg det nye skjørtet mitt!

3570; I hate myself
Hei, jeg er sliten! Igjen. Jeg tror bloggen min er 70% random bilder og 30% "jeg er sliten." Kanskje jeg begynner å bli gammel. Nå hører jeg på Bright Eyes og jeg tror jeg burde rydde på rommet.Jeg har lyst til å lage ny blogg, jeg er så lei av url'en min! Men jeg vet ikke altså, det blir jo litt stress. Hva tror dere? Y/N?

Jeg døøøørHei, jeg er helt vilt trøtt men jeg døgner sammen med Molly. Jeg skal nemlig spille ferdig hele The Legend of Zelda: Ocarina of Time på Nintendo 64. Sykt. Molly ser på. Dette er så morsomt, men jeg blir helt sykt frustrert også. Derfor må jeg ta pause nå og da. Og ja, tv-spill er som regel det jeg ender opp med hver sommer. Jeg er veldig produktiv.

Spilt Zelda før?

Wolves and Libertines


Nytt design. Jeg aner ikke hvordan det ser ut ettersom at pc'en min er håpløs. Jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne si ifra hvis det er noe som ikke sitter på plass! Og hvis det er noen som har koden som gjør den boksen der du skriver inn kommentaren din mindre hadde jeg vært evig glad.

Ultraviolence


Denne dagen har vært laaaang. Jeg er ganske sliten, men jeg tror jeg skal prøve å holde meg våken i natt. De siste dagene har jeg tatt sovemedisiner og sovnet før to hver dag! Wow, det har vært en forandring. Det har egentlig vært litt deilig også. Men siden det er helg tenkte jeg at jeg skulle være oppe litt. Lese eller noe sånt.
Oslo var morsomt. Jeg kjøpte fancy hatt og fine bøker. Fant Papirvegger av John Ajvide Lindqvist endelig, så nå eier jeg alle fire bøkene hans. Ok, vet han har kommet med ny, men den er fortsatt ikke oversatt. Jeg suger i svensk.

Forresten - hvordan ser bildene mine ut hos dere? På kameraet mitt ser de fine ut, men så når jeg legger dem inn på pc'en blir de skikkelig mørke og derfor må jeg redigere dem lysere. Gah, jeg vet ikke jeg - er det pc'en min det er noe galt med?
Si ifra hvis de ser ville ut hos dere ihvertfall, please and thank you.

Hvordan har du det?

I'm not really sure which parts of myself are real and which parts are things I've gotten from books.

Favorittsang at the moment?

I was a teenage zombie

Hei, tenk at det er Juli allerede! 2010 har gått veldig fort sånn når man tenker på det. Nå er vi over halveis og jeg har en ny måned i arkivet mitt.
I dag var jeg med Sahra igjen og det var en fin dag. Vi spiste is og så matet vi endene (og måkene) i parken. Det var utrolig morsomt! Jeg elsker å mate fugler, men det er liksom sånt man aldri egentlig gjør. Jeg tror dette var første gang på ti år eller noe sånt.
Så kjøpte jeg badedrakt, endelig, og den var fin. Først likte jeg den ikke, men nå elsker jeg den. Den er svart med hvite prikker og litt sånn 50-tallet. Jeg liker det.


På Lørdag skal jeg forresten på naturhistorisk museum og botanisk hage i Oslo. Jeg gleder meg! Hva skal dere til helgen?


Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits