My heart is nuclearDet ligger en chubby katt i sengen min og jeg hører på Susanne Sundfør på den nye platespilleren min.Snart må jeg snu den. Og jeg vil bare si at Lana Del Reys album Born To Die må være ment for vinyl. Det er så utrolig fint og en helt annen opplevelse enn å høre på over stereo eller hodetelefoner. Vakkert.Jeg har strøket hjorter på favorittjakken min. Jeg ble så glad da jeg så hjortemerkene. Det er jo som skapt for meg. Maren Hjorth ikke sant? Get it?? Get it, guys? Favorittjakken min har uansett blitt litt finere og litt mer "meg."

Ny kjole med fin krage og sko. Føler meg veldig vågal med røde sko, men de er jo så fine. Mobilbilder. Det er fullmåne i dag forresten. Og en blå måne faktisk! Jeg tror jeg skal ta bilder, eller i det minste se på den fra takvinduet mitt. Det blir bra.

I heard so many wondeful voices. They sang out, they sang out, they sang out.

Så har det endelig skjedd. Etter å ha ønsket meg det i alle år har jeg endelig fått en helt egen platespiller!!! Ekstra utropstegn. Hurra! Endelig et sted å spille av vinylen min. Jeg kjøpte The Silicone Veil av Susanne Sundfør for å feire.

Platespilleren er bitteliten og den var relativt billig, men herregud for en lyd. Det blir en helt annen stemning. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, du må bare høre det. Det er kjempeflott. Jeg holdt på å sovne til Lana Del Reys Born To Die. Det var så vakkert. Million Dollar Man er bare ment for vinyl. Og platen til The Silicone Veil er knall-orange. Mamma sa at hun hadde en som var gjennomsiktig en gang tilogmed. Ganske kult. Nå er jeg glad så jeg får ikke til å skrive noe sammenhengende.

La vinyl-shoppingen begynne sier jeg bare!

Sometimes I can't find my good habits

.

Jeg har ingen penger, men jeg tror jeg har det ganske bra. Jeg har sydd to totebags i fint batikk-stoff. En rosa og en lilla. Den lilla er finest. Jeg synes det er gøy å sy. Og det beste er at tiden går uten at jeg merker det. Jeg setter meg ned for å sy og plutselig har det gått to timer.

Untitled

Untitled

Jeg har ikke hatt så mye tid til å lese i det siste, bortsett fra i helgene. Så på Søndag leste jeg ferdig Goodbye Tsugumi av Banana Yoshimoto. Jeg likte den helt utrolig godt. Den var så vakkert skrevet og historien var kjempefin. Anbefaler den. Jeg tror dere hadde likt den. Jeg synes folk burde ta seg tid til å lese bøker de kanskje ikke har hørt så mye om og bøker som ikke er av en populær forfatter. Man finner mye dårlig, men man finner masse bra også. Jeg elsker å bare ta med tilfeldige bøker fra biblioteket eller bokhandelen. Det er sånn jeg har funnet mange av favorittbøkene mine.

Untitled

I det siste har jeg drømt drømmer jeg ikke er med i selv. De forteller historier med mennesker jeg ikke kjenner. Som en film. Jeg synes det er både merkelig og spennende. Og litt skummelt. Kanskje det er en bivirkning av for mye TV, selv om jeg nesten aldri ser på TV sånn egentlig. Kanskje det heller er en bivirkning av skrivesperren min.

Visste du forresten at vi bare har utforsket 5% av havet? Det er helt utrolig fint å vite. Det er også fint å vite at vi antagelig ikke er alene i universet. Og om vi er det så er det ganske utrolig også. Sånne ting. Hva er det fineste faktaet du vet om?

Untitled

A rabbit hearted girl

frillies

Untitled

Hei hei. Ting går bra. De to siste dagene har jeg følt meg bedre enn på lenge i forhold til depresjonen og angsten og alle de dumme greiene. Jeg tror det hjelper å holde seg opptatt, ikke tenke så mye. Og å ta sovemedisinen hver dag. Noe jeg ikke alltid er så flink til, siden det kan være fristende å være oppe lenge. Helt til man sitter der klokken tre om natten og tenker at man må opp om fem timer og man er ikke trøtt i det hele tatt. Så sovemedisin = bra for meg. Jeg har brukt sovemedisin av og på i omtrent seks år. Helt siden jeg var bitteliten har jeg slitt med søvnen.

bedtime *explore*

Jeg hører på The Decemberists og bygger spilleliste. Det er viktig for meg å fange en årstid i spillelister. Spesielt høsten, som er min favorittårstid sammen med vinteren. Når jeg hører på Oktobers spilleliste om sommeren kan jeg nesten lukte asken i luften og jeg kan nesten se de gule bladene på bakken. Denne høsten blir The Decemberists, Laura Marling og Marina and the Diamonds tror jeg.

Fin sang til dere.

Florence and the Machine

Denne uken skal jeg sy en påhengskrage på "jobben"! Det blir bra. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan den skal se ut enda. Vi har et veldig fint rosa tiedye-ish stoff der. Eller kanskje den skal være blomstrete, eller bare helt hvit? Jeg kan alltids lage fler. Vi gjør mye kreativt. Jeg har laget masse armbånd, og nå syr jeg en tote bag. I dag fikk jeg se gjennom to søppelsekker fulle av klær og jeg fikk ta alt jeg ville helt gratis. Fant en fin sort kjole og to strikkejakker. Tror jeg liker denne jobben.

Untitled

Untitled

Btw, de blogg.no-ingene som ikke har lagt meg til som venn enda: kan dere gjøre det? Bare trykk på profil i sidemenyen. Jeg mistet alle vennene mine da bloggen ble slettet. Takk <3

The scale of the universe

Anbefaler alle å klikke her om de har fem minutter. Helt utrolig fantastisk og merkelig avslappende. Amazing.

Apologies and frozen bananas

Hei. Som noen la merke til og noen kanskje ikke la merke til: på Onsdag slettet jeg denne bloggen. I går fikk jeg den gjenopprettet, og siden det har jeg lurt på hva jeg skal skrive her. Det er merkelig hvor knyttet man kan bli til en blogg. Eller, det er kanskje ikke så merkelig allikevel. Jeg har delt livet mitt her siden 2009. Jeg har fått fine bloggvenner, noen av dere har vært her nesten siden starten. Jeg har lesere som kommenterer hver eneste dag og jeg tror aldri jeg har fått en stygg kommentar. Denne bloggen har vært slettet, gjenopprettet, slettet og så gjenopprettet. Den har vært gjennom gode tider og dårlige tider. Jeg har vokst opp litt her. Da jeg begynte var jeg bare sytten. Nå er jeg tjue. Jeg føler at denne bloggen har vært gjennom for mye til å bare slettes. Det føltes ikke riktig. Jeg tror ikke jeg kommer til å blogge her for alltid (faktisk har jeg allerede begynt å tenke på å flytte), men så lenge jeg har noe å si kommer jeg ikke til å slette den. Så det så.

Over til noe litt mer gøy. I går lagde jeg frozen bananas med sjokolade! Superblurry bilde tatt med telefon:Det er faktisk superlett å lage også. En av de få tingene jeg klarer å lage helt alene (jeg er litt håpløs på kjøkkenet). Du trenger bananer, grillspyd, sjokolade og topping (du kan bruke alt fra nøtter til kokos til nonstop til whatever du finner i kakeavdelingen på Meny).

1. Skjær bananene i to og stikk grillspyd inn i dem. Dette gjør det mye lettere å dekke dem med sjokolade og topping. Det blir også mye lettere å spise dem. Litt som is på pinne!
2. Legg bananene på et brett og legg dem i fryseren i minst en time. Tips: legg aluminiumsfolie på brettet så bananene ikke setter seg fast.
3. I mellomtiden smelter du sjokolade og gjør klar toppingen. Jeg brukte valnøtter og regnbuestrøssel. Jeg la det på skåler sånn at jeg bare kunne rulle bananen i toppingen, men det er fint å bruke en teskje også. Det kan være fint å smelte sjokoladen i f.eks. et litermål sånn at du bare kan dyppe bananen ned i litermålet. Men sørg for at du har nok sjokolade. Vær litt rask når du tar på topping, sånn at sjokoladen ikke stivner før du har fått på alt.
4. Når du har dekket bananene med sjokolade og topping, legg dem i fryseren i enda en time. Så er de klare til å spises! Og det er supergodt. Med nøtter smaker det litt som Chunky Monkey fra Ben & Jerry's, og det er jo favorittisen min.

Kanskje jeg skal starte matblogg? Bare tuller.

You don't love me? Big fucking deal.Se hva jeg fant i dag! Susanne Sundfør-plakat. Er superglad nå. Ny favorittplakat. (Den er ikke skitten, bare kjempeblank og jeg suger til å ta bilder.)Jeg har også tatt ut sider fra et gammelt floraleksikon og hengt på garderobeskapet mitt. Det nye rommet er så lyst og fint. Alt ser pent ut her og jeg blir mye mer motivert til å finne fine ting og til å holde det ryddig og pent. Jeg tenker egentlig ikke på det som det 'nye' rommet lenger. Allikevel er det ikke helt mitt enda. Det er noe midt i mellom tror jeg. I dag har jeg hørt på Marina and the Diamonds og M83. Og nå slår regnet hardt mot takvinduet mitt og det er bra å høre på. Det har egentlig vært en ganske bra dag. Den første på lenge.

Jeg har forresten begynt å lese en ny bok! Goodbye Tsugumi av Banana Yoshimoto. Det er en Japansk forfatter, som noen alle kanskje gjettet utifra navnet og tittelen. Jeg liker den utrolig godt! Det er første gang siden Lolita i slutten av Mai at jeg virkelig liker en bok jeg leser. Det er den beste følelsen. Brb, lese mer. Hva leser dere nå?

Obsessions

п и р о ж н о е

Lillesøster og lillebror begynte på skolen igjen i dag og de fleste av dere har nok begynt nå også. Det er merkelig å ikke dra tilbake på skolen i slutten av August for første gang siden jeg var seks år gammel. Samtidig er det ganske deilig. Skolen har aldri fungert for meg. Jeg er faglig flink, men jeg klarer det ikke. Presset blir for stort. Men ting begynner litt på nytt for meg allikevel. Jeg har jo akkurat begynt i et nytt program og i går klipte jeg meg faktisk også. Nå har jeg litt kortere hår og jeg har ikke pannelugg lenger. Det er veldig merkelig å ikke ha pannelugg, men det er også deilig. Det er lettere å holde styr på en sideskill. Det er merkelig hvordan ting har en tendens til å starte på nytt om høsten. Kanskje vi burde feire nyttår i midten av August istedet. Nye klær, ny jobb/skole. Frisk luft. Hva starter på nytt for dere i år?

Untitled

Jeg har begynt å lese om dagene på Wikipedia. Litt ny kunnskap hver dag. 20. August er den 232. dagen i året. og det er 133 igjen. I dag fant jeg forresten ut at Susanne Sundfør skal spille på Nøtterøy Kulturhus den 20. September! Hurra! Jeg skal dra så klart og jeg kan ikke vente. Det er bare en måned siden jeg så Susanne Sundfør på Tjøme, men jeg har kjempelyst til å se henne en gang til.

Untitled

Untitled

Jeg tror jeg begynner å bli deprimert igjen. Eller, jeg tror jeg har vært deprimert en stund nå. Det er rart hvordan man egentlig ikke merker det. Før man plutselig skjønner at man gråter hver dag og generelt bare ønsker å dø. Så skjønner man at man kanskje er blitt deprimert igjen. Men jeg er ok. Jeg foretrekker depresjonen over panikken og angsten. Dessuten blir jeg så mye bedre på å skrive. Og jeg har ikke skrevet noe ordentlig på snart ett år.

Untitled

"When someone tickles you, the laughter is a panic response. That's why you can't tickle yourself, as your body never senses any real danger."

I feel celestial


Hei! Jeg har det bra. Jeg hører på Marina and the Diamonds og jeg har akkurat sett på Kompani Orheim med familien. Jeg så den da den gikk på kino også da, men Mannen som elsket Yngve, Jeg reiser alene og Kompani Orheim er filmer man kan se om og om igjen. I kveld skal jeg se The Hunger Games! Har verken lest bøkene eller sett filmen så gleder meg til å se hva det egentlig handler om. Jeg har forresten endelig fått Instagram-konto (har fått ny HTC mobil og har endelig sluttet meg til den moderne tidsalder)! Så sjekk ut Rainysister for bilder av meg i random butikker og dagens skotøy. Feel free til å legge til rainysister på Wordfeud også, hvor jeg er mye mer. Jeg ♥ Wordfeud.Jeg har funnet frem hattene mine igjen og føler meg ti ganger finere! I dag har jeg kjøpt poser med blomsterfrø som jeg kan sende i brev. Og her om dagen kjøpte jeg prinsesseklistremerker! Det er så gøy å skrive brev igjen. Jeg har virkelig savnet det i sommer. Vi har snart bodd i dette huset i tre uker. Jeg føler meg hjemme her nå egentlig. Jeg husker nesten ikke hvordan det var å bo i det gamle huset. Små detaljer forsvinner. Litt skummelt, men ok. Det er deilig å føle seg hjemme. In other news: jeg har lært å strikke OG jeg har blitt solbrent! Det går fremover. Men nå gleder jeg meg til høsten, strikkegensere og kulden.

Hva hører du på i dag?

The burning house

 

Emma viste meg en utrolig fine side gjennom en kommentar i dag og jeg ville dele den med alle som leser bloggen min. TheBurningHouse.com! Hva ville du tatt med deg om huset ditt begynte å brenne og du bare hadde tid til å ta med det viktigste? "It's a conflict between what's practical, valuable and sentimental. What you would take reflects your interests, background and priorities."  Mennesker sender inn en liste og et bilde av hva de ville tatt med seg, pluss en liten beskrivelse av seg selv. Jeg elsker dette konseptet og jeg tror jeg skal sende inn et bilde selv senere. Oppfordrer dere til å gjøre det samme.


Christine Kwan


Chris Moss


Emma Lomell


Maggie Fox


Mårten Bläckberg


Jeff Masamori

Dog Days Are Over

 

Spiegelbild

Denne helgen har jeg begynt på noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Jeg har begynt å lære meg et instrument! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det før. Med internett er det lett å lære opp seg selv og vi har nok av instrumenter her hjemme. Jeg har ikke vært helt sikker på hvilket instrument jeg skulle velge og jeg har kanskje vært litt lat også. Men nå har jeg bestemt meg for å kaste meg ut i det. Jeg valgte piano som instrument og jeg har fått bruke keyboardet til broren min. Det første jeg gjorde var å lime jukselapper på tangentene så det blir enklere å lære notene (et triks jeg lærte på barneskolen). Å huske notene er egentlig ikke det vanskeligste. Det vanskeligste er å bruke to hender! Men jeg merker at det bare blir lettere og lettere. Jeg kan spille en ganske god Fader Jakob nå haha.

Jeg har bestemt meg for å prøve å øve i minst en time hver dag. Det eneste jeg må passe på er håndleddene mine. Jeg har veldig svake ledd og får veldig fort senebetennelse. Jeg kan få senebetennelse om jeg spiller litt mer enn vanlig på PC'en bare. Ikke bra. Men uansett. Hurra for piano! Jeg gleder meg til jeg blir god nok til å spille favorittsangene mine. Og ikke minst til jeg kan komponere egne sanger. Det er egentlig mest derfor jeg gjør dette. Så jeg kan spille og synge min musikk uavhengig av andre. Dessuten er det veldig deilig å jobbe med noe kreativt og å se at det går fremover. Lover også å legge ut kleine The Jonas Brothers-covere en gang i fremtiden. Kan dere spille noen instrumenter? Noen tips til nybegynnere?

Thrifted

Untitled

Akkurat nå hører jeg på Bat for Lashes igjen og jeg har det ganske bra. Dere husker kanskje jeg fortalte dere om programmet jeg har begynt i tidligere denne uken. I morgen er det tilbake igjen og det er egentlig OK. På Tirsdag skal vi på museum og det blir i hvert fall OK! Jeg synes egentlig det er greit å ha noe å gå til hver dag. Dagene får litt mer form på en måte. Noe som er bra for meg, for jeg har en tendens til å bryte meg selv ned om jeg ikke har noe annet å gjøre. Det er kanskje bra å ikke ha så mye fritid mer.

Det har skjedd veldig mye de siste to ukene. Mye nytt. Det er merkelig at alt har skjedd nesten samtidig med at vi flyttet. Som en ny start kanskje. Og jeg sitter her nå og jeg tenker at dette rommet begynner å føles som hjemme. Og det er deilig.

Untitled

gode ting:
arcade fire
gulrøtter
lukten av høst
brev i posten
når det er stjerneklart om nettene sånn at jeg kan se på perseidene fra takvinduet mitt (se opp i kveld!)

My skin so thin you can see black holes within

Jeg elsker den nye videoen til Susanne Sundfør. Den er både stygg og fin på en gang. En av de beste musikkvideoene jeg har sett på lenge. Det hjelper litt at The Silicone Veil er favorittsangen min fra det nye albumet. Se den! (Not safe for work, osv. Ikke se den om sex/nakenhet gjør deg flau.)Og den nye Jonas Alaska-plakaten min! Elsker den også litt. Stjal den fra en bussholdeplass som vanlig. Elsker når artister jeg liker spiller i nærheten. Selv om man ikke har råd til å se dem alltid kan man som regel regne med å finne en gratis plakat. I morgen skal vi ha brownies. Jeg spiser bare godteri på Lørdager nå og det går veldig bra. Jeg har ikke lyst på det heller. Men gleder meg veldig til borwnies i morgen da. Hva skal dere i helgen?

And I found myself attached to this railroad track

Untitled

Hører på First Aid Kit og venter på nye episoder av Marble Hornets. Her om dagen så jeg tre videoer av Florence + the Machine på MTV! Jeg elsker å ha MTV igjen for første gang på hundre år. Parabol<3. I dag har jeg lest masse i Pale Fire og jeg har laget to nye blomsterkranser som jeg kan gå med når det blir finere vær. Kanskje i morgen, for da er det meldt sol. Akkurat nå er jeg litt sliten, for jeg sto opp tidlig i dag og det føltes ikke som om jeg hadde fått nok søvn i det hele tatt. Enda jeg la meg tidlig. Jeg hater å legge meg tidlig, jeg hater å stå opp sent. Kan jeg bare ikke sove?

Untitled

Untitled

Det er ganske rart å tenke på at for lenge-lenge siden ble universet vårt skapt og nå sitter vi her, evigheter etterpå og det vi gjør med livene våre er å sitte foran tv-skjermer og datamaskiner. Vi har award shows og 16 and Pregnant og kjøpesenter på størrelse med byer og det føles som om verden skal ende når som helst. Jeg tenker på dette noen ganger og det er rart. Ikke nødvendigvis trist, bare merkelig. Det føles som om vi burde gjøre noe annet, siden vi er her. Det er ganske vilt at vi faktisk er her. At universet ble skapt og solen ble skapt og jorden ble skapt. Er det noen som skjønner hva jeg snakker om? Jeg vet ikke helt. Jeg er ikke så flink til å skrive ned det jeg tenker alltid. Ikke de største i hvert fall.

Untitled

I går begynte jeg i et program for oss som ikke har fullført skolen/har problemer med å skaffe jobb/har mentale problemer/alt det der. Det er ganske fint. Det foregår i et hus på Nøtterøy fra ti til to alle ukedager. Vi gjør egentlig ikke så mye der, jeg tror det går mest på å møte opp og å ha et sted å være. I dag laget vi smykker og jeg leste en del og i morgen skal vi på stranden. De fleste som er der er på min alder og det er positivt. Etterhvert tror jeg at jeg kan kombinere det med praksisplass et sted også. Jeg vet jeg burde være glad, og på en måte er jeg jo det, men jeg føler også at jeg ikke ser noen ende på det. Jeg vil bare leve normalt.

Untitled

Untitled

Other men die; but I am not another; therefore I'll not die.

And since there's no one else around we let our hair grow long and forget all we used to know.

Hører på Arcade Fire, Bat for Lashes og Marina and the Diamonds. Ønsker meg en fin sykkel jeg kan sykle rundt på og en platespiller jeg kan spille vinylen min på. Det har vært kjempefint vær i dag. August blir fin tror jeg. Sommerfølelse for meg ligger egentlig mest i musikken. Jeg gjør ikke så mye annet om sommeren enn å sløve rundt med musikk i ørene. Denne sommeren har jeg hørt mye mer på popmusikk enn vanlig. Jeg setter pris på popmusikken.

new bike!

Siden jeg har startet litt på nytt i et helt nytt hus nå har jeg fått litt motivasjon til å forandre ting andre steder også. Jeg har begynt å endre matvanene mine en del. Jeg har sluttet med brus og jeg spiser bare godteri på Lørdager. Og så lite småspising som mulig. Jeg merker allerede at jeg føler meg bedre. Og jeg er faktisk sulten til middag nå! Det er ikke fordi jeg vil gå ned i vekt. Jeg trenger egentlig ikke det (selv om jeg ikke sier nei til å gå ned et par kilo heller). Jeg har bare lyst til å bli litt sunnere. Ta vare på meg selv litt mer. Dessuten er brus og godteri et helvete for tennene og jeg har ikke gratis tannlege lenger haha.

Untitled

Jeg har også bestemt meg for å bli litt mer vågal i klesveien. Jeg pleier å bare kjøpe/gå med sorte klær fordi det liksom er 'safe,' men nå er jeg ganske lei. I dag gikk jeg med lyse skinny jeans og hvit topp! Og jeg følte meg ganske fin. Jeg har lyst til å bli flinkere til å bruke farger. Hva skal du bli flinkere til?

Untitled

Lund 2010

Forskerne har funnet hudkreft hos fisk i The Great Barrier Reef. Great Barrier Reef ligger rett under det største hullet i ozonlaget. Det er ganske trist. Stakkars fisken. Nå skal jeg se litt på Lollapalooza live via Youtube og så skal jeg flette håret mitt så det blir krøllete i morgen. Ha det fint alle sammen.

Untitled

Et ganske langt innlegg

Hei! Her sitter jeg igjen. I sengen med pc'en på fanget, musikk i ørene og blogsoft foran meg. Bortsett fra at alt er forandret så klart. For jeg sitter i det nye huset, i den nye sengen, på det helt nye rommet mitt! Først og fremst - det er utrolig deilig å være tilbake i den moderne verden. Jeg har ikke vært på nett siden Tirsdag. Jeg har fått skrevet og sendt masse brev og jeg har fortsatt et par til som skal skrives og sendes i morgen. Mest av alt har jeg bare gått rundt litt forvirret. Jeg ble ferdig med å pakke ut tingene mine allerede andre dagen. Rommet her er utrolig fint, selv om det ikke føles helt som mitt enda. De første dagene var jeg veldig lei meg fordi jeg ikke følte meg hjemme, men det går bedre nå. Her kommer noen bilder rett og slett!

Plakatene mine hengte jeg opp første dagen allerede. Alt føles litt bedre med ting på veggene. Veggene her er som du ser veldig lyse, noe som er helt fantastisk. Det gamle rommet var så mørkt hele tiden, siden veggene var furu. Det beste med det nye huset er hvor lyst rommet mitt er. Det er bildet som er litt skjevt, ikke plakatene. Hove og Slottsfjellplakaten har jeg stjålet på bussholdeplasser ♥.Skrivebord med lavalampe og crayon art og alt annet fint.

Jeg har falske blomster ved skrivebordet. Jeg klarer ikke ta vare på ekte blomster. Men jeg har en kaktus på nattbordet da!Vinduet er åpent hele dagen og jeg har hengt opp drømmefanger.Seng og nattbord. Jeg elsker-elsker den nye sengen min, den er så fin. Jeg kunne sikkert ha reid opp litt finere før jeg tok bilde, men fuck the police.Og bøker så klart. Under Bright Eyes-plakaten har jeg nå hengt opp Lars Vaular-plakaten min, men den ble ikke med på bildet. Lover at den er fin.Og Maren. Siden det nye rommet er så lyst er det mye lettere å få gode bilder av seg selv. Noe som betyr at jeg kanskje kan legge ut bilder av meg selv litt oftere enn en gang i halvåret haha. I bakgrunnen ser du det helt nye garderobeskapet mitt! Det er både skuffer, hyller og et stort skap hvor jeg har hengt opp alle kjolene mine og de fineste blusene. Det er veldig deilig å ha alle klærne på ett sted.

Er det ikke fint!? Vi har hatt superfint vær de siste dagene og alt er liksom litt idyllisk. I hagen har vi kirsebærtrær og plommetrær og kattene klatrer i dem. Kattene liker seg veldig godt her forresten! Jeg er så glad for det. De var veldig redde i bilen da vi kjørte dem hit, men så fikk de god mat og kos og da var alt bra. Noen annet kult - vi har over hundre tv-kanaler her! Før hadde vi bare atten eller noe sånt. Noe som ikke er så gøy er at vi bor kjempelangt fra byen nå. Det tar 35 minutter med buss. Det er dobbelt så langt som før. Men det er ok, for jeg er ganske glad i å ta buss.

Jeg har faktisk ikke oppdatert bloggen på over en uke. Ville tilstander. Forrige Lørdag så jeg Susanne Sundfør spille i en liten villa på Tjøme. Det var utrolig bra, hun spilte så fint at jeg nesten begynte å gråte et par ganger. Jeg får alltid tårer i øynene av fin musikk. Hvordan har dere hatt det mens jeg har vært borte? Nå skal jeg gå gjennom x-antall mail og blogginnlegg. Det er godt å være tilbake.Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits