Girls just wanna have fun(ds)

(Unnskyld dårlige bilder i dette innlegget. De er tatt med mobil i dårlig lys, men whatever, dette er ikke noen foto-blogg.) I dag fikk jeg stipend! Så det betyr shopping. Så det betyr at dette er enda et sånt se-hva-jeg-har-kjøpt-innlegg.

Blomstrete kjole pluss t-skjorte til å ha inni. Jepp, jeg prøver å bringe denne stilen på moten igjen. Ikke egentlig, men jeg synes kjolen var søt bortsatt fra at den etter min smak var litt for revealing. Så jeg prøvde med en t-skjorte inni og jeg syntes at det var ganske fint.

Ny jakke! Skal ikke engang prøve å forsvare meg denne gangen. Noe av det beste med høsten er jo å kjøpe ny jakke.

Sekk til skolen med fugler på. Og sånne kjedelige ting som nye skinny jeans, pudder, min favorittansiktsmaske fra Body Shop, og orange neglelakk.

Og nye combat boots! Har ikke hatt sånne siden 2010, da jeg slet ut mitt favorittpar. Jeg har ikke funnet noen jeg har likt siden det, men i dag fant jeg et par som var nesten helt like! Gleder meg så mye til å gå med disse i morgen. Jeg vet ikke om det bare er meg og mine shopoholiker-tendenser, men vanligvis er det litt trist å stå opp og gå på skolen om morgenen, bortsett fra når man har nye klær! Da kommer jeg meg opp av sengen med en gang, for hallo, jeg skal ha på meg nye klær!

I dag lærte vi forresten å flette armbånd på skolen! Jeg ble overrasket over hvor godt jeg fikk det til. I morgen skal jeg prøve å lære meg noen kule mønstre! Unnskylder forresten for at alle innleggene mine fortiden ikke inneholder noe annet enn mobilbilder og tekst om hva jeg har gjort i dag, det er sikkert ikke så veldig gøy å lese. Lover bedre blogging en eller annen gang i fremtiden. Siste klesplagget du kjøpte?

Let's tessellate

Jeg hører på Ellie Goulding og har lakket neglene burgunderrøde. I dag hadde jeg på meg nytt skjørt med øyne på (avbildet over). Det er noen ganger hardt å gå på videregående, men heldigvis får vi betalt. Jeg tror alt blir litt bedre med fine klær, selv om det kanskje er litt materialistisk. Jeg sluttet tidlig i dag så jeg hadde energi til å gå en lang tur, og jeg fant - endelig, etter å ha lett i hele sommer - to firkløvere og en femkløver! Når jeg var liten kunne jeg bare tilfeldig se ned på bakken og finne tre firkløvere. Jeg kom hjem med firkløvere nesten hver dag. Jeg tror jeg mistet gaven min med alderen. Noen ganger ønsker jeg meg tilbake til barndommen min. Jeg hadde veldig god fantasi og jeg kjedet meg adri, jeg var så god på å gå meg vill i mitt eget hode. Alt var magisk. Sånn er det ikke lenger. Nå er jeg alt for realistisk. Selv dagdrømmene mine er negative.

Skolen er litt bedre nå. Det går litt frem og tilbake mellom "jeg kan gjøre dette!" og "herregud, kill yourself", men det er i hvert fall bedre enn sistnevnte hele tiden. Jeg føler meg også så forferdelig usikker hele tiden, men jeg har begynt å miste vekt igjen så jeg håper at det hjelper. Og jeg regnet ut at jeg har mistet 17,9% av den gamle kroppsvekten min siden starten på sommerferien. Eventuelt litt over to av han feitingen her. Det gjør meg nesten litt tilfreds. Hvordan går dere med dere i forhold skolen (eller jobb om det er det du holder på med)?

Calamity Song

Siden sist har jeg vært på kino og sett 'Skyggejegerne.' Kanskje bedre kjent som The Mortal Instruments. Jeg har faktisk lest den første boken i denne serien, så det var ganske gøy å se den på kino! Det er alltid ekstra gøy å se en film om man har lest boken (synes jeg i hvert fall). Jeg synes denne levde ganske bra opp til boken, faktisk. Ikke at verken boken eller filmen er noe mesterverk akkurat, men helt greit om man bare har lyst til å se/lese noe morsomt. Det er lov å ikke ta seg selv så seriøst hele tiden.

Også har jeg begynt å tegne hele tiden. Tegner på skolen og når jeg kommer hjem tar jeg på meg pysjamas og sitter i sengen og tegner i en time eller to. Vi har fått en stor skissebok på skolen - læreren kaller den 'inspirasjonsboka' - som vi får lov til å gjøre hva vi vil med. Jeg har oppdaget at det føles veldig bra å tegne. Jeg kan liksom bare skru av alle tankene og bare fokusere på tegningen. Jeg føler meg superrolig når jeg tegner! Jeg er ikke så veldig flink til å tegne realistisk, så alt jeg tegner er ganske tegneserieaktig. Men det er veldig gøy å fargelegge! Vi fikk også i oppgave å dekorere boken, så derfor lagde jeg en kollasj på den første siden som jeg faktisk ble ganske fornøyd med.

Også tar jeg bilde av meg selv hele tiden. Siden jeg går på skole er jeg liksom nødt til å stå opp og kle på meg og sminke meg hver morgen. Jeg er alltid fornøyd med hvordan jeg ser ut når jeg går om morgenen, men så synker selvtilliten min tjue hakk i løpet av dagen. Vet ikke hvorfor jeg føler meg så feit hele tiden. Når jeg tenker logisk på det ser jeg jo at jeg ikke kan være så veldig feit. Jeg er normalvektig ifølge BMI og jeg bruker størrelse Small, så hvor stor kan jeg egentlig være? Allikevel føler jeg meg som om jeg veier dobbelt så mye som alle andre. Det hjelper ikke at min godeste venn i klassen ikke kan veie stort mer enn førti kilo. Jeg føler meg helt forferdelig ved siden av henne. Jeg skriver ikke dette for at dere kan skrive at jeg er pen eller tynn eller noe sånt. Jeg prøver bare å skrive ned det jeg føler. Men hei, jeg begynner i det minste å få venner i klassen. Jeg tror det er bra for meg, fordi det gjør at jeg blir litt mer motivert til å dra på skolen og litt mindre motivert til å skulke, haha.

We'll scream loud at the top of our lungs, and they'll think it's just cause we're young.

Yes, første skoledag! Akkurat nå er jeg dødssliten. Det er alltid så vanskelig den første uken før kroppen vender seg til å stå opp tidlig og gjøre ting igjen etter en veldig lang sommerferie. Jeg måtte stå opp klokken seks i dag og når jeg ventet på bussen var det bare mørkt, trist, og kaldt. Og det kommer bare til å bli mørkere, tristere, og kaldere. Helt til det sakte men sikkert blir lysere igjen. Det var rart å være på den gamle skolen min igjen, selv om de har pusset opp masse og det er mye finere der nå enn når jeg gikk der. Skolen min er en diger murbygning fra 50-tallet. Den ligger midt i byen, rett ved siden av rutebilstasjonen og Hortens eneste kjøpesenter. På utsiden kryper det eføy helt opp til toppen. Det er en veldig fin bygning. Synes jeg. Vi har klasserom helt øverst. Jeg elsker å se ut av vinduet på alle menneskene som går rundt der nede i byen. Jeg rakk bare å snakke med to eller tre stykker i klassen sånn ordentlig, men alle virker ganske hyggelige. Jeg tror vi er sånn tjue jenter og én gutt. Og det aller beste! Vi skal ikke ha matte før neste år! Av en eller annen grunn har skolen delt det opp slik at vi har naturfag første termin, og så Matte andre termin. Jeg elsker det! Så deilig å slippe å tenke på matte akkurat nå.

Timeplan og selfie, yo. Jeg er egentlig ganske fornøyd med timeplanen min.  Jeg slutter tidlig to dager og jeg begynner sent én dag. På Torsdag både begynner jeg sent OG slutter tidlig! Luksus. Har noen av dere begynt på skolen i dag? Hvordan gikk det?

I hope you remember me like this, smoking cigarettes in my sundress

Heavy

Jeg drikker Pepsi MAX og hører på Charli XCX. Jeg har akkurat gått tur i en time og jeg så en øyenstikker, en gresshoppe, og et helt jorde fult av blomkål. Siden sist har jeg kjøpt penal, blyanter, penner, viskelær, skrivebøker, matboks, drikkeflaske, og alt annet jeg kommer til å trenge. Penalet mitt er skikkelig fint. Lyserosa med små dyr på. Jeg følte meg merkelig stolt når jeg betalte for det. "Yes, jeg skal gå på skole!" liksom, men dette er jo en selvfølge for de fleste andre. Nå som jeg er så nærme kunne jeg nesten ønske jeg hadde mer tid, men jeg er også utrolig spent på å begynne. Jeg må stå opp klokken seks hver dag (!!!) og ta bussen klokken syv, men heldigvis går det skolebuss rett utenfor huset mitt. Og jepp, jeg har kjøpt matboks. Jeg som begynte å kaste matpakken min i sjette klasse. Men om jeg blir sulten vil jeg ikke risikere å måtte kjøpe mat ute. Det er veldig viktig for meg å kontrollere hva som er i maten min og jeg føler meg veldig usikker på mat som er kjøpt ute. Jeg jobber ikke like hardt for å gå ned i vekt lenger, siden jeg har gått ned så mye og siden jeg er veldig nærme målet mitt, men jeg er fortsatt redd for å spise ting som ikke er "ok." Jeg er veldig forsiktig med å ikke legge på meg igjen. I dag lagde jeg vegetarcurry til middag. Det var supergodt. Jeg kan ikke tro at jeg pleide å spise hva jeg ville og aldri tenkte på kalorier og at jeg aldri hadde dårlig samvittighet. Føles som en annen person.

Untitled

Jeg har tenkt på teorien om quantum immortality. Den går ut på at hver gang noen dør i dette universet skapes et nytt univers hvor personen ikke døde, og denne personen fortsetter i det universet som om ingenting har skjedd. Du har kanskje dødd i andre universer tjue ganger allerede. Den gangen du falt ned trappen, den gangen du nesten ble truffet av en bil, osv. I de universene døde du og du er død for alle der, men det vet du ingenting om. Du kan altså aldri dø, for hver gang du dør skapes et nytt univers hvor du ikke døde. Skjønner dere? Jeg elsker teorier om flere universer. At for hvert eneste valg vi tar finnes det et univers hvor vi tok det andre valget. Jeg vet ikke om jeg tror på det, men hadde det ikke vært fint? På den måten er alle de dårlige valgene våre unnskyldt. Vi måtte ta dem så det riktige valget kunne tas i en annen verden. Jeg har for mye tid til å tenke.

honeymooners

swallowed up

Det er valg om under en måned og dette er første gangen jeg kan stemme. Jeg synes det er veldig vanskelig å bestemme seg for hva man skal stemme, men jeg har mer eller mindre bestemt meg for... Kristelig Folkeparti. Bare le av meg dere! Jeg hadde ledd om noen sa til meg at  jeg skulle stemme KrF for fire år siden. Det er et par ting jeg er uenig i, men hvem er det som er enig i hver eneste ting et parti sier, da? KrF er i hvert fall det partiet jeg er mest enig i. Eller minst uenig, om du vil.

the stunning beauty of eternal love house

Første skoledag har alltid liksom vært starten på høsten for meg. Selv om første høstmåned teknisk sett er September. Jeg merker allerede at det har begynt å bli kaldere, noe som egentlig er deilig ettersom hele Juli og begynnelsen av August var sinnsykt varm. Jeg gleder meg til høsten og vinteren. De kalde årstidene. Når skolen begynner er det som om tiden går superfort. Høsten er borte uten at jeg rekker å legge ordentlig merke til den og plutselig er det jul. Jeg lurer på hvordan det blir å begynne på den gamle skolen min igjen. Jeg skal begynne på samme skole, samme linje som jeg gikk på første gang jeg gikk på videregående, for fem år siden. Samme trapper, samme klasserom, samme frisørsalong, samme by, samme bussholdeplass. Jeg tror det blir rart å se alt igjen. Og litt fint. Dette føles litt som å endelig få den nye sjansen man har ønsket seg. Jeg er ikke den samme personen (selv om jeg lett fortsatt ser ut som en sekstenåring), jeg skal ikke ødelegge alt denne gangen. Bare to år skole og så kan jeg gå ut som frisørlærling. Da kan jeg flytte ut, bli voksen, og etter to år som lærling er jeg ordentlig frisør. Det er en god plan. Det høres nesten enkelt ut.

181/365

It's time

Jeg kom inn!!! Jeg vet ikke hva jeg skal si akkurat nå, jeg er bare så utrolig glad. Jeg begynner på Horten VGS om to uker! Trodde helt ærlig at jeg ikke skulle få noen skoleplass, så nå er jeg bare målløs. Og sykt lykkelig. (Unnskyld to blogginnlegg rett etter hverandre, men nå har jeg snakket om dette så lenge at jeg bare måtte fortelle dere.) Nå skal jeg høre på Don't Stop Believin' og gråte.

I'm in love with a German film star

Jeg har det faktisk fint akkurat nå. Det er bare trettito timer til andre inntaket og jeg får nesten ikke puste når jeg tenker på det, men jeg fyller dagene med Bioshock, fin musikk, og Pepsi Max på boks. Jeg lagde totally denne kollasjen på Polyvore forresten. Jeg fant den gamle kontoen min og alt, men til min store skuffelse hadde jeg ikke noen gamle sets lagret så jeg kan ikke vise dere noen teite kollasjer fra ca. 2009. Tenk Lady Gaga og briller uten styrke. Gode tider. Eller hva med 2008, før man kunne finne briller uten styrke i butikkene og man kjøpte solbriller og tok ut glasset? Det var en merkelig trend. Jeg lurer på hva jeg kommer til å le av i 2016.

020813

Så jeg kjøpte en maske, da.Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits