The sun always shines on TV

puberty

Svart neglelakk, The Haunted Man på vinyl, melkeglass, vått hår, pysjamasbukse med sommerfugler på, fantasybøker, Patti Smith, regn og snø, nye busser, lister, The Fifty Year Sword, engler på soveromsdøren min, lavalampe, tarotkort, riskaker med salt på, hvite kjoler, min gamle venn posttraumatisk stress. I'm the hero of the story, don't need to be saved.

Untitled

Jeg har fri i nesten to uker og det passer meg veldig bra. Det er kaldt og jeg vil bare ligge i sengen for alltid. Kunne ønske jeg var katt. I morgen skal jeg hente en bok på postkontoret. Min favorittaktivitet. På Mandag skal jeg snakke med legen om å øke dosen på medisinene mine. Ikke min favorittaktivitet. Det er Halloween, men jeg blir aldri bedt noe sted. En bivirkning av å ikke kjenne noen. Men jeg har hatt på meg James Dean t-skjorten min. Og jeg venter på den nye episoden av Supernatural. Det er min Halloween.

Untitled

Molly og jeg så Skyfall på kino i går. Jeg likte den veldig godt! Jeg elsker James Bond-filmene. Jeg drømte om å være James Bond da jeg var liten. Også elsker jeg å dra på kino midt i uken. Dagen blir til noe litt mer enn bare jobb og søvn. Jeg koste meg. Og i dag kjøpte jeg det nye Bat for Lahes albumet på vinyl (det er kjempefint) og mannen på The Garden kjente meg igjen fra da jeg pleide å jobbe der og vi snakket om det første albumet til The Decemberists. Snøen på bakken og kulden gir meg vinterstemning og det er den beste stemningen. Fine dager. Når det snør løper jeg ut og jeg sier om og om igjen at det er så stille.

le soleil est pres de moi

abandon all hope.

Heavy heart and heavy hands.

Cerebellum

http://cigarettepillow.tumblr.com/

Har fulgt med på hurricane Sandy i halve dag. Det er et eller annet med store uvær som gjør at jeg sitter limt til tv-skjermen i timesvis. Samtidig som jeg refresher nyhetssider på PC'en så klart. Ikke fordi jeg synes det er gøy, men det er en slags fascinasjon vil jeg si. Men jeg håper minst mulig mennesker blir skadet og at ting går greit for seg. Og at folk husker på kjæledyrene sine. Lykke til, USA!

http://cigarettepillow.tumblr.com/

Obliviate

Jeg blogger mindre og mindre. Jeg tror det er en kombinasjon av å være veldig sliten og av å ikke ha noe å skrive om sånn egentlig. Jeg slutter ikke, det blir bare ikke så ofte. Og så blir det plutselig hver dag igjen. Det går opp og ned hele tiden. Jeg klarer ikke forutse skiftningene, men de er overalt hele tiden. Jeg gleder meg til November. Jeg gleder meg til Halloween. Jeg kunne ønske Oktober varte for alltid. Jeg begynte nesten å gråte da jeg så en treåring med foreldrene sine i dag fordi jeg kunne ønske jeg kunne være tre igjen. Enten har skoene mine blitt større eller så har føttene mine blitt mindre. Lurer meg selv til å tro at jeg krymper.

Untitled

Det ligger snø på bakken og neglene mine er svarte. Jeg klarte å stille armbåndsuret mitt til riktig tid, ukedag og dato i dag. Små seire. Denne uken blir OK. Jeg har fri Torsdag og Fredag og det passer meg bra. Alt jeg har lyst til å gjøre disse dager er å ligge i sengen min. Skifte mellom søvn og våkenhet, aldri bevege meg. Men sånn kan det ikke være. Så jeg løper overalt i stedet for å gå. Bokstavelig og metaforisk sett. Jeg tror ikke jeg orker mer snart, men jeg klarer ikke si ifra til noen.

Untitled

Rotete innlegg.

"I miss how you'd sigh yourself to sleep."

A. Merrick

Jeg har et blåmerke på kneet. Jeg får ikke blåmerker veldig lett og jeg får dem ikke veldig sjeldent. Jeg ligger midt på liksom. Men jeg slår meg en god del, så jeg har som regel alltid et merke eller to. En gang etter å ha falt ned trappen hadde jeg et gigantisk blåmerke på korsryggen. Det lignet på dette. Et sånt skikkelig stygt et. Det er det verste jeg har hatt. Hvordan fikk du det største blåmerket du noen gang har hatt?

.

Jeg har hatt fri i dag og i går så jeg har fått spilt masse videospill. Det er veldig deilig å være lat for en gangs skyld og bare sitte foran PC'en. Jeg har spilt masse Team Fortress 2. Det er et kjempepopulært online skytespill. Også er det - best av alt - helt gratis å spille. Veldig avhengighetsskapende. Anbefales. Jeg synes det er veldig moro å spille online. Det er fint å spille med folk fra hele verden og det er rart å tenke på at lagkameraten din kanskje styres av en fyr i Russland eller en jente i Tyskland.

Untitled

.

Ellers går det mye i Florence + the Machine på vinyl. Jeg fant Lungs her om dagen endelig. Jeg skal ønske meg haugevis med vinyl til jul. I dag kom første snøfallet forresten! Jeg løp ut og det var kjempefint. Det snødde bare i ti minutter eller noe sånt og det blir ikke liggende, men det er fortsatt spesielt. Hallo, snø og snart hallo, vinter. Selv om det godt kan være høst i en måned til. I morgen tror jeg at jeg skal ha på meg mariusgenseren min på jobb. Om jeg ikke tar den røde kjolen med hvit krage. Livets spørsmål.

fleet foxes

So it goes.

My brother in arms. I'd rather I'd lose my limbs than let you come to harm.

Jeg har vimpler fra Søstrene Grene og det kommer mest sannsynlig en pakke med bøker til meg i morgen. Jeg elsker å hente pakker på postkontoret. Uansett om det er lite eller stort er det alltid en god følelse av forventning. Og bøker er det beste av alt å hente. I dag kjøpte jeg åtte ark med glansbilder på jobben. Det var veldig awkward å stå på den andre siden av kassen igjen. Glansbildene er superfine, jeg klarer ikke slutte å se på dem. Katter, engler, hester, blomster. Mesteparten skal nok sendes bort i brev, bortsett fra de største og de aller fineste. Jeg får en del glansbilder i posten av brevvenner også, så det blir litt som å bytte. Jeg har fått kjempemange sommerfugler av Emma. De er finest, sammen med englene.

I dag fant jeg mariusgenser på Fretex! Jeg måtte kjøpe den, selv om den var litt dyr, for jeg har ønsket meg det i flere år. Jeg husker da jeg jobbet på Fretex hadde vi mange og de ble aldri kjøpt, men så ble mariusgenser hipster og da ble det umulig å finne en. Men i dag hadde de en og det var akkurat min størrelse. Livet er bra. Jeg skulle til å si at bildet er tatt med mobil, men det ser du jo.

"Maybe we were just bored and found each other's company more appealing than suicide."

Untitled

Here I go and I don't know why. Jeg er veldig sliten i dag. Så sliten at det er vanskelig å puste. Jeg jobbet til fire og så gikk jeg tre kilometer på allerede utslitte ben. Nå er det vanskelig å puste. Jeg tåler veldig lite. Jeg har ikke dårlige kondisjon, men jeg er veldig... svaklig. Jobb i dag var OK. Jeg begynner å like å være der. Jeg er dårlig med forandringer og alt føles forferdelig de første ukene, men så blir plutselig alt bra igjen. Jeg trenger bare litt tid til å finne ut hvordan jeg skal takle ting. Denne uken har vi en tiendeklassing på arbeidsuke. Jeg lærte henne et par ting om kassen og fant ut at jeg egentlig kunne mye mer enn jeg trodde. Jeg gjør ikke så mye feil lenger heller. Og jeg har blitt kjempegod på å pakke inn. Fremgang.

Untitled

Ting som er bra nå:

✪ Fersken-te
✪ Mario Kart 64
✪ Å lese før jeg sovner
✪ Ring med lapis lazuli-stein
✪ Appelsindrops og mandler med sjokoladetrekk
✪ Å skrive lange brev og putte dem i fine konvolutter
The Decemberists - The Soldiering Life
✪ Snart November og kanskje snart snø
✪ Vimpler og svaler på veggen. Og en kjempestor papir pom pom som henger fra vinduet.
✪ At jeg fant prestekrager i veikanten tidligere.

we are who we are

Jeg har kjøpt en sprittusj som jeg har med meg i vesken min og jeg legger igjen sangtekster og symboler overalt. Jeg liker å tenke at noen leser sangtekstene og kjenner dem igjen og at de kunne ønske de visste hvem som skrev det. Sånn som jeg alltid gjør. Nå er jeg en av dem. En av de som skriver sangtekster på benker.

Untitled

Er det noen som har lyst på en brevvenn til? Jeg hadde helt sykt mange brevvenner tidligere, men jeg har ikke så veldig mange igjen akkurat nå så jeg lurte på om jeg skulle skaffe meg noen nye. Noen som vil? Jeg er superflink på å skrive lange brev og å sende masse søte småting. Er en kjempegod brevvenn altså!

Untitled

Little sister let your sharp teeth show

Chastleton House

Bare en dag igjen før det endelig er helg. Uken går alt for fort og alt for sakte på samme tid. Jeg lengter etter å kunne sove så lenge jeg vil og å ikke måtte stå opp klokken seks for å vakse håret. I ukedagene står jeg opp seks og vasker håret før jeg springer og sover to timer til. Jeg må stå opp klokken åtte, men jeg føler meg aldri ordentlig uthvilt. Jeg er kjempetrøtt og hopper som regel over frokost så jeg kan sove i ti minutter ekstra. Er det noen som faktisk føler seg uthvilt når de står opp om morgenen? De eneste gangene jeg føler meg uthvilt er når jeg får sove til elleve-tolv. Uansett hvor tidlig jeg legger meg.

Untitled

Etter jobb i morgen skal jeg løpe ned på Søstrene Grene. De åpner nemlig butikk her i Tønsberg i morgen! Jeg har gledet meg veldig lenge, Søstrene Grene er en av de beste butikkene (og så billig!!). Etter det skal jeg ta bussen til Joker på Torød og hente en pakke jeg har ventet på i to måneder. Så skal jeg gå resten av veien hjem og så skal jeg bare slappe av og prøve å ikke tenke på at helgen kommer til å ta slutt.

Her om dagen bestilte jeg forresten den "nye" boken til Mark Z. Danielewski. The Fifty Year Sword. Den er strengt tatt ikke ny, men den har ikke blitt utgitt på ordentlig før og har tidligere bare vært å finne på Ebay for alt for mange penger. Jeg gleder meg veldig mye til å lese den! Jeg er stor fan av alt annet han har gjort. House of Leaves var det beste noensinne (jeg kan ikke tro det snart er ett år siden jeg fant den) og Only Revolutions var kjempefin. For øyeblikket holder jeg fortsatt på med Just Kids, det går sakte siden jeg bare leser før jeg skal sove og det varierer hvor mye jeg orker. Her om dagen kjøpte jeg også en helt nydelig, skinninnbundet utgave av The Divine Comedy av Dante med illustrasjoner. Jeg klarer ikke slutte å se på den! Hands down noe av det fineste jeg eier. Siste boken du kjøpte?

Garrot

Untitled

Untitled

Fredag andre November har jeg forresten fri fra Norli fordi jeg skal delta på en kunstutstilling. Nei, jeg skal ikke stille ut noe, men jeg skal lage vafler. Good times. Jeg gleder meg faktisk litt. De siste dagene har jeg forøvrig spådd diverse mennesker i tarotkort og numerologi. Numerologi er veldig gøy og veldig enkelt om noen har lyst til å prøve seg. Jeg har også begynt å lære meg kiromanti igjen. Livslinjen min er brutt opp flere steder og full av kjedelinjer. Tegnet på ung død.

Untitled

Jaja, her er en sang så vi overlever Fredagen.

My mother was a chinese trapeze artist

Untitled

Untitled

Har kongeblå blondekjole og hører på sanger som åpenbart er ment for sommerhalvåret og ligger under dyna mens regnet slår mot takvinduet mitt. Jeg har det ganske bra. Det er ikke jobb før Fredag. Jeg liker hvordan uken er delt opp nå. Når Mandag og Tirsdag er over kan jeg slappe av helt frem til Fredag og det føles som en evighet, så er det helg until it all starts over again. Jeg klarer ikke helt bestemme meg for et design så jeg holder meg til noe enkelt for øyeblikket. Får litt nostalgiafølelse når designet mitt ser ut som dette. Det tar meg tilbake til 2010. Mangler bare Lady Gaga-bakgrunnen min. Husker dere The Fame Monster? Det var et godt album.

eden

Jeg klarer fortsatt ikke sove uten en slags form for lyd på soverommet, men det er blitt alt for kaldt for den elektriske viften min. Så jeg har begynt å sove til lyden av The Decemberists på vinyl. Det er veldig deilig. Jeg sovner så lett til musikk! Det er så stille her hvor jeg bor nå. Det har vært noe av det vanskeligste å venne seg til. Før kunne jeg som regel alltid høre biler eller lyden av en fest et eller annet sted i nabolaget. Her er det bare.. dead silent. Det er veldig urovekkende. Hva skulle man gjort uten musikk?

Untitled

Jeg kjøpte like hjerteformede medaljonger til Molly og jeg i dag. Sånne du kan åpne og sette et bilde inni. Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha i min enda. Something good.

Untitled

Ta ti minutter og se den nye videoen til Lana Del Rey. Den er så utrolig fin.

(PS: Det nye Bat for Lashes albumet = ♥♥♥♥♥)

"To the person in the bell jar, blank and stopped as a dead baby, the world itself is the bad dream."

Random bilder av hva jeg har gjort og hva jeg har kjøpt i dag. Det virker som dere liker sånne innlegg, så her kommer et.

Meg i hagen. Jeg klarer aldri sette opp et normalt ansiktsutrykk på bilder. I bakgrunnen ser dere huset mitt forresten. Det er ikke noe godt bilde, men jeg tror ikke jeg har vist dere hvordan det ser ut på utsiden før. Jeg har bodd her i to og en halv måned nå.

I dag tidlig dro jeg på loppemarked og så dro jeg til byen med Molly for å shoppe. Den rosa genseren jeg har på meg på bildet kjøpte jeg i går. Den er så fin! I byen kjøpte jeg hansker (jeg holder på å fryse av meg fingrene hver morgen), rosa sengetøy med hvite prikker og rød neglelakk. Og masse vinyl! Vinylsamlingen min vokser veldig fort. Jeg har tolv stykker nå og de står i en lilla kasse ved platespilleren min. I dag kjøpte jeg disse:

The King is Dead - The Decemberists. Elsker denne. Et par sanger/album høres ikke bra ut på vinyl i det hele tatt, de fleste høres OK ut, og noen få album er helt fantastiske. Dette tilhører den siste kategorien. Jeg skal snart snu disken og sette det på for tredje gang på rad.

The Crane Wife - The Decemberists. Gutten bak kassen på The Garden (den eneste lokale vinylsjappa her) hintet definitivt til at han likte The Decemberists. The Garden-mann: ring meg.

Mermaid - Okkervil River. Mermaid er en av de fineste sangene jeg vet om.

Og tarotkortene jeg kjøpte i går! Jeg synes de var så fine at jeg måtte vise dem frem. Jeg tror jeg skal begynne å lage innkjøpsvideoer så jeg slipper så mange bilder. Dessuten er det veldig awkward å holde vinyl med en hånd. Jeg har endelig fått ryddet opp på rommet mitt forresten, så jeg tror jeg skal sette meg ned og svare på noen brev mens The King is Dead snurrer. Hva er ditt favorittalbum akkurat nå?

Dancing barefoot

Untitled

Akkurat nå leser jeg biografien til Patti Smith - "Just Kids." Jeg elsker den! Språket, fortellingen, alt. Jeg er ikke ferdig med den enda, men når jeg ikke leser i den gleder jeg meg til å ta den opp igjen. Jeg liker den veldig godt. Anbefales. Jeg beundrer Patti Smith. Noe av det fineste jeg har er et postkort med bilde av henne på, som jeg fikk i et brev fra Johanne. Det henger over nattbordet mitt.

Untitled

I dag kjøpte jeg nye tarotkort! De gamle ble borte i flyttingen desverre. Jeg hadde hatt dem i nesten ti år. Men jeg liker de nye enda bedre tror jeg. Det er Rider Waite-stokken. Om du har sett tarotkort før har det nesten garantert vært Rider Waite-stokken, og jeg synes det er den fineste og liksom den "klassiske." Jeg har alltid vært veldig opptatt av det overnaturlige. Spesielt da jeg var yngre. Jeg hadde ouijabrett og tarot kort før jeg var 12 og jeg kunne bruke dem. Jeg kan også lese hender. Jeg vet egentlig ikke om jeg tror på det. Jeg tror jeg tror på det innerst inne, og derfor er jeg så opptatt av det. Selv i nå går det nesten ikke en dag uten at jeg undersøker overnaturlige historier og fenomener. Jeg går i skogen om natten og går inn i forlatte bygninger i håp om å finne et slags bevis. Jeg tror jeg bare trenger et bevis, så skal det være ok. Det er vanskelig for meg å akseptere at det ikke finnes noe mer på en måte.

Jeg kjøpte også en rosa ullgenser.

seriously

wings

Jobb i dag var bra. Jeg sto i kassen hele dagen. Har kjempevondt i beina, men det er greit. Å stå i kassen er antagelig den beste delen av jobben, selv om tiden går fortere når jeg gjør andre ting. Folk er allerede i gang med å kjøpe julegaver og jeg må pakke inn annenhver gave som selges. Jeg har blitt kjempegod på å pakke inn! 50 Shades of Grey er fortsatt den mest solgte boka (sukk), men Kate Morton og biografien til Dronning Sonja kommer også høyt opp på lista. Men aller mest selger vi gratulasjonskort. Så. Mange. Kort.

Untitled

Jeg har ikke ryddet rommet mitt på kjempelenge - jeg er for sliten - så det ser forferdelig ut. Jeg tror jeg skal sette på Jenny Lewis på vinyl og rydde litt. Hva synes du om at EU fikk fredsprisen?

With my hands covering both of my eyes I am too scared to have a look at you now

Bertie and A. Merrick

Jeg hører på Lykke Li og jeg har det ganske bra. Jeg har fri på Onsdager og Torsdager, men jobb i går gikk egentlig helt greit. Jeg tror kanskje denne jobben kan være OK. Eller i det minste akseptabel. Egentlig burde jeg være kjempeglad. Kommentarfeltet mitt er et bevis på at Norli er drømmejobben til veldig mange ungdommer. Men jeg er ikke så veldig flink til å være takknemlig. Men jeg synes det er gøy å gå med det blå Norli-skiltet, og jeg synes det er gøy å være en av dem som jobber på det store kjøpesenteret. Jeg liker å telle hvor mange som kjøper 50 Shades of Grey (jeg hjalp til med varetelling i går - vi snakker kasser). Jeg liker å hjelpe folk, å si "Hei!" og "Hade!" og å alltid smile. Jeg var mest redd for at seks timer skulle være veldig lenge (jeg har aldri hatt en fast jobb før), men det går egentlig veldig fort. Og det er en slags trygghet i å stå bak kassen. Uten at jeg helt kan forklare hvorfor. Så alt i alt: jobb er kanskje ikke så ille allikevel.

Dessuten føler jeg meg som verdens største hipster når jeg står bak kassen i bokhandelen i vinrød kjole og tenker på Colin Meloy og alle gif'ene jeg skal lage og poste på Tumblr når jeg kommer hjem.

Details

Untitled

Det er kun 82 dager igjen av året og det er julebrus og julemarsipan i butikkene allerede. Av en eller annen grunn gleder jeg meg aller mest til jul rundt midten av Oktober. Det er da julestemningen liksom er størst. Kanskje fordi den kalde høsten liksom endelig begynner og du skjønner at det ikke er så lenge igjen å vente. Jeg elsker julen, men jeg tror jeg elsker nyttårsaften enda mer. Jeg elsker å dra inn til byen for å se på fyrverkeriet med hundrevis av andre mennesker. Jeg elsker å stå alene med høy musikk i ørene og bare se. Det tar fra meg pusten. Fyrverkeri må være noe av det fineste noensinne. Jeg tror jeg gleder meg mer til nyttårsaften enn til julaften!

Untitled

Jeg har glemt å skrive om dette (av en eller annen grunn er det blitt en vane å dele all astronomisk informasjon jeg finner med dere - bloggen min heter tross alt About The Moon), for noen dager siden leste jeg i avisen at en komet er på vei mot oss! Om vi er heldige og ingenting er galt kan den bli synlig for oss om ett år. Om vi er veldig heldige kan den bli så lyssterk at den synes om dagen, og den kommer til å være her i flere måneder. Ingenting er sikkert når det kommer til kometer, men jeg krysser fingrene. Da jeg var fire-fem år gammel var det en spesielt sterk komet synlig hver natt i mange måneder (noen av dere husker det kanskje). Jeg glemmer aldri hvordan det var, selv om jeg var veldig liten. Den var så mystisk og fin.

Det beste med kometer er at vi aldri egentlig vet når de kommer. En ny komet kan oppdages hvert øyeblikk. Det er alltid noe å glede seg til.

6.10.2012

Det sto i lokalavisen i dag at de hvite endene som er i parken hver sommer er avlivet alle sammen. Jeg ble lei meg.

All I have for the moment is a song to pass the time

Første dag på jobb i dag (eller, i går blir det vel). Det gikk ok. Seks timer går tydeligvis ganske fort. Jeg synes det går ganske greit når jeg er jobb, men når jeg er hjemme er det ikke så lett å være positiv. Jeg tenker liksom at det blir så meningsløst. Jeg står opp, jobber, er hjemme, sovner. Så begynner det på nytt. Jeg vet det er sånn alle har det, men jeg skjønner ikke hvorfor man skal gidde. Jeg tror ikke jeg passer inn så veldig bra i denne verdenen, for alt jeg tenker på er å forsvinne. Jeg skulle egentlig sove nå, men jeg våknet halv tre og jeg fikk ikke sove fordi jeg tenkte for mye. Så jeg hører på denne sangen på repeat til jeg roer meg ned. Som comfort-food for hjernen.

Litt gladere nyheter: jeg begynner å bli god på Photoshop! Det aller kuleste jeg har lært er å lage gifs fra videoklipp! Til jeg blir litt flinkere gif'er jeg bare musikkvideoer, men mulighetene er jo uendelige. Og det er kjempegøy og ikke egentlig så veldig vanskelig. Hurra! Nå er jeg klar for tumblr-fame. Jeg har også lært å legge på fine filtere og sånn, men det er så enkelt at det ikke egentlig er noe å skryte av.

Jeg elsker å gif'e musikkvideoene til Marina & the Diamonds. De er så pene. Nå bør jeg strengt tatt legge meg igjen.

Los Angeles, I'm yours

Untitled

Jeg fikk jobben! Fra og med neste uke jobber jeg på Norli på Farmandstredet Mandag, Tirsdag og Fredag. Jeg kommer for det meste til å stå bak disken, så om dere kommer innom skal jeg stille dømme bøkene dere kjøper. Neida. (Bitch, jo, totally.) Jeg er ganske glad for å ha fått jobben, selv om jeg også er litt nervøs. Jeg tror det kommer til å gå bra, men jeg vet ikke om jeg er helt klar for det. Og om jeg ikke er klar for det kommer jeg ikke til å tørre å fortelle det til noen (bortsett fra dere) og da blir alt bare verre. Men jeg prøver å være glad. Det blir sikkert spennende. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i bokhandel.

Untitled

Jeg har gjort en vane av å dele spillelistene mine med dere, så her er Oktober sin. Jeg pleier å lage en for hver måned, eller tre per årstid. Og de tre som hører sammen må ha et slags tema så de passer sammen. Jeg tror jeg har litt OCD når det kommer til spillelistene mine, for om de ikke høres og ser perfekte ut må jeg begynne helt på nytt. De må ha en klar begynnelse og slutt og alle sangene må høres bra ut sammen. De siste månedene har jeg hørt nesten bare på The Decemberists. Jeg prøvde å skrive et avsnitt om hvorfor jeg liker dem så godt, men jeg fikk det ikke helt til. Har du noen gang funnet et band, en artist, eller bare en sang, som du har elsket fra første tone? Har du noen gang lest en bok, hørt en sang, sett en film som kunne vært ment for akkurat deg? Noe som liksom snakket til akkurat deg, dine interesser og din humor? Noe som var helt annerledes fra alt annet du har hørt, men som allikevel hørtes kjent ut. Litt sånn er det kanskje? Jeg liker uansett hvordan sangene deres føles som sider fra gamle bøker. Jeg liker at de lager musikkvideoer inspirert av Infinite Jest. Hvordan sangene deres handler om historiske hendelser og California og hvordan de bruker en haug med ord jeg ikke forstår. Jeg har sikkert sagt det ti ganger før, men hør på The Decemberists.

19122010

24112010

Akkurat nå har jeg høstferie og jeg skal egentlig ingenting. Jeg skal slappe av og jeg skal nyte å ikke gjøre noe. Jeg skal sove lenge og jeg skal se på TV med søsteren min om nettene (vi holder på med Teen Wolf). Og ja, det er Oktober allerede og det er min favorittmåned. Det lukter så godt ute, og det er iskaldt og det er perfekt. Musikk høres bedre ut, bøker er godere og fantasien min funker igjen. Sommeren er over. Endelig.

Untitled

(PS: Jeg har mistet den gamle bloglovin'-kontoen min, så med det mistet jeg også mesteparten av bloggene jeg pleide å lese. Noen som har tips til gode bloggere som dere tror jeg kommer til å like? Jeg liker hyggelige mennesker, indie rock og kreativitet. Bryr meg ikke så veldig mye om mote eller "se hva jeg gjorde med vennene mine i dag." Men det vet dere jo.)Forside Profil Om Maren Arkiv
maren elisabeth, 22, tønsberg

hits