310814

Denne helgen har jeg vært i Sverige og på Ikea! Føler at det har vært en superhektisk helg, men jeg har hatt det gøy og jeg har shoppet masse. På Ikea kjøpte jeg gulvteppe (som du ser på bildet, superrosa!), kaktus, og notatbok. Ikke sånn kjempemye, men det er greit fordi forrige gang jeg var på Ikea brukte jeg over seks hundre kroner. I Sverige kjøpte jeg masse billige hårprodukter. Høydepunktet med Sverige for meg er at du kan finne masse salongprodukter til mye lavere pris. Jeg kjøpte Bed Head Resurrection balsam på 750ml pumpeflaske, Joico K-Pak Reconstructor, Revlon Nutri Color Creme (i fargen White Platinum), og Silver Reflex Shampoo. Silver Reflex er forresten ikke et salongprodukt, men en billig lillashampoo jeg tenkte jeg skulle teste ut. Jeg kjøpte også ansiktsmasker, pluss godteri og Pepsi Max for tre hundre kroner. Jepp. Jeg har et problem.

Jeg har også fått en svart slørhale! Jeg har ikke hatt fisk på tre år eller noe, men i går bestemte jeg meg for å skaffe en ny. Den står på nattbordet mitt og svømmer rundt og rundt hele tiden. Det er skikkelig koselig å se på. Jeg har hatt både hvit og orange slørhale før, men aldri svart. Den er så kul!Whatever people say I am, that's what I'm not

I dag har jeg kjøpt og begynt å lese den nye boken til Haruki Murakami. Jeg har ikke lest en bok på nesten to år. Før leste jeg hver eneste dag og jeg vet ikke helt hva som skjedde. Men Murakami er favorittforfatteren min og jeg har lest alle bøkene hans, så denne nyeste er ikke noe unntak. Den handler om en gutt som ikke klarer å slutte å tenke på å dø etter at han blir droppet av sine fire beste venner uten noen forklaring. Dette er basically min egen livshistorie så jeg er veldig spent på denne boken. Så langt liker jeg den veldig godt. Murakami skriver bedre enn noen annen forfatter jeg vet om. Mange av historiene hans er kompliserte, rare, og vanskelige å forstå, men det er allikevel alltid lett å lese bøkene hans. Hva leser du nå?

Lillafargen i håret mitt er mer eller mindre borte og den har falmet til sølv/hvitt med et lite hint av lyselilla. Jeg liker det og jeg er egentlig litt glad for å snart være blond igjen. Jeg likte lilla kjempegodt, men blond er best. Det er da jeg føler meg som meg selv. I går kveld skulle jeg bare trimme luggen min litt, men jeg endte opp med å klippe feil og for å rette det opp måtte jeg klippe den alt for kort. Den var nede ved haken min, men nå rekker den bare til overleppa. Goddammit, Maren.

Her er et bilde av meg og min aller beste venn i hele verden. Awww.

230814Jeg farget håret igjen i går. Som du ser på bildene er det ikke den helt store forskjellen. Jeg bare jevnet ut fargen litt og gikk over hårstrå jeg hadde glemt forrige gang. Denne gangen brukte jeg en krukke med Directions i Lilac, blandet med bittelitt Lavender. Og som forrige gang blandet jeg fargen med balsam for å gjøre den lysere. Lilac og Lavender er veldig like, men Lilac er blålilla og Lavender er rosalilla. Forrige gang brukte jeg bare Lavender og ble veldig rosalilla, men jeg ville ha en litt mer nøytral farge. Nå har jeg en lilla som ikke er for blå, ikke for rosa, men perfekt. Det ble også litt mørkere og litt mer elektrisk, men fortsatt pastell. Liker det. Det skumleste med å ha en utradisjonell hårfarge er at du aldri kan forsvinne i mengden lenger og du kommer til å skille deg ut i de aller fleste rom. Folk kommer alltid til å se på deg og gjøre opp sin mening om deg. Heldigvis synes mange at utradisjonelle hårfarger er kult og greit nå. Sikkert på grunn av kjendiser som Lady Gaga og Katy Perry. Jeg tenker at om vi kan endre hårfarge til blondt eller svart eller brunt, hvorfor ikke til lilla eller blå? Vi har teknologien, hvorfor ikke bruke den? Men jeg må innrømme at jeg noen ganger blir usikker også, hvis jeg har en dårlig dag hvor jeg helst bare vil forsvinne.

Jeg kjøpte ny høst/vinterjakke i dag. Hvert år sier jeg til meg selv at jeg ikke trenger enda en vinterjakke, men hvert år kommer det så mange fine jakker inn i butikkene og det er alltid den ene jakka jeg bare ha. I år var det denne. Jeg liker den fordi den er classy og passer til det meste, samtidig som den er kul og leopardmønstret. Jeg elsker leopardmønster i hemmelighet. Den er fra H&M og koster femhundre kroner. Den er sykt deilig å ta på.

Sier til meg selv at den passer med lilla hår, men er ikke hundre prosent overbevist.

Jeg kjøpte også nytt deksel til mobilen min. Jeg mister mobilen min i bakken nesten hver dag så det gamle dekselet begynte å bli veldig slitt. Det tar nok ikke lang tid før dette begynner å bli slitt heller, men den følelsen av nytt og rent deksel er best. Nesten som ny mobil.

Klistremerker til neglene på Gina Tricot. Det er mange som lurer på hvordan jeg har tålmodighet til å lage intrikate design på neglene mine. Sannheten er at jeg har verken tålmodighet eller talent. Jeg har bare en stor samling med negleklistremerker. Det er raskt, enkelt, og imponerer alle.

Og kaktus! Nå har jeg ikke hatt kaktus på kjempelenge. Er det forresten noen som har tips til å ta seg av en kaktus sånn at den har det bra? Jeg vet bare at man ikke trenger å gi den vann så ofte, men utover det aner jeg ikke om de trenger noe spesielt.

Og til slutt, jeg kjøpte denne da jeg var på butikken i går uten å egentlig tenke over det. Browdrama fra Maybelline. Det er en slags maskara til brynene som både fyller dem inn med farge og holder dem på plass som en gel. Og oh my god dere, den er amazing! Det ser veldig naturlig ut, og den er utrolig lett å bruke! Til nå har jeg brukt blyant, og det er et strev hver eneste morgen å få det til å se fint ut. Med denne tar det to sekunder og den sitter fint hele dagen. Jeg tror jeg har funnet mitt nye favorittprodukt. Anbefales! Beste sminkeproduktet dere vet om? Verste? Jeg tror det verste produktet jeg har prøvd var H&M sitt pudder. Jeg synes mye av H&M sin sminke er helt greit, men pudderet er... nei, bare nei. IsaDora sin Primer er også ubrukelig. Ellers har jeg egentlig vært fornøyd med det meste jeg har brukt.

All the pretty stars shine for you, my love. Am I that girl that you dream of?

Jeg er mildt avhengig av hårprodukter. Jeg elsker å kjøpe og teste nye shampooer, balsamer, hårkurer, og alt annet som skal i håret. Dette er en ganske dyr vane siden jeg nesten bare bruker produkter i salongkvalitet. I dag var jeg på Nille med mamma på jakt etter en saftkanne. Jeg snudde meg og så den velkjente formen av en Joico flaske. Jeg bare "WHAT?! Er dette ekte?" Og det var det. Nille har nemlig fått tillatelse til å selge Joico og L'Oréal Professionnel, to merker jeg tidligere bare har funnet i salonger. Enda bedre, de koster rundt halvparten av det de koster i salonger! Jeg fikk shampooen fra L'Oréal til 159 og balsamen fra Joico til 149. Jeg kunne nesten ikke tro det. Jeg tror damen bak kassen trodde jeg var litt gal. Joico og L'Oréal Professionnel er to av mine favorittmerker når det kommer til hår. Begge gjør produkter for skadet og slitt hår veldig bra. Shampooen er på 500ml, noe som sikkert kommer til å vare ut året for meg, jeg bruker sykt lite shampoo. Balsamen er på 300ml og den blir nok borte relativt fort, jeg bruker veldig mye balsam. Om du bor i en by med Nille - løp og kjøp! Forresten sykt tilfeldig at Nille tar inn disse produktene. Av alle butikker?! Merkelig.

Jeg har også kjøpt sengetøy med panda på og vegghylle til å neglelakk på. Dette er forresten langt fra halvparten av negllakkene mine engang. Jeg har et problem. Jeg lagde en fin regnbue, da.

Jeg er fortsatt lilla og jeg elsker det. Jeg har bestilt to krukker til med hårfarge og jeg tror jeg har bestemt meg for å være lyselilla en liten stund fremover. Jeg har egentlig en veldig kjedelig garderobe med mye nøytralt, lite farger, og mest klassiske plagg. Jeg liker grått, hvitt, og sort best. Jeg føler at håret bryter veldig med stilen min på en god måte og gjør alt litt mer interessant. Dessuten liker jeg den tilfeldige blandingen av kalde og varme toner. Som et blåmerke. Jeg føler meg litt som et romvesen. Hvor er auditionen for den neste Guardians of the Galaxy filmen?

Jeg ble veldig sint på jobb i dag under en diskusjon om jakt og dyrerettigheter. Jeg ble ikke sint fordi folk var uenige med meg. Jeg setter pris på en seriøs diskusjon og det er helt greit om du er uenig med meg om du kan respektere min mening, for jeg respekterer din. Det som gjør meg så sint at det er rett før jeg tyr til vold er når noen ler av meg når jeg blir sint. Jeg blir sint fordi jeg snakker om noe jeg har sterke følelser, og når du da sitter å ler av meg er det utrolig nedlatende. Det gjør at jeg føler meg dum, noe jeg vet at jeg ikke er. På mange måter er jeg en typisk jentejente. Jeg har (stort sett) blondt hår, jeg bruker mye sminke, jeg er opptatt av klær, jeg er lav, og jeg har former. Jeg har stort sett en optimistisk og blid holdning til alle jeg møter og jeg blir fort entusiastisk. Jeg blir fort venn med gutter, men jeg føler aldri at de tar meg seriøst eller at de tror jeg er på samme "nivå" som dem (selvfølgelig med unntak av et par venner og ekskjærester som var venner og kjærester bl.a fordi de behandlet meg som en likemann). Jeg blir sjeldent tatt seriøst når jeg diskuterer med gutter, og om jeg blir sint blir jeg enten ledd av eller spurt om jeg har PMS. Det føles som om du ikke har noen respekt for meg når du oppfører deg sånn. Hvorfor er det greit å le av meg når jeg blir seriøs om noe jeg brenner for? Ingen ler av en gutt når han blir sint eller lidenskapelig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg blir bare veldig sint og lei meg når jeg blir behandlet på den måten. Jeg føler også at gutter ikke forstår hvorfor jeg blir sint. De tror jeg er sint fordi de er uenige med meg, men det er ikke problemet i det hele tatt. Jeg blir sur fordi du ikke klarer å diskutere med meg på en ordentlig og seriøs måte. Er det noen andre som føler det på samme måte? It's hard out here for a bitch.

Purple swag


Jeg har farget håret lyselilla! Jeg har tenkt på det i et par uker og i går bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg sliter litt med å fange fargen på kamera, som dere vet er det vanskelig å få lilla til å fremstå riktig. Noen ganger ser det blått ut og noen ganger ser det mer rosa ut. Jeg vil si at de to nederste bildene er nærmest, men fargen er litt sterkere i virkeligheten. Jeg er veldig fornøyd! Jeg valgte en pastellfarge fordi jeg ville ha en farge som kommer til å forsvinne helt på relativt kort tid. Jeg er veldig glad i å ha blondt hår og jeg gjerne ha det tilbake igjen om en liten stund. Jeg valgte også lilla fordi den kommer til å falme til grått/hvitt/blondt, istedenfor f.eks. blått eller rosa som falmer grønt og fersken/orange. Fargen jeg brukte var Lavender fra La Riche Directions og jeg blandet den med balsam for å gjøre den så lys som mulig.

Så lakket jeg neglene med lilla blomster for å matche!
Har du noen gang farget håret i en utradisjonell farge?

Nothing more gorgeous than a hundred dollar bill

Jeg begynte å jobbe igjen forrige uke. Det har vært veldig slitsomt og første uken følte jeg at jeg bare hadde et konstant angstanfall. Men i dag fikk jeg penger, så da føltes alt mye bedre! Jeg har ikke shoppet i hele sommer fordi jeg har vært superblakk, så her kommer et innlegg hvor jeg viser frem alt jeg har kjøpt i dag. Så kan dere være skikkelig misunnelige siden flesteparten av dere sikkert skal begynne på skolen og har ikke fått stipend ennå, haha.

Veske fra Bik Bok, 299 kroner. Nesten alle veskene mine er store, med plass til PC og skolebøker. Nå som jeg ikke skal på skolen trengte jeg en litt mindre veske som passer til alt, og denne var perfekt. Classy, riktig størrelse, mange rom, og plass til alt jeg trenger.

Genser fra Bik Bok, 299 kroner. Det har vært nesten kaldt de siste dagene. Det er så deilig at det er genservær igjen.

Kjole med hjerter på fra H&M, 149 kroner.

Skjørt fra H&M, 199 kroner. Dette skjørtet har jeg ønsket meg en stund nå. Det er så fint, og passer til nesten alt.

Sko fra H&M, 199 kroner. Jeg trengte faktisk nye sko. Oxford skoene mine er kjempeslitte og stygge, og platformskoene mine er på vei til å brekke i to. Disse skoene har jeg sett på en stund, de passer kjempebra som høstsko.

Nail stickers fra Bik Bok, 2 for 59 kroner.

Bed Head Elasticate Conditioner, 245 kroner. Dette er den beste balsamen ever.

Rosa lipliner fra IsaDora, 99 kroner. Fuktighetskrem fra The Body Shop, 129 kroner.

Styrkende neglelakk fra Cubus, 79 kroner. Neglene mine er skikkelig tynne og knekker alltid før de blir lange, så jeg kjøpte denne for å se om den kanskje kan gjøre dem bedre. Jeg har skikkelig lyst på lange negler. Den kan brukes alene eller under vanlig neglelakk.

Stempelsett til negler fra Cubus, 149 kroner. Leopardmønster!

Blå neglelakk fra Cubus, 55 kroner. Jeg har bare sett dette merket på Cubus, men det er et av de beste neglelakkmerkene jeg har prøvd. De har kjempemange fine farger og er veldig enkle å jobbe med. Pluss at de er veldig billige.

Matte top coat fra OPI, 150 kroner. Jeg har kjøpt og prøvd mange matte top coats, og alle sammen har vært dritt. Jeg tok en sjanse på OPI fordi den hadde fått mange gode anmeldelser. Jeg prøvde den og den er amazing! Helt matte negler. Hurra! Jeg vet forresten at jeg har et problem. Jeg er avhengig av neglesaker.

Og sist, men ikke minst - ny PC! Yay! På bildet her kan du også se den gamle PC'en min. Etter at dette bildet ble tatt tok jeg den med ut i hagen og hugget den opp med øks. Neida, men jeg hadde lyst. Den hadde veldig mange problemer, det var umulig å se videoer på den og lyden var ødelagt. Det hadde også begynt å falle av biter av den.... Det var på tide med en ny laptop, ja. Selv om det er veldig rart med nytt tastatur, ny touchpad, og Windows 8.

Hva var det siste du kjøpte?

UrbexI dag fant jeg et forlatt skipsverft, så jeg bestemte meg selvfølgelig for å utforske det. Flere dører sto åpne, så det var lett å komme seg inn. Det var knust glass overalt, men ellers virket det ganske sikkert. Du kunne gå helt opp på taket, men jeg gikk bare opp i andre etasje. Når jeg utforsker gamle bygninger blir jeg liksom reddere og reddere for hver etasje jeg går opp. Spesielt når jeg er alene. Sikkert fordi det er vanskeligere å komme seg ut fort.
"He sees you." Sikkert Slenderman.


Det var ikke et superspennende sted, det var mest gamle verktøy og mye glass, men jeg får alltid et adrenalinrush når jeg går inn i forlatte bygninger.

Jeg har også skutt med gevær i dag! Her avbildet sammen med broren min. Vi skjøt på brusbokser. Jeg traff én gang, broren min traff sånn hver gang.... Enda en ting jeg ikke er veldig god på. Men det var veldig gøy! I dag har jeg vært skikkelig friluftsmenneske. Hva har dere gjort i dag?Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits